|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема
|
за или против брака с бащата на детето
|
|
Автор |
gk77 (непознат
) |
Публикувано | 22.07.05 15:56 |
|
здравейте момичета,сега докато се ровех ми хрумна една тема(провокирана от изказването на една мама)-дали е необходимо да сключим граждански брак с човека от когото имаме или чакаме дете.вие какво мислите по въпроса?
| |
Тема
|
Re: за или против брака с бащата на детето
[re: gk77]
|
|
Автор |
r_aqua (новак) |
Публикувано | 22.07.05 16:13 |
|
Аз те изшпионирах в другата тема, че нямаш брак с твоя приятел.:-) И аз нямам с моя, чакаме бебе, но и двамата сме на мнение, че можеш да си коректен спрямо другия и без брак, както може да си некоректен и с брак. Така че въпрос на лично мнение, семейни традиции (ние лесно преборихме баща му;майка му е против мен още преди да се запознаем;майка ми малко по-трудно се съгласи,но какво да прави...). А и си мислим колко ще е готино после, на някакъв по-късен етап, да подпишем, малката шаферка и няма да пита на снимките къде е била като сме се женили...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 22.07.05 16:16 |
|
Въпрос на личен избор.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
baby_doll () |
Публикувано | 22.07.05 16:16 |
|
Какво значи необходимо? Според мен бракът не е предпоставка за щастлив съвместен живот Не казвам, че съм против него.
Стига да се обичат, подкрепят и да си гледат детето добре, какво повече.
Редактирано от baby_doll на 22.07.05 16:17.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dafna ((((,)))) |
Публикувано | 22.07.05 16:21 |
|
Бракът е м/у вас двамата. Не мисля, че детето трябва да бъде причина за сключването му и по тази логика- не е необходимо.
Като цяло не съм много фенка на свободните връзки / без брак
| |
Тема
|
[re: r_aqua]
|
|
Автор |
gk77 (непознат
) |
Публикувано | 22.07.05 16:21 |
|
извинявай ако съм те заблудила ама преди три години и половина се сдобих с халка и брачно свидетелство
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mama reni (непознат
) |
Публикувано | 22.07.05 16:23 |
|
Аз имам брак с бащата на дъщеря ми, но той беше сключен доста преди тя да бъде зачената (и наистина е питала, тя къде е била тогава!). Но съм твърдо против брака по повод бременност. Изцяло подкрепям мнението, че хората могат да живеят заедно и да бъдат коректни един към друг и без брак, както и да бъдат некоректни с брак. Много често бракове провокирани от бременност се превръщат в един доста несполучливи бракове, от които страдат всички.
Винаги по-важното решение е да живееш с някого, да споделяш живото си с него, а бракът е само външната фасада.
| |
Тема
|
[re: Dafna]
|
|
Автор |
gk77 (непознат
) |
Публикувано | 22.07.05 16:25 |
|
момичета аз съм си щастливо омъжена,но понякога се получават някакви нелепи ситуации,в които незнам как да постъпя.моя позната има дете от приятеля си и един път го нарича приятеля ми ,после бащата на детето ми и аз вече се обърках незнам като стане въпрос за него как да го назова.дали пък ако кажа мъжа ти няма да се разсърди та затова ми дойде на ум тази тема
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dafna ((((,)))) |
Публикувано | 22.07.05 16:31 |
|
ааа...ще се разсърди няма, бре...ми и аз така казвам...нашите кумуве не са женени и така има говоря - жена ти, мъжа ти...ми то как да ги наречеш Те си се кефят хората.
То и вече сме в една възраст, в която "приятелят ми" има някак си друго значение...не като едно време
| |
Тема
|
[re: Dafna]
|
|
Автор |
gk77 (непознат
) |
Публикувано | 22.07.05 16:35 |
|
да ама не ти ли се струва малко смешно 32 годишна жена с две годишен син да казва ами той приятеля ми....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|