Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:52 15.11.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема Кураж дружина, до ноември и декември още малко има  
Автор simba (минаващ)
Публикувано18.09.05 09:56

02.11 - gerygirl
04.11 - crazy_chick
05.11 - aida 28 г. от София, момиченце на 2 г.
05.11 - dominika
07.11 - elenachakarova 25 г. от София, Боян З,5г.

08.11 - tuti
09.11 - esprit 35 г. втора бременост
11.11 - maia_22 - от София
18.11 - heliana 27 г. от София, първа бременност
19.11 - anny4ka
19.11 - aneleto
19.11 - vivita
20.11 - two
21.11 - sun shining
22.11 - desytka_i
24.11 - deni_beni 40 от Варна, втора бременност
30.11 - r_aqua 28 г. от София,първа бременност
01.12 - mama Galka на 30 г. от Пловдив, първа бременност
02.12 - simba 26 г. от Пловдив, първа бременност
02.12 - emili 23 г. от София, първа бременност
04.12 - vania_2005
04.12 - terrybery 27 г. Канада, момче на 6 г.
04.12 - aterg 39 г.
07.12 - delphin 24 г. Дубай първа бременност
09.12 - zaika 29 г. втора бременност
10.12 - annna 29г. от Хасково, първа бременност
10.12 - emi.b
11.12 - queen of wind 32 г.,първа бременност
12.12 - buba_sf 25 г. София, първа бременност
15.12 - diuki
16.12 - els 27 г. първа бременност
16.12 - tintirimintiri
16.12 - shapy
17.12 - kibama
18.12 - lohi 28 г. от София, първа бременност
19.12 - chicco, дъщеря на 2,7 г.
20.12 - alabao13
24.12 - kacumoto
24.12 - kristti 31 г. от София, първа бременност
24.12 - kadrokosa 27 г. от Добрич, първа бременност
25.12 - pachikrak
29.12 - rady_s 32 г. от София, син на 5 г.
31.12 - meme indiankata 30 г. Ню Уорк, първа бременност
13.01 - novaa 30 г., Белгия
15.01 - not alone, втора бременност
17.01 - [desi]

Темата е по предложение на къдрокоса

Редактирано от simba на 18.09.05 10:02.

Тема Браво Simba!нови [re: simba]  
Автор deni_beni (traveller)
Публикувано18.09.05 11:44

Е-е-е, да ни е честита новата тема! Браво Simba!!! Добре че има такива активистки като вас!
Как ги карате последните месеци? На мен (дето все не се оплаквам) нещо взе да ми дотежава - кръст, надути крака, 9,5кг отгоре .... изобщо не е за разправяне! Ама май така ще да е оттук нататък
Поздрави на всички!

Тема Re: Отчетнови [re: deni_beni]  
Автор simba (минаващ)
Публикувано18.09.05 12:03

Аз за сега се чувствам добре. Вече съм + 7.5 / от тази сутрин/. В момента периода ми е такъв, че се налага да работя по 12-14 час на ден. Когато не ме ритат направо забравям, че съм бременна. Но бебчето е доста активно и направо се чудя от къде има сила за да рита толкова много и продължително. Понякога /особенно вечер/ направо не се издържа. А забравих и докато не се приспим към 12-12.30 аз не мога да заспя, а сутрин веселбата започва към 5.30 - 6.00ч. Незнам след като се роди, ако продължи със същия режим до кога ще издържа.

Тема Re: Отчетнови [re: simba]  
Автор deni_beni (traveller)
Публикувано18.09.05 16:10

И аз досега нямах грижи - всички приятели ми се смеят дето не се спирам - постоянно пътувам, и ме подиграват че май детето ще стане чужд гражданин... но сега съм се зарекла по-далеч от София да не ходя (сега във вторник пътувам). Може би след 2 седмици и до Пловдив. Буквално от 2-3 дни (след като закръглих 30 седмици) се почувствах ужасно натежала..... Ама как не, като за последните 2 седмици съм сложила 3кг!!! иначе и аз откарвам 10-12 часа в работа и вечер краката ми са като колоните на Акропола Трябва да измисля нещо да правя малка почивка с вдигане на краката, че половината от времето прекарвам права сновейки насам-натам, другата половина пред PC-то, пак с висящи крака....
Вечер съм толкова уморена, че бебчо го усещам само докато заспивам (а той рита като бесен) и после съм труп (до поредното ходене до WC). Напоследък рита много и като съм седнала - явно го попритискам вече.

