|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
ПРИТЕСНЕНИЕ-много спи
|
|
| Автор |
Mashenka (новак) |
| Публикувано | 26.06.05 13:33 |
|
|
Здравейте мамчета,
може да Ви се стори смешно, че повдигам тази тема, но когато човек е притеснен и нещо го тревожи се стреми да получи максимална информация по темата. И така моята бебина е на 1,5 мес. до преди два дни се будеше преди всяко хранене (с малки изключения с през нощта- сън от 23.00 до 05 часа), като аз имам малко кърма и я дохранвам с Фризолак.От два дни сме на Фризопеп т.к. ни откриха алергия към белтъка на кравето мляко и тя започна да спи по 5-6 часа и през деня и цялата нощ и, ако не я събудя може изобщо да не яде, а по принцип е гладниче и много лакомичка.Притеснена звъннах на педиатърката и тя ми каза, че просто млякото я засищало добре и спяла спокойно.Чудя се защо преди не я засищаще т.к. дозата е една и съща (90 мл на хранене), а чак сега при смяната на млеката. И сега я буда на всеки 3 часа, а тя спи толкова дълбоко.Случвало ли Ви се е такова нещо?
| |
|
Тема
|
Re: ПРИТЕСНЕНИЕ-много спи
[re: Mashenka]
|
|
| Автор |
bimba (викината мама) |
| Публикувано | 26.06.05 14:03 |
|
|
Спокойно нормално е,просто детенце се засища,аз не бих я будила.радвай се че е спокойничка
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Blondi (hohi) |
| Публикувано | 26.06.05 14:32 |
|
|
Съвсем нормално е.Не я буди,тя като огладнее,няма да пропусне да си каже,бъди сигурна.Нека си спи,а и като растат разреждат все пак интервалите.
| |
|
|
|
Да. Реакцията на Петър, когато минахме на фризопеп беше - невероятно спокоен сън. Просто коликите се отрязаха моментално и започна да спи като едно примерно бебе и стана къде къде по-спокоен.
Радвай се, че навреме сте реагирали. Няма страшно. Да я нацелуваш малката госпожица.
| |
|
|
|
Да, когато бебчовците са ситички спинкат добре. Моят Калоян беше на кърма, която не му достигала и ревеше почти нон стоп. Като разбрахме, че е недохранен започнахме да даваме Фризолак и той спинкаше по цял ден. Първия следобяд , в който спа ,направо ме хвърли в ужас и ходех да го проверявам през половин час дали диша.
После вече разбрах и не се притеснявах изобщо.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Silvita (лежерна) |
| Публикувано | 26.06.05 16:39 |
|
|
Кофти за алергията, но добре,че сте я хванали навреме. Фризопеп е много хубаво мляко, много обогатено и явно 1.добре я засища. 2. няма колики и стомашни проблеми (и ние виехме от тях нон-стоп, докато установят АБКМ).
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
vesi1 (лудата) |
| Публикувано | 27.06.05 15:57 |
|
|
Мамите са те успокоили.
Аз да ти кажа: Радвай се, че спи щото моя продължава да се буди нощно време (ту зъби, ту нещо друго) нищо че е дърто магаре
Незнам кога ще спя цяла нощ без да ме събуди мрънкането и цвиленето му
Борис 12.09.2003
| |
|
|
|
Много Ви благодаря за успокоението. А за алергията наистина е неприятно, но пък важното е, че й я откриха в самото начало. На мен ми каза педиатърката, че такава алергия обикновено изчезвала, когато бебока мине на обща храна т.е. около 1-1,5 год. При Вас така ли беше ?!?
| |
|
|
|
само че допълня че бебето расте докато спи а не докато яде
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Jmuche (щастливо) |
| Публикувано | 30.06.05 22:20 |
|
|
Ех, сега като чета и се размечтах - Таня спеше почти денононщно, дори до годинка и 4 месеца. И аз се бях шашнала, но всички ме успокояваха - наслаждавай се на свободните минутки , наистина щом спинка значи е добре
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|