Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:12 17.06.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема помощ расте ми мъдрецнови  
Автор kukuruku1 (непознат )
Публикувано05.07.05 19:19

здравейтие мами искам да попитам дали има мама с моя проблем- аз съм в 12 г.с. и сам много притеснена.засега ми правят промивки на венеца но не знам дали мадреца ще се успокои.пишете ми моля ви ако сте минали по този път и какви лекарства или антибиотик сте приемали.

Редактирано от kukuruku1 на 05.07.05 19:20.

Тема Re: помощ расте ми мъдрецнови [re: kukuruku1]  
Автор Teди (с Огънче)
Публикувано05.07.05 21:47

Оги беше мъничък, когато тръгна да ми расте мъдрец. Мазах се с неговия Калгел, много ме успокояваше.
Гелчето е правено за бебета, но ти се консултирай с лекар за всеки случай!

Автор Keнra (мама)
Публикувано05.07.05 22:21

Здравей!
При мен пък мъдреца се обади на 7мия месец след раждането. Проблемът бе, че по това време Деничка беше само на кърма. За съжаление зъбът не можеше да пробие, та се наложи да го вадят с операция. След това една седмица пих Оспексин. Консултирах се с личната лекарка, педиатърката и зъболекаря. Всички твърдяха, че този антибиотик най-малко преминава в кърмата.
Все пак си мисля, че ако не се налага операция при теб, няма да стигнеш до антибиотици.
За успокояване на болката можеш да се мажеш с Калгел и можеш да пиеш Парацетамол.
Дано мине бързо!

Автор sisilvia (непознат )
Публикувано05.07.05 22:51

Оххххх, имах същия проблем. Дори ходих при хирург, но до вадене не се стигна. Той ми обясни че мъдреца ми никога няма да изникне. Каза,че имам малка челюст и мноооого гоооолям зъб. Изписа ми антибиотик и кислородна вода, която трябваше да жабуркам в продължение на една седмица. Много е гадно , но ми помогна. Ако искаш пробвай.

Тема Re: помощ расте ми мъдрец [re: kukuruku1]  
Автор natby (ниа-катя)
Публикувано06.07.05 10:11

на мен ми го извадиха също докато кърмих, имах и усложнения но до антибиотик не се стигна. обаче беше адска болка, а можех да пия само парацетамол. задължително иди на лекър и нека той прецени какво е състоянието на зъба. не чакай, може да стане сериозна инфекция или апцес. дано се разминеш леко

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.