Тема Re: Браво Simba!нови [re: deni_beni]  
Автор kadrokosa (слънчева)
Публикувано18.09.05 17:25

Отново поздравления за Симба за чудесно оформената ни тема!
Хайде, да ни е честита и само хубави моменти за запечата!
Поздрави от мен!

Тема Re: Кураж дружина, до ноември и декември още малконови [re: simba]  
Автор aterg (наобратно)
Публикувано18.09.05 19:32

Не можах де се включа в предишната тема, но от компютри ми беше писнало. Тъкмо се канех вече да излезна в болнични, че по цял ден на стола не се издържа и колежката ми сви страхотен номер-излезна тя. Само за две седмици.
Иначе почти всичко при нас е наред. Само малко захар и албумин в изледванията.
Килограмите са +7 по моя кантар и +9 по този на лекарката, но освен на корем не мисля,че съм много напълняла.

Тема Re: Кураж дружина, до ноември и декември още малконови [re: aterg]  
Автор Emili ()
Публикувано19.09.05 09:44

Здравейте,
Браво, Simba, много симпатична ни е темичката :))))
ние сме добре с бебето :) излизам болнични края на тази седмица :))) на килограми сме +8 вече, ама се надявам после бързо да ги свалим :)))
Иначе беба е много кротичка, не ме буди нощем или рано сутринта:))) само вечер рита усилено и все повече заяква ;))
В сряда сме на лекар и ще имаме повече информация :)
Поздрави!

Тема Re: Кураж дружина, до ноември и декември още малко иманови [re: simba]  
Автор vivita (член)
Публикувано19.09.05 10:15

ей супер че има кой да дава кураж , защото на мен 2 месеца и половина ми се струват вечни ... все внимавай, ходи по прегледи, пази диета тъкмо имах нужда от кураж.
Нормално е да се вдигне захарта, но тогава е добре да се внимава с храната -не много мазно и да се избягва бял хляб, бели брашна, ориз и макарони за сметка на пълнозърнестите.

Тема Re: Кураж дружина, до ноември и декември още малко иманови [re: vivita]  
Автор maia_22 (минаващ)
Публикувано19.09.05 12:16

Здравейте и от мен,браво на Симба за новата тема,да ни е честита.Ние също сме добре все още съм +10кг. но изобщо не ми личът.Аз съм в майчинство от 15.09 вече,но един ден си постоях в къщи и ми доскуча такаче сега прескачам до офиса през деня.Вчера бях по магазините за колички но са безбожно скъпи по-нормалните колички /поне за мен над 500 лв./ незнам дали на всякъде е така но аз лично се шашнах от цени и трудно май ще си избера.
Поздрави

Тема Да се отчетем и ние!нови [re: maia_22]  
Автор r_aqua (минаващ)
Публикувано19.09.05 15:22

все още сме +6кг. и по лекарския (китайски!) кантар +8.Откакто се разбра, че май сме момче се радваме на още по-изявен интерес от страна на таткото: "Взе ли си хапчето?", "Не мислиш ли че този панталон малко ти стяга?" и т.н.Дори стигна до извода, че бебо ритал толкова много досега, защото искал да покаже, че е момче!Не, че сега рита по-малко!
Всички налични сутиени вече ме стягат ужасно...но какво да направя като нямам време да обиколя магазините.Сега ще се опитам да издържа до почивните дни 22-25.09. и вече става крайно спешно! То аз нямам време да си подредя шкафовете в ремонтираната кухня....и все още сме на кашони...УЖАС!Много ме е срам!Ама като се прибера от работа и само гледам да си полегна, после или забърквам нещо набързо или каквото мама е сготвила, малко разходка и пред тв. Успокойте ме, че не съм само аз така, ама много ме мързи.Когато не ме мързи се разхождам...
Имам и едно въпросче(защото много рових в нет-а и не намерих отговор): за ниския хемоглобин и желязото лекарката ми предписа Maltafer (2х1) и фолиева к-на-х1.Обаче в Maltafer-a има и фолиева к-на 0,35мг, т.е. аз като взимам по2=0,7 на ден.Допълнително с фолиевата к-на (400мкг) стават общо 1100. На мен ми се вижда много. Вие каква доза взимахте? Какво ще ме посъветвате? Не мога да се свържа с лекарката ми 2 дни, та затова питам и вас.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.