Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:08 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Противозачатъчни " Новинет"нови  
Автор make (непознат )
Публикувано08.08.05 11:36

Здравейте на всички, някои от вас да е пил тези противозачатъчни, за да ми каже какви странични ефекти имат, защото ми ги изписаха като ниско дозирани. Аз качвам килограми от противозачатъчни и затова ми изписаха тезим, а и лекрката каза че трябва да взимам непремено противозачатъчни, защото сам оперирана от ендометериозна киста и било хубаво да ги пия. Не знам това дали е така, но ако има майка която ги е пила по същата причина моля да ми пише.
Благодаря на всички за помоща!

Тема Re: Противозачатъчни " Новинет" [re: make]  
Автор blekuta (мекута,пекута)
Публикувано08.08.05 12:19

Аз пия новинет. не мога да ти отговоря за твоя проблем,но по принцип нямам някакви странични ефекти - поне се надявам

Тема Re: Противозачатъчни " Новинет"нови [re: blekuta]  
Автор sladkoma4e (непознат )
Публикувано08.08.05 14:20

не съм още мама,но другия месец ще стана.сега съм в 8-ия месец.аз съм пила тези противозачатъчни по други причини и те уверявям ,че са безобидни.нито ще качиш,нито ще окосмееш.лично аз бях доволна.моя доктор ми каза,че ги ползват и в други страни/дори ми даде да прочета/ и че е наи чистия продукт засега.така че ,късмет и дано останеш доволна

Тема Re: Противозачатъчни " Новинет"нови [re: make]  
Автор sweetkids_mama (мислеща)
Публикувано08.08.05 15:09

Пия Новинет от 7 години и нямам никакви оплаквания. По принцип противозачатъчните имат доказан положителен ефект в профилактиката на рака на матката и яйчниците, както и на различни туморни образувания по детеродните органи, затова лекарката ти е препоръчала да ги пиеш.
Аз лично нямам промяна в теглото, която да е свързана с Новинет; разбира се, всичко е индивидуално, но се надявам, че и при теб ще е така. В края на краищата, винаги можеш да ги смениш, ако не ти понасят.

Константин, 16.06.1998
Зорница, 6.09.2002

Автор 3лaBeщицa (минаващ)
Публикувано08.08.05 15:53

Не искам да правя реклама, просто като бях на консултация миналата седмица докторът ми даде брошура на едни нови хапчета - от тях дори се отслабвало. Имат и сайт - не знам какви са, все още съм бременна, но пък знае ли човек

http://www.yasmin.bg/scripts/index.php

Тема Re: Противозачатъчни " Новинет"нови [re: 3лaBeщицa]  
Автор mimi_2O5 (минаващ)
Публикувано08.08.05 16:03

Пия ги вече почти месец и не мога да кажа нищо хубаво за тях.
А иначе и аз чух само хубави неща за тях.
Бях пуснала и тема тук

Автор nia72 (vesela)
Публикувано08.08.05 20:39

zdravei. poneje sam prodavala dosta ot tezi preparati v aptekata i moga da kaja tova koeto sam 4uvala ot klientkite. Nai dobrite sa - Novinet,Regulon,Logest,Janin.pre4isteni i s nai nisko sadarjanie na hormoni.dano sam bila polezna

Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано09.08.05 22:43

Здравей,
Аз от няколко месеца пия "Регулон", който е от групата на "Новинет" и съм много доволна от него. Нямам никакви странични ефекти и не съм качила и грам. Първите 2-3 седмици докато свикна с него имах малко по-силно главоболие. А понеже тук стана въпрос и за "Ясмин" искам да споделя, че някъде бях чела за него, че не е подходящ за раждали жени.
Поздрави

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.