Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:42 06.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Стрииииииииинови  
Автор kukki (непознат )
Публикувано10.08.05 22:35

Ужас! Стриите, които ми се появиха по гърдите след раждането продължават да се увеличават! Мажа се с Chicco против стрии още преди раждането, но ефект никакъв! Моля, дайте идея какво да правя! С какво да се мажа, но да става за кърмещи жени.
БЛАГОДАРЯ!!!

Тема Re: Стрииииииииинови [re: kukki]  
Автор sisilvia (непознат )
Публикувано10.08.05 23:13

Не знам дали вобще бих ти дала адекватен отговор, защото май, че никакви мазила не помагат за заличаване на стриите. По скоро всичко зависи от кожата, а това е строго индивидуално. Все пак, не спирай да се мацаш с разни помади и мазила. Мисля , че не ти помагам особено с това мнение.

Автор jana (бебе Ния)
Публикувано10.08.05 23:27

Аз имам по корема още през бременността, мазах с какво ли не ... резултат нулев. Щом родих си бях взела Контратубекс за раната. Добре ама раната не мажа, а мажа стриите. Както бяха дълбокиу сега са вече много на повърхността и едва забележими. Незнам обаче дали ще помогне в твоя случай на кърмачка

Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано10.08.05 23:35

При мен помогна крема против стрии на Авон, въпреки, че бях скептчина към всякакви мазила

София 16.08.2004г.

Тема Re: Стрииииииииинови [re: nikol78]  
Автор Awrora (член)
Публикувано10.08.05 23:41

И аз се чудя как да разкарам тези гадости ... отврат. Наистина ли има ефект ... в смисъл, напълно надали ще ги скрие но поне заличава ли ги малко. И аз гледах този крем и бая му се чудих ... но ти си го пробвала, колко време се маза с него и по колко пъти на ден ... ?

Тема Re: Стрииииииииинови [re: nikol78]  
Автор Awrora (член)
Публикувано10.08.05 23:42

jana това лекарство ли е, от аптеките ли се купува ... бих пробвала всичко което ви е помогнало поне малко от малко да се позаличат тези БЕЛЕЗИИИи. Аз имам само на корема но това ми стига ... голяма депресия са!

Редактирано от Awrora на 10.08.05 23:45.

Тема Re: Стрииииииииинови [re: Awrora]  
Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано10.08.05 23:49

При мен изчезнаха много от тях, но бяха все още лилаваи, от преди бременността имам стари, които са вече бели и не се повлияха. Продължавам, това ми е 4-та туба /3 на Авон и 1 на Орифлейм/ и започвам да заприличвам на човек, целия ми корем стана на мрежа 2 седмици преди да родя, до тогава нямах нищо

София 16.08.2004г.

Автор petia911 ()
Публикувано11.08.05 09:35

Oh , uj se maja ot mnogo rano , o6te ot parvite meseci , a na gardite imam strii , dobre 4e sa samo tam (za sega).Az sam v 7 mesec o6te .Kazvat 4e sled dajd ka4ulka niama kakvo da se majem , a ot predi tova da stava kojata raztegliva .E , az se maja s wheat oil (p6eni4en zarodi6 - maslo.Biah neseriozna , mazah si pove4e korema , a gardite ne ....moje bi zatova imam tam .Individualno e oba4e ....ako sa po povarhnostni 6te iz4eznat posle.NOSETE SUTIEN postoianno.

Автор petia911 ()
Публикувано11.08.05 09:35

Oh , uj se maja ot mnogo rano , o6te ot parvite meseci , a na gardite imam strii , dobre 4e sa samo tam (za sega).Az sam v 7 mesec o6te .Kazvat 4e sled dajd ka4ulka niama kakvo da se majem , a ot predi tova da stava kojata raztegliva .E , az se maja s wheat oil (p6eni4en zarodi6 - maslo.Biah neseriozna , mazah si pove4e korema , a gardite ne ....moje bi zatova imam tam .Individualno e oba4e ....ako sa po povarhnostni 6te iz4eznat posle.NOSETE SUTIEN postoianno.

Тема Re: Стрииииииииинови [re: petia911]  
Автор guruto (непознат )
Публикувано11.08.05 12:10

Преди да родя нямах стрии,по време на бременността също,но след раждането ми се появиха по корема.Една моя приятелка ми каза ,че е задължително мазането след раждането.Аз мисля,че е така защото лично го изпитах.Слава богу вече се заличиха от самосебе си след като си възстанових теглото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.