|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
за човешката простотия!
|
|
| Автор |
asinka () |
| Публикувано | 01.07.05 13:37 |
|
|
Момичета кажете ми как да реагирам че съм в почуда!
С други майки с които се събираме и с помощта на татковците се заехме да боядисаме, почистим и разкрасим градинката, идеята беше и пясъчника да напълним за да е приятно на децата ни, пък и от хигиенна гледна точка!
и какво мислите седяха и ни гледаха разни други субекти, пушиха си, пиха си кафе и ни мъмриха че сме ги смущавали и защо от 8 вечерта боядисваме децата не са се прибрали още от игра!
и на края за капак почна да се краде от пясъка за домашни котета и се водят там кучетата да се изхождат в пясъка, където ровят децата ни, и в тревичките, а като направихме забележка на една майка ми отговори че табелата забранено за кучета била си стояла просто ей така там, пък друга ми каза че я била много по-гнус от сополите и секрети на децата от колкото от урината на кучето!!!!!!!!!!!
други пък дойдоха и казаха че не са идвали в тази градинка защото било много мръсно но сега макар че не сме боядисали никак хубаво ще идват(да си чоплят семки дето метем!)
кажете ми как трябва да се реагира при това положение!
и за да не сметнете че само се оплаквам ще кажа че не всички българи са такива, на скоро видях един млад мъж да събира екскрементите след кучетата си, в пликче с ръка!исках да му я стисна!
но все пак една капка катран съсипва кацата с мед!кажете на кого трябва да се оплача или всичко си е точно толкова безнадеждно колкото ми се вижда на мен!
| |
|
Тема
|
Re: за човешката простотия!
[re: asinka]
|
|
| Автор |
Blondi (hohi) |
| Публикувано | 01.07.05 13:39 |
|
|
Да,за съжаление е безнадеждно.Опитай се да не се ядосваш,само ти ще страдаш.Няма спасение от тези неща засега,калпав народ сме си и това си е...
| |
|
Тема
|
[re: Blondi]
|
|
| Автор |
asinka () |
| Публикувано | 01.07.05 13:41 |
|
|
ами не исках да давам чак такива оценки но май все пак е истина!лошото е че детето на една от цитираните расте точно копие на майка си още от сега му личи!
| |
|
|
|
Браво на вас!
Само че за жалост залудо сте се трудили
И не човешката простотия,а баш си БЪЛГАРСКАТА!
По-добре не се ядосвай,че"една птичка пролет не прави",а тук в БГ не виждам кога ще дойде пролетта!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Blondi (hohi) |
| Публикувано | 01.07.05 13:48 |
|
|
Ами те повечето са така и как искаш после тази простотия да изчезне?Не може,тя се преражда и продължава във все по-лоши варианти.Нали знаеш какъв е начина за промяна и изтребване на тези неща?Като Моисей-повеждат ни през пустинята 40 години,та да измрат всички от настоящото население и се започва наново.Но при нас няма как да стане това и не виждам как и кога ще се оправим.Жалко,жалко...А и да беше само това с градинките...А то е какво ли не всеки Божи ден...Наистина е тъжно и жалко.Имаме невероятна страна,природа...С нашето море и планини не може никоя страна да се сравнява,но според теб остана ли нещо незастроено и несъсипано на морето,а?А по улиците?Градинките?Къде ли не ,какво ли не.Мъчно ми е,но капките катран са милиарди,а медът намалява,намалява...Ще останат накрая цигани и турци в държавата ни и това ще е.
| |
|
|
|
ами дано не е съвсем залудо труда ни! но ми е адски неприятно и съм бясна много 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
mimi_2O5 (минаващ) |
| Публикувано | 01.07.05 13:49 |
|
|
Мила тия хора няма да се поправят, на мърльовците децата са мърльовци. В нашата градинка е същото, аз вече не водя детето си там. И въпреки това мъжа ми ходи да подстригва тревата и да чисти, а майките си плюват семките и си изхвърлят фасовете, чашките и пликчетата.
Не се ядосвай.
Аз реших проблема като направихме пясъчник в двора, насадихме тревичка, люлки.
| |
|
|
|
можем ли дойдем у вас, ние сме 6 майки !
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Blondi (hohi) |
| Публикувано | 01.07.05 13:54 |
|
|
Ами така е.И те се израждат и продължават и стават все по-лоши варианти на родителите си.И после аз вървя бременна из улиците и гледам децата и тийнейджърите и си мисля,че ако и моето дете прилича и се държи като тях...просто не ми се мисли,ужас.И се чудя аз ли съм луда или околните?Но за изтребване на тази простотия,манталитет и т.н. има само един начин,като Мойсей-повежда ни през пустинята за 40 години,та да измрат всички от старото население и се започва наново.Иначе всичко се препредава и това е.А и не са само градинките?А улиците?Градския транспорт?По селата...все едно чума е минала.Има само цигани и турци и накрая само те ще останат в държавата ни,за съжаление?А морето?Имаме шанс и невероятен късмет със страхотно море,планина,природа...Да ми кажеш някъде да е останало незастроено или несъсипано местенце по родното черноморие???Жалко е,много жалко.Може би звуча грубо,но е така и ми много мъчно.Защото катранът е много,но медът страда,нали?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
irka (мама на Дени) |
| Публикувано | 01.07.05 13:54 |
|
|
При нас положението е същото!
Мъжа ми докара пясък и напълни пясъчника догоре! Разчистихме градинката и се бяхме наканили и да боядисваме ама се отказахме! Почти всеки ден виждам как малко по малко пясъка изчезва! Боклуците преливат отвсякъде и е някакъв ад! Въобще вече нямам нерви да се разправям! А пък в близост до градинката е природоматематическата гимназия и учениците с голям кеф обръщаха всекидневно кошчетата, за да седят на тях! Добре, че поне учебната година свърши!
Деничка-звездичка 5.12.2003г.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|