|
Тема
|
Противозачатъчни " Новинет"
|
|
Автор |
make (непознат
) |
Публикувано | 08.08.05 11:36 |
|
Здравейте на всички, някои от вас да е пил тези противозачатъчни, за да ми каже какви странични ефекти имат, защото ми ги изписаха като ниско дозирани. Аз качвам килограми от противозачатъчни и затова ми изписаха тезим, а и лекрката каза че трябва да взимам непремено противозачатъчни, защото сам оперирана от ендометериозна киста и било хубаво да ги пия. Не знам това дали е така, но ако има майка която ги е пила по същата причина моля да ми пише.
Благодаря на всички за помоща!
| |
Тема
|
Re: Противозачатъчни " Новинет"
[re: make]
|
|
Автор |
blekuta (мекута,пекута) |
Публикувано | 08.08.05 12:19 |
|
Аз пия новинет. не мога да ти отговоря за твоя проблем,но по принцип нямам някакви странични ефекти - поне се надявам 
| |
Тема
|
[re: blekuta]
|
|
Автор |
sladkoma4e (непознат
) |
Публикувано | 08.08.05 14:20 |
|
не съм още мама,но другия месец ще стана.сега съм в 8-ия месец.аз съм пила тези противозачатъчни по други причини и те уверявям ,че са безобидни.нито ще качиш,нито ще окосмееш.лично аз бях доволна.моя доктор ми каза,че ги ползват и в други страни/дори ми даде да прочета/ и че е наи чистия продукт засега.така че ,късмет и дано останеш доволна
| |
|
Пия Новинет от 7 години и нямам никакви оплаквания. По принцип противозачатъчните имат доказан положителен ефект в профилактиката на рака на матката и яйчниците, както и на различни туморни образувания по детеродните органи, затова лекарката ти е препоръчала да ги пиеш.
Аз лично нямам промяна в теглото, която да е свързана с Новинет; разбира се, всичко е индивидуално, но се надявам, че и при теб ще е така. В края на краищата, винаги можеш да ги смениш, ако не ти понасят.
Константин, 16.06.1998
Зорница, 6.09.2002
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3лaBeщицa (минаващ) |
Публикувано | 08.08.05 15:53 |
|
Не искам да правя реклама, просто като бях на консултация миналата седмица докторът ми даде брошура на едни нови хапчета - от тях дори се отслабвало. Имат и сайт - не знам какви са, все още съм бременна, но пък знае ли човек
http://www.yasmin.bg/scripts/index.php
| |
|
Пия ги вече почти месец и не мога да кажа нищо хубаво за тях.
А иначе и аз чух само хубави неща за тях.
Бях пуснала и тема тук
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nia72 (vesela) |
Публикувано | 08.08.05 20:39 |
|
zdravei. poneje sam prodavala dosta ot tezi preparati v aptekata i moga da kaja tova koeto sam 4uvala ot klientkite. Nai dobrite sa - Novinet,Regulon,Logest,Janin.pre4isteni i s nai nisko sadarjanie na hormoni.dano sam bila polezna
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aдpиaнa (:-)) |
Публикувано | 09.08.05 22:43 |
|
Здравей,
Аз от няколко месеца пия "Регулон", който е от групата на "Новинет" и съм много доволна от него. Нямам никакви странични ефекти и не съм качила и грам. Първите 2-3 седмици докато свикна с него имах малко по-силно главоболие. А понеже тук стана въпрос и за "Ясмин" искам да споделя, че някъде бях чела за него, че не е подходящ за раждали жени.
Поздрави 
| |
|
|
|
|