|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Тапата или нещо обезпокоително?
|
|
Автор |
kolelo (непознат) |
Публикувано | 08.08.05 10:28 |
|
Имам вагинално течение от месеци - бяло, не гъсто, не е обилно, което не ме сърби, дразни и притеснява - казаха, че е нормално. Стана по на често тези дни, а тази сутрин беше леко розова/ или кафеникаво??/ и на няколко пъти изтече. Консистенцията не е променена - леко водниста, като течен сопол /упс... ама няма как/. Дали е тапата или индикация на някакъв проблем?
Моля споделет, че се притеснявам леко.
| |
|
Имам безпроблемна бременност /да чукна на дърво/ и никакви кървенета или розово течение до сега...
| |
|
Здравей
Когато бях бременна една седмица преди термина и аз имах течение с розоци отенъци, на места бяха по плътни нишки(сори за израза но няма какд а обясна иначе) точно като сопол и се оказа че е тапата, но родих 2 дни след това, така че е най-хубаво лекар да каже дали е тя, не с епритеснявай няма нищо страшно
успех и безпроблемно и леко раждане
| |
Тема
|
Re: Тапата или нещо обезпокоително?
[re: kolelo]
|
|
Автор |
bimbalina (непознат) |
Публикувано | 08.08.05 11:38 |
|
Миличка сакчето ти е готово нали?
При мен се получи по същия начин , даже малко изплаших доктора защото бях със планово секцио , но ми цапаше съвсем леко вечерта , а на другия ден вече като че ли с по изразен цвят. При тези гест.седмици просто няма какво друго да е , а....Не се притеснявай всичко ще мине нормално, и ще се роди едно хубаво и здраво бебче. Успех и да пишеш как мина.
| |
Тема
|
[re: bimbalina]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 08.08.05 11:58 |
|
Ще раждаш.... Леко да мине,целувки
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kolelo (непознат) |
Публикувано | 08.08.05 12:18 |
|
Благодаря ви много! Поуспокоихте ме, а и говорих с акушерката - наближава.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 08.08.05 12:50 |
|
Ами то си е време да наближава...Аз се надявам да не карам чак докрая,ама...Божа работа.
| |
Тема
|
[re: Blondi]
|
|
Автор |
cveti_3 (член) |
Публикувано | 08.08.05 13:35 |
|
Blondi, ако обичаш не се предреждай !! Има си ред...Моля те аз съм преди теб, вече май ставам нетърпелива..
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bono (пацифистка) |
Публикувано | 08.08.05 13:44 |
|
Браво! Хайде, да мине леко и да те дари с радост!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
petia911 () |
Публикувано | 08.08.05 13:44 |
|
Попитай доктор ,мила , може да полу4и6 много савети , но как 6те си сигурна.Не рискувай сьс здравето си ..... 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|