Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:23 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема С какво си мажете корема?нови  
Автор bory_mira (отново щастлива)
Публикувано13.09.05 15:40

Към бремените в клуба: с какво мажете корема и гърдите си? Знам, че най-ефикасно е с животинска мас, но тя много цапа бельото. А не знам до колко е ефикасно са се мажа с обикновен крем или бебешко олио. Моля, дайте съвет?

Тема Re: С какво си мажете корема?нови [re: bory_mira]  
Автор surfline (veche poznat)
Публикувано13.09.05 15:44

Вечер с бебеШкото гел_олио на Джонсън/Пенатен с лайка или с олио против стрии (една вечер с едното, другата с другото), а сутрин с гел против стрии на Биотерм (от него не оставят петна, а и ми действа страхотно)...

Автор di_ma (diemma)
Публикувано13.09.05 16:01

С крем п/в стрии Дева. Доволна съм. При предната ми бременост не ми се появи нито една стия, но все пак голямо значение има и еластичноста на кожата. Ако кожата не е еластична, с каквото и да мажеш, пак ще се появят.

бъдещият батко 25.04.2003

Редактирано от di_ma на 13.09.05 16:03.

Автор doritt (c надеждa)
Публикувано13.09.05 16:04

Ами аз се мажа с това

, ама не знам в България дали го има...

Автор siconik ()
Публикувано13.09.05 16:34

И аз мисля, че ако ще ти се цепи кожата, ще се нацепи без значение с какво се мажеш. В този смисъл е достатъчен какъвто и да е крем за тяло, просто да подпомогне разтягащата се кожа, поне аз така правя.

Автор smeshko (Slavi)
Публикувано13.09.05 16:54

Аз пък се мажех със свинска мас, ароматизирана с ванилия. Бях принудена , защото всички възможни мазила и евтини и скъпи не ми помогнаха, кожата ми беше зверски нацепена до кръв, а как съм се събуждала от сърбежи по корема не искам да си припомням. Мажех се с мас сутрин и вечер докато се успокои кожата, а после продължих само вечер да се мажа преди лягане, кофти е че отначало миришех на пържола, ама като сложих повечко ванилия не се усещаше, в крайна сметка сега изобщо нямам стрии на корема.Така че колкото и да е стряскащо да се мажеш със свинска мас, аз ти го препоръчвам.

Автор Биcтpa (слънчева)
Публикувано13.09.05 17:18

Отначало се мажех с бебешкото олио на Джонсън, което е с алое, но се изринах много жестоко и минах на преварен зехтин, попива бързо, не мирише на нищо и е напълно натурален.
Преваряваш го на водна баня, за около 10мин. аз използвам Del Alma. Обривите ми изчезнаха. и кожата ми се чувства добре, а тя попринцип е мн суха.
Успех!

Тема Re: С какво си мажете корема? [re: bory_mira]  
Автор sysi_mysi (непознат )
Публикувано13.09.05 17:34

Не съм чела какво са писали другите, но аз мазах корема с Джонсън олио с лайка и намам нито една стрия. Гърдите мазах с крем на Чико "Мама дона", но в деветия ми излязоха стрии, а сега кърмя и те се увеличиха. Също през деня, когато се сетех си мажех цялото тяло с овлажняващите кремове на Ейвън

Тема Re: С какво си мажете корема?нови [re: sysi_mysi]  
Автор kati_k (минаващ)
Публикувано13.09.05 17:49

Здравей, аз се мазах и двете бременности с крем против стрии за бременни на "Виши" /нещо ми изчезна латиницата/. Вярно, 4е е скъп около 28 лв. е упаковката, но нямам оплаквания и нямам нищо нацепено или стрии.

Автор чaeнo мoмичe (тиха церемония)
Публикувано14.09.05 06:13

Купила съм си каково масло, но то също би трябвало да цапа бельото...не съм го пробвала още.
Иначе съм с олио на Нивея, но честно казано не знам дали е добро, пък и не вярвам да помага.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.