|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
АГ - Варна - лекар/ка
|
|
Автор |
kadrokosa (слънчева) |
Публикувано | 09.09.05 10:07 |
|
Здравейте, момичета!
Мисля, че сме коментирали тая тема, ама защо не мога да я открия....не знам.
Днес ми се обади една приятелка и ме помоли да ви попитам за някакво предложение относно свестен лекар/ка от АГ - Варна, който да й следи бременността и после да роди при него. Тя сега е в 10 г.с. и още не се е ориентирала. Много ще съм ви благодарна, ако имате някакво предложение.

| |
|
Защо иска да ражда в АГ-Варна? Условията там не са никак розови, поне така съм чувала, освен ако не е във ВИП стая. Аз раждах в Окръжна и съм доволна. Там условията са доста добри, в стая са по 2-3 жени и има баня и тоалет с топла вода постоянно. Недостатък е (ако това може да е недостатък) че бебетата са в отделно помещение до стаята на мамите, могат да си виждат бебоците през прозорец, откъдето им ги и дават да си ги хранят. А иначе в Окръжна мога да и препоръчам д-р Скочев.
| |
|
Здрасти!
Мерси за отговора!
Ами, ходили са в АГ-то, но говорим за ВИП сектора и им е харесало, та затова. Иначе веднага й препратих отговора ти - трябва сама да си реши, ама така с изказани мнения е къде къде по-лесно, иначе как да избере момичето....
поздрави!
| |
|
ВИП-а в АГ-то е съвсем друго нещо, там наистина е хубаво, поне така знам от братовчедка на мъжа ми. За обикновенния сектор, обаче е ужас и отношението на акушерките- под всякаква критика. В Окръжна също има ВИП стаи, но нищо не мога да кажа за тях. Аз родих малко след началото на 9-ти месец и бях толкова ошашкана, че нищо не успях да направя от нещата, които бяхме планирали с мъжа ми. Така де, родих в нормалното отделение на Окръжна и съм доволна. Само че храната е отвратителна, мъжа ми ми носеше кроасани и кис.мляко, аз само това исках понеже ме беше страх от запех.Но това е тема на друг разговор. А ако реши за ВИП-а в АГ да ражда мога да попитам за добър лекар.
| |
|
Ами, тя иска там да е /АГ-то - ВИП/ и иска от сега да тръгне на консултации при лекаря, при който ще ражда.
| |
Тема
|
Re: АГ - Варна - лекар/ка
[re: kadrokosa]
|
|
Автор |
venii (мама на слънце) |
Публикувано | 09.09.05 15:41 |
|
Д-р Танев, няма да сбърка
| |
Тема
|
Re: АГ - Варна - лекар/ка
[re: venii]
|
|
Автор |
kadrokosa (слънчева) |
Публикувано | 09.09.05 15:45 |
|
Мерси, ще й предам. Те когато са ходили да гледат ВИП етажа на АГ-то точно на него са попаднали и на нея й се е сторил свестен, е колкото може да се определи по няколко думи, ама иска мацката мнения на "препатили". 
| |
|
Моето мнение може да не помогне на никого, но се включвам, защото съм от Варна и също ме касае. Не знам доколко съм "препатила", нямам много впечатления от АГ във Варна, изключая деня, в който ми правиха там Missed. Нямам основание да се оплача от д-р Кирил Георгиев, затова, ако ще ползвам отново услугите на тази болница, ще се обърна отново към него.
Случаят на приятелката ти е друг и слава Богу!
Ако остане в АГ да си следи бременността и раждането, може да си избере някой препоръчан лекар, напр. д-р Танев, както я съветвате. Добре е все пак, да има резервен вариант...
| |
|
Аз също горещо препоръчвам д-р Танев. Следих си бременността и родих секцио при него. Нямам никакви забележки. Страхотен лекар и човек.
Аз също бях на ВИП етажа и съм много доволна от условията и отношението на персонала.
Ако приятелката ти предпочете този вариант няма да сбърка.
| |
|
georgi georgiev
telefona v kabinata mu e 605991
a mobilen 0888 837994
това име ми даде моя приятелка, а друга ми каза за въпросния Танев мисля беше.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|