|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
С какво си мажете корема?
|
|
Автор |
bory_mira (отново щастлива) |
Публикувано | 13.09.05 15:40 |
|
Към бремените в клуба: с какво мажете корема и гърдите си? Знам, че най-ефикасно е с животинска мас, но тя много цапа бельото. А не знам до колко е ефикасно са се мажа с обикновен крем или бебешко олио. Моля, дайте съвет?
| |
Тема
|
Re: С какво си мажете корема?
[re: bory_mira]
|
|
Автор |
surfline (veche poznat) |
Публикувано | 13.09.05 15:44 |
|
Вечер с бебеШкото гел_олио на Джонсън/Пенатен с лайка или с олио против стрии (една вечер с едното, другата с другото), а сутрин с гел против стрии на Биотерм (от него не оставят петна, а и ми действа страхотно) ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
di_ma (diemma) |
Публикувано | 13.09.05 16:01 |
|
С крем п/в стрии Дева. Доволна съм. При предната ми бременост не ми се появи нито една стия, но все пак голямо значение има и еластичноста на кожата. Ако кожата не е еластична, с каквото и да мажеш, пак ще се появят .
бъдещият батко 25.04.2003 Редактирано от di_ma на 13.09.05 16:03.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
doritt (c надеждa) |
Публикувано | 13.09.05 16:04 |
|
Ами аз се мажа с това , ама не знам в България дали го има...
| |
|
И аз мисля, че ако ще ти се цепи кожата, ще се нацепи без значение с какво се мажеш. В този смисъл е достатъчен какъвто и да е крем за тяло, просто да подпомогне разтягащата се кожа, поне аз така правя.
| |
|
Аз пък се мажех със свинска мас, ароматизирана с ванилия. Бях принудена , защото всички възможни мазила и евтини и скъпи не ми помогнаха, кожата ми беше зверски нацепена до кръв, а как съм се събуждала от сърбежи по корема не искам да си припомням. Мажех се с мас сутрин и вечер докато се успокои кожата, а после продължих само вечер да се мажа преди лягане, кофти е че отначало миришех на пържола, ама като сложих повечко ванилия не се усещаше, в крайна сметка сега изобщо нямам стрии на корема .Така че колкото и да е стряскащо да се мажеш със свинска мас, аз ти го препоръчвам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Биcтpa (слънчева) |
Публикувано | 13.09.05 17:18 |
|
Отначало се мажех с бебешкото олио на Джонсън, което е с алое, но се изринах много жестоко и минах на преварен зехтин, попива бързо, не мирише на нищо и е напълно натурален.
Преваряваш го на водна баня, за около 10мин. аз използвам Del Alma. Обривите ми изчезнаха. и кожата ми се чувства добре, а тя попринцип е мн суха.
Успех!
| |
|
Не съм чела какво са писали другите, но аз мазах корема с Джонсън олио с лайка и намам нито една стрия. Гърдите мазах с крем на Чико "Мама дона", но в деветия ми излязоха стрии, а сега кърмя и те се увеличиха . Също през деня, когато се сетех си мажех цялото тяло с овлажняващите кремове на Ейвън
| |
Тема
|
[re: sysi_mysi]
|
|
Автор |
kati_k (минаващ) |
Публикувано | 13.09.05 17:49 |
|
Здравей, аз се мазах и двете бременности с крем против стрии за бременни на "Виши" /нещо ми изчезна латиницата/. Вярно, 4е е скъп около 28 лв. е упаковката, но нямам оплаквания и нямам нищо нацепено или стрии.
| |
|
Купила съм си каково масло, но то също би трябвало да цапа бельото...не съм го пробвала още.
Иначе съм с олио на Нивея, но честно казано не знам дали е добро, пък и не вярвам да помага.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|