Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:58 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Със коремчета огромни наближаваме Октомври!нови  
Автор lss (blue)
Публикувано01.09.05 13:29

Ето ни подред отново: бъдещите майки на октомврийски бебета
Да ни е честита новата тема! Заглавието е по идея на julll - благодарим ти!

01.10. - Aeona -
01.10. - mam4e_mia -

01.10. - ven_y
03.10. - rastamaster -
05.10. - pipi_67 -
07.10. - lss -

07.10. - dessy77
09.10. - klamerche -
10.10. - ® -
16.10. - voltage -
19.10. - Defi_d -
20.10. - eva77 -
20.10. – pmdown -
22.10. - svetlinkata -

22.10. - dineva
22.10. - julll -

22.10. - asteris
25.10. - siconik -

25.10. - pipilota viktualia
26.10. - teddy123 -
26.10. - fani41OO -
26.10. - ma_nda_rinka -
29.10. - lilli -

??.10. - mama gigi

??.10. – Ninichka

??.10. – Mu-shu

Предишни теми:
3.

2.
1.

Не остана, момичета - още месец само! А някои нетърпеливи бебета може и да ни изненадат Стягайте се, мами, мъниците идват!

Тема Re: Със коремчета огромни наближаваме Октомври!нови [re: lss]  
Автор julll (за малко)
Публикувано01.09.05 15:10

Ей , lss , страшна си!!!Каза , че ще я пускаш на 1 септември и го направи.Браво на теб!!!И как си ни изтипосала хубавичко.................добре се е получило.Определено сме "по-различни" ( Кой кат нас!!!Нъц-нъц.......)

Днес беба пак ме рита яко.Ама боли Тати каза , че ще дърпа уши.Ще видим чии.
В събота съм на сватба и се надявам да не е много жежко.Чудя се дали да не си избачкам н'еква прическа ..........ама к'ва.................Напоследък не се чувствам особено красива.А пък "уж" бременността "разхубавявала".Дръжки Избива ме на рев...........................................

Тема Re: Със коремчета огромни наближаваме Октомври!нови [re: julll]  
Автор teddy123 (минаващ)
Публикувано01.09.05 15:38

julll, излез с някоя приятелка, купи си нещо красиво, бърборете на кафе и поклюкарствайте, иди на фризьор, маникюр и т.н.-отдай ден само на себе си и "женски работи" и ще се почувстваш по-добре Другият вариант е женско парти в къщи-мазотене с маски, сладолед, приятна музика, клюки, маникюр и все в този дух!
Гаранция ще се почувстваш по-добре!

Тема Re: Със коремчета огромни наближаваме Октомври!нови [re: julll]  
Автор lss (blue)
Публикувано01.09.05 15:44

Ееееееееее, казана дума - хвърлен камък! Като харесахте кошчетата, кошчета ви пуснах Но пък да знаете какви бебчета намерих! Само чакам някое бебешоче да се излюпи и да ви изненадам Ама да не е моето още

И моят разбойник снощи се беше разритал, няколко пъти чак подскочих По всичко личи, че ще е буен като батко си... Само да не бърза да излиза, че мама още не е готова Тези дни изведнъж реших, че ми трябва нов шкаф за бебето и подлудих таткото Е, ще си получа шкафа
Днес си направих изследванията (даже още са ми разширени зениците, но аз упорито си вися на компютъра ), но резултатите ще ги разбера чак на 7.09. А исках тогава да ида да ми определят датата за секциото! Ще трябва да чакам до 8.09.
julll, поглези се, направи си прическа за сватбата, че скоро ще се затворим в къщи с мъниците и хич няма да ни е до прически... И на мен все ми казват, че съм се разхубавила, обаче според мен огледалото е на друго мнение... Въпреки това планирам да ходя на фризьор тия дни - една нова прическа е просто необходима! - като за последно през следващите няколко месеца... Доколкото си спомням хич нямах време за това след като се роди сина ми, а сега като ще бъдат двама... Ох... Да си поживеем докато сме още с големи кореми

Автор ® (®®)
Публикувано02.09.05 06:58

чдобро утро момичета, търса си аз сутринта темичката и хоп то сме си имали нова.... е да ни е честита новата темичка !
Аз малко подраних днес със ставането и вече ми писна искам да се наспя ...... Днес моя татко си идва ( той работи в чужбина ) за 2 дни не е кой знае колко ама много се радвам, че ще го вида още веднаж преди да рода, защото следващото му прибиране ще е когато бебчо се роди! Дано одари едно финансово рамо, че съм си маркирала някой неща !
Мислех да ходиме днес до село с баба ми да прибираме зимнината, но се отървах с добро оправдание, че татко си идва инече щяхме да мъкнеме сега компотите!!! Е това е мами за сега от мен ще хода да напална томбахчето, че нещо вие на празно

Автор teddy123 (минаващ)
Публикувано02.09.05 09:54

Ох, вчера бях на консултация-резултата е 4+ и вече съм на 10+ от началото-нещо се поотпуснах да хапвам. Мойта беба нещо се е позакротила тези дни та само от време на време се протяга Знаете ли кога започват да слизат надолу за раждане? Аз съм на очни 19-25.09 та обмислям дали да ходя, с какво ще е най-удачно(в София съм, а уча във В.Търново), кога да прекратявам пътуванията? Да глътна ли нещо превантивно-магнезий, но-шпа??

Тема Re: Със коремчета огромни наближаваме Октомври!нови [re: teddy123]  
Автор dineva (минаващ)
Публикувано02.09.05 10:37

Аз винаги преди път пия 2 хапчета но-шпа,а магнерота си го пия 2*1 но в предишния и следващите дни/около пътуването/ го увеличавам на 3*1.Превантивна мярка.Последния път когато пътувах с маршрутка на 50 км сутринта в 9 часа ми стана лошо.Добре че имах шише със студена вода.Слагах си го на челото и ми отминаваше.Обаче когато шофьора след 30тина километра отвори прозорец и ме духна вятър вече не ми прилошаваше.Зависи и къде си седнала.

Тема Да ви питам............нови [re: dineva]  
Автор julll (за малко)
Публикувано02.09.05 10:51

в болничният по майчинство (тоя за 45 дена преди термина) вписват ли се някакви данни за фирмата - булстат, дан.номер и др.?И въобще какво точно пише там?

Тема Re: Да ви питам............ [re: julll]  
Автор ® (®®)
Публикувано02.09.05 11:06

аз взех цялата информация за фирмата, но ми поиска акушерката за болничния само името на фирмата и като каква работа там и нищо друго!

Тема Re: Да ви питам............ [re: ®]  
Автор julll (за малко)
Публикувано02.09.05 11:18

®,благодарско!!!
Исках да знам предварително , а не като отида при чичо д-р да търча да звъня за инфо.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.