|
Тема
|
Предлагам... варицела
|
|
Автор |
Bono (пацифистка) |
Публикувано | 14.08.05 20:30 |
|
Ами... може много безумно да прозвучи, но ако някой иска детето му да изкара варицела, мога да го поканя на гости. Болни сме от петък, 2 бр. момчета на 4 и 5 години.
Идеята ми хрумна, докато наблюдавах кой как изкарва болестта - големият има много пъпки, имаше температура и оплаквания; малкият си живее живота - 10 пъпки на кръст, песни, танци и игри, да му завидиш. Плюс че навсякъде по книгите и нета пише, че колкото по-рано я изкарат, толкова по-леко минава.
Очаквам опашки Така или иначе повечето деца са си вкъщи през август, струва ми се практично да минат болестта сега...
| |
Тема
|
Re: Предлагам... варицела
[re: Bono]
|
|
Автор |
bimba (викината мама) |
Публикувано | 14.08.05 22:18 |
|
уф и къде я лепнаха,темепература имат ли и аз се надявах в яслата Вики да я искара ама не ся ми остават надеждите за началото на градината.Офертата не е лоша ама е свързана с пътуване ,а няма отпуска
| |
Тема
|
[re: bimba]
|
|
Автор |
Mъppp (член) |
Публикувано | 14.08.05 23:22 |
|
Прочети в Медицинска една стара тема. Щяха да разпънат на кръст една майка, че си пратила детето на изпит след 7 клас с варицела. Какъв ужас било, че ще зарази някого!
| |
Тема
|
[re: Mъppp]
|
|
Автор |
Keнra (мама) |
Публикувано | 14.08.05 23:30 |
|
Е дай я тази тема де. Мен ми е любопитно клуба на знаещите в "медицинска" какво мисли по темата.
| |
Тема
|
[re: Keнra]
|
|
Автор |
Mъppp (член) |
Публикувано | 14.08.05 23:43 |
|
Нямаш представа какви ужасии!!! Явно е било покрай изпитите. Спомням си, че беше пусната от Бизи - регистрирана. Потърси я на нейно име.
| |
Тема
|
[re: bimba]
|
|
Автор |
Bono (пацифистка) |
Публикувано | 15.08.05 17:34 |
|
Mного странно - карат я доста леко и през цялото време са като два пършинга из къщи, чудя се вече къде да ги дявам, щото не се извеждаме - високо обществено съзнание (не като майката със седмокласничката в медициниския клуб, макар да не знам какво щях да направя в нейното положение).
Може да е някакъв омаломощен вирус...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mъppp (ентусиаст) |
Публикувано | 15.08.05 17:51 |
|
Нищо чудно. Синчето ми с 39 температура. Тича да отвори на докторката. Червен като червено цвекло в лицето.
| |
Тема
|
Кога ви избиха пъпките?
|
|
Автор |
Silvita (лежерна) |
Публикувано | 15.08.05 23:15 |
|
Ние бяхме контактни с болна моя приятелка преди 15 дни, още очаквам включване и при мен, и при детето... ох, иде ми да се гръмна.
Рая
| |
|
|
|
|