Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:32 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Опасна ли е лапароскопията за премахване на киста?нови  
Автор stambolina (непознат )
Публикувано27.06.05 12:56

Моля, някой ако е запознат да ми обясни опасна ли е лапароскопията за премахване на киста ?Правил ли си е някой и застрашава ли се плода в такъв случай?Докторите не ми обясняват достатъчно и еднозначно а и имам чуството че са на различни мнения по вапроса.
Предварително Ви благодаря.

Тема Re: Опасна ли е лапароскопията за премахване на киста? [re: stambolina]  
Автор Pyжa (цвете)
Публикувано27.06.05 17:08

Правена ми е такава операция , но не по време на бременност. Сама по себе си е много по-безопасна отколкото операциите със нормален разрез.
НО... не мога да ти кажа нищо за по време на бременност.
Много ли е належащо? Ако се остави кистата застрашава ли плода? Правена ли й е биопсия - има ли съмнение за малигеност?

Кака Лора – 26.Февруари.2004

Тема Re: Опасна ли е лапароскопията за премахване на киста?нови [re: stambolina]  
Автор coccinella (мама на Калоян)
Публикувано27.06.05 18:21

Най-добре питай в клуб Медицина. По принцип лапароскопските операции са най-щадящи. Майка ми има лапароскопска операция - възстанови се много бързо. Опасност за плода виждам единствено от упойката, но все пак не съм лекар.
Желая ти успех.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.