|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
педиатър за новородено във Варна
|
|
| Автор |
Faith* (Варна) |
| Публикувано | 29.06.05 16:28 |
|
|
Знам, че по темата е писано няколко пъти, но след дълго ровене в архива установих, че най-често споменаваните и хвалени имена са на педиатри, които работят в частни кабинети - Соколова, Кирязов, Панчева, Христова и др.
Дотук добре, но все пак трябва да избера и педиатър работещ със здравната каса, а за такива нямам никаква информация.
Моля ви да ме насочите ако, разбира се, сте доволни от вашия избор.
Изискванията ми към личния лекар са: да е внимателен с децата и да им обръща достатъчно внимание, да не се скъпи на направления, да не се чака с часове пред кабинета му, да е откриваем и отзивчив по телефона и в извънработно време, да е разбран по отношение на ваксините и късното захранване.
Предварително благодаря 
| |
|
Тема
|
Re: педиатър за новородено във Варна
[re: Faith*]
|
|
| Автор |
AVA27 (Gabriel20.09.04) |
| Публикувано | 29.06.05 17:09 |
|
|
И аз все още издирвам въпросния педиатър....Сина ми е на 9 месеца,но не съм открила такъв педиатър
На мен ми бяха похвалили доктор Димитрова от ОРКБ и се записахме при нея.Но аз лично имам много проблеми с тази жена,която не приема никакво друго мнение,освен собсвеното си,а аз съм медицински грамотна и мога да изказвам мнение по доста от проблемите.
Една приятелка хвали Харитонова от Стоматологията,но пък тя не записвала вече,явно има доста пациенти
Иначе поради "много доброто отношение" на нашата педиатърка,аз ще изтърва няколко консултации,защото искам да зибегна предстоящия конфликт относно точно ваксините.............
И аз имам нужда от помощ
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
m_dyakova (Marta) |
| Публикувано | 29.06.05 17:51 |
|
|
Аз съм при Д-р Сийка Хаджиева в бившата Курортна поликлиника - сл.302-403, моб.088 8628765.
Мисля че в общи линии си върши работата, макар да ми се иска и повече, но... Поне за сега не сме имали сериозни проблеми с малкия и съответно кой знае каква нужда от консултации извън рутинните!
Така че, ако е само за рутинни посещения - мога спокойно да ти я препоръчам.
В малкото случаи, когато съм имала ниакакви съмнения винаги ми е давала направления и насочвала към специалисти (д-р Петрички (хирург) и д-р Киртикова), а не да се прави на разбираща от всичко, което според мен е добре, нали?
www.bullmastiff.hit.bg
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
snich (Renina mama) |
| Публикувано | 29.06.05 22:09 |
|
|
Д-р Каролина Златева
мед. комплекс "Визия"
бул "Владислав"29 (срещу автогарата)
тел: 504 604
Отговаря на всичките ти изисквания.Само не ми се е налагало да я викам на домашно посещение.Във всяко друго отношение е 6.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Shturcho (Катеринина мама) |
| Публикувано | 30.06.05 10:32 |
|
|
аз и съпругът ми сме много доволни от Д-р Ваня Александрова. Не сме имали проблем с направленията, помага много със съвети за кърменето и е за това детето да бъде кърмено, не е за ранно захранване на детето. Много е внимателна и отзивчива и е идвала и на домашни посещения. До сега никога не ми се е налагало да чакаме на опашка, когато сме на консултация или за нещо друго - мах 1човек. На консултации приема децата едно по едно, а не по няколко /каквато практика имат някой педиатри/.
Познавам се с още няколко майки на бебоци, които са при нея и са много доволни.
Ако те интересува пиши ми на бележка и ще ти дам мобилния и телефон.
| |
|
Тема
|
малко информация
[re: Shturcho]
|
|
| Автор |
julll (непознат) |
| Публикувано | 01.07.05 15:33 |
|
|
За мен е още раничко за педиатър,но по принцип обичам по-отраничко "да си опичам" работите.Така че мога ли да се възползвам от координатите на д-р Ваня Александрова?Ще съм ти много благодарна 
А кога точно и как става избора на педиатър?А след раждането аз при кого мога да ходя(при евентуални проблеми)?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
milena* (Варна) |
| Публикувано | 01.07.05 15:39 |
|
|
Аз съм доволна от нашата лекарка. Работи в ОБ - д-р Мариана Профирова. незнамобаче дали записва пациенти. Ако искаш координати пусни ми бележка.
Златко -16.03.03 г.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Defi_d (Mamma) |
| Публикувано | 01.07.05 17:07 |
|
|
Аз също съм доволна от Д-р М.Профирова /макар,че честно казано поизчакваме пред кабинета й /
3 мои приятелки са при Д-р Ангелова в ОБ и са много доволни,ако те интересува мога да попитам за телефон.
Успех в избора!!!
| |
|
Тема
|
[re: Defi_d]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 01.07.05 18:48 |
|
|
За коя доктор Ангелова става въпрос?Работи ли със здравната каса и правили консултации,или е просто педиатър( в смисъл,не е джипи)?
| |
|
Тема
|
[re: milena*]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 01.07.05 18:50 |
|
|
Доктор Профирова не записваше пациенти още преди 9 месеца!
Сега може да се е освободило нещо,но на нас категорично ни отказа смотива,че няма просто физическата възможност да обслужва повече пациенти,иначе в списъка с препоръчани,беше на първо място!
Аз търся педиатър,който да е около Окръжна болница или в краен случай-стоматологията,незнам другото момиче,което търси педиатър за кой район се интересува
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|