Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:33 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема питам за вигантоланови  
Автор RAYA_YASENA (MOITE MOMI)
Публикувано26.07.05 09:35

Абе мамчета ,може ли да ми припомните има ли значение как се дава вигантола,т.е дали трябва да е сутрин на гладно или не.

Рая 17.07.2003
Ясена 06.06.2005

Тема Re: питам за вигантоланови [re: RAYA_YASENA]  
Автор V_lady (усмихната)
Публикувано26.07.05 10:04

Сутрин. До колкото си спомням, трябваше да е на гладно, но не съм сигурна.
През лятото не се дава, в това съм сигурна.

Автор nia72 (vesela)
Публикувано26.07.05 10:11

sutrin na gladno zadaljitelno. az davam i sega,po precenka na pediatara. i ne se smesva s ni6to.

Редактирано от nia72 на 26.07.05 10:32.

Автор Bono (пацифистка)
Публикувано26.07.05 10:20

И не се даваше с мляко, доколкото помня.

Тема Re: питам за вигантоланови [re: Bono]  
Автор LadyO1 (и малкия Ади)
Публикувано26.07.05 11:32

На мен вчера ми казаха, че през лятото не се дава, а педиатърката ми казва да давам всеки ден по 2 капки. Не се давало, защото имало силно слънце и нямало нужда от него.
Ами сега?????????? Някой може ли да ми каже какво може да стане на малкия? Вредно ли е за костите, да не се предозира????????

Тема Re: питам за вигантоланови [re: LadyO1]  
Автор nia72 (vesela)
Публикувано26.07.05 11:44

i az znam 4e liatoto ne se dava,no pediatarkata nastoiava da davam po 2 kapki i az ne sam gi spirala........

Тема Re: питам за вигантоланови [re: LadyO1]  
Автор asinka ()
Публикувано26.07.05 13:25

за костите не е вредно!но до колкото си спомням се натрупва в черния дроб!и е много опасно предозирането!аз не давах миналата лято въобще!септември пак започнах!това по съвет на педиатърката на Ели!
лекарката защо настоява да даваш вит. Д?

Редактирано от asinka на 26.07.05 13:26.

Автор gk77 (непознат )
Публикувано26.07.05 13:28

задължително сутрин на гладно поне 20 мин преди хранене и без да се разрежда,а за това дали да се дава лятно време всичко е по преценка на педиатъра и в зависимост от детето

Автор RAYA_YASENA (MOITE MOMI)
Публикувано26.07.05 13:41

ми аз досега месец и половина не съм го давала на гладно майпри положение че е лято и с по малка фонтанела ,дали много съм сгафилаА колко преди ядене,има ли значение преди ранното сутрешно или по -късното хапване.......бърррррр какви въпроси задавам,ще рече човек че ми е първо дете
А пък моята докторка ме кара в кърмата с лъжичка да го давам.а аз повечето пъти и го давам направо в устата

Рая 17.07.2003
Ясена 06.06.2005
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от RAYA_YASENA на 26.07.05 13:44.</EM></FONT></P>

Редактирано от RAYA_YASENA на 26.07.05 13:45.

Автор asinka ()
Публикувано26.07.05 14:52

и аз и го давах на Ели примесено с кърма!кавам капките в лъжичка и после стискам кърма!не сме имали проблеми!това е по съвет на педиатърката!преди първото хранене, което при нас беше в 7 сутринта!
виж странно ми е че от първия ден си и давала вит.Д!аз давах като навърши месец!но може и така да трябва, не съм лекар, само споделям!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.