|
Тема
|
ОФФ! ДА СИ ИЗКАЖА ВЪЗМУЩЕНИЕТО!!!! *DELETED*
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 20.07.05 14:36 |
|
Мнението е изтрито от tinta
| |
Тема
|
Re: ОФФ! ДА СИ ИЗКАЖА ВЪЗМУЩЕНИЕТО!!!!
[re: tinta]
|
|
Автор |
vini77 (Инат) |
Публикувано | 20.07.05 16:03 |
|
Ох..напълно те разбирам....аз така исках да подам оплакване срещу охраната на един подлез...и на мен така ми отговориха..поредното разкарване било.
Аз знаела ли съм, че те едвам си намирали хора дето да им работят за по 80лв и т.н. и т.н......един вид, защо да им гоня и този човек...
Абе ужас....
Напоследък ми се струва, че само скритата камера на "Господари на Ефира" ги плаши тия гадове.
Иначе ако си пуснеш всичко по реда, не само, че ще ти "затрият" оплакването, ами нищо чудно и да ти теглят една дълга...
Ех, Българио.......
| |
Тема
|
[re: vini77]
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 20.07.05 16:33 |
|
Аз пуснах жалбата, обаче ми скъсаха доста нерви и време, и именно ако всички пускат жалби, може и да има разрешение по въпроса - т.е. като не си върши работата да бъде санкциониран съответния служител! - ама това само в държавните учреждения ги има тия работи!
| |
Тема
|
[re: tinta]
|
|
Автор |
Miggle () |
Публикувано | 20.07.05 16:58 |
|
Е, сефте комендантски! Не си нито първата, нито последната, раЗочарована от ЖелеЗниците. Но според мен си постъпила правилно, като си упорствала. Това е начина, всички да се жалват и да упорстват, белки се помръдне неЩо. А Що не повиШи БДЖ глобите, хем Ще се Засмее касата им, хем и хората като тебе Ще пътуват удобно. Да тръснат глоба За пуШене 50 лева, да направят така, че кондуктора да получава 10% от всяка събрана глоба, да видим няма ли да тича да види кой ти пуШи в купето! Айде, пий сега едно хладно коктейлче и се успокой. 
| |
Тема
|
[re: Miggle]
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 20.07.05 17:52 |
|
ами точно това се опитах да кажа, че просто хората са го направили човек да не се оплаква, благодаря за успокоението вече ми мина;)))))))
| |
|
|
|
|