Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:29 29.10.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЧЕТА 2004 НА 7-8 МЕСЕЦАнови  
Автор AVA27 (Gabriel20.09.04)
Публикувано21.04.05 20:03

СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЧЕТА 2004 !!!

1. 20.08.04 *Мартин * Desi_t , Св.София,първото августовско- септемврийче

2. 20.08.04 * Мартин * DaraD , Св.София,(секцио)

3. 24.08.04 *Михаил * - 3 кг , 49см *- EmZ

5. 28.08.04 * Джан - 3600 кг, 52см * Shazi (нормално раждане)

6. 01.09.04 * момченце - Св.София, * karina (секцио)

7. 02.09.04 * момченце, 3100кг, 50см * Sunny7 М.дом,(нормално раждане)

8. 02.09.04 София - 3600кг, 51см Elianna

9. 03.09.04 * Даниел , Виктор rada71

10. 04.09.04 * Александър , 3400кг,50см, Merkata , USA

11. 06.09.04* Георги , 3200кг, 50см * Wiskas Св.София,(нормално раждане)

12. 07.09.04 * Николай ,3400кг ,50см * oranda ,(секцио)

12. 07.09.04 *Надежда ,3800кг ,52см * Nadibg М.дом,Варна

13. 08.09.04 * Борис, 3500кг ,51см * flavi , М.дом,Варна,(секцио)

14. 10.09.04 * Иван - 2740кг, 50см * milenadi (нормално раждане)

15. 10.09.04 * Александър, 3200кг, 51 см * lavender , Шейново,(нормално раждане)

16. 13.09.04 * Стела ,3750кг ,52см * galq4 ,Майчин дом,(нормално раждане)

17.14.09.04 * Венелина,, 3300кг, 51см * vss

18. 18.09.04 * Найден, 3700кг , 52см * bian , Св. София(нормално раждане)

19. 19.09.04 * Ивайло , 3650кг,51см * r_vasl ,Св. София(нормално раждане)

20. 20.09.04 * Габриел, 3440кг, 52см *AVA27 (секцио)

21. 23.09.04 * Деница, 3900кг, 52см * satelitka (нормално раждане)
http://community.webshots.com/user/satelitka

22. 24.09.04 Иво, 3850/50 * Petinka Шейново (секцио)

23. 30.09.04 * Себастиан, 3700кг, 52см * polly77

23. 30.09.04 * Антония , * cvete1 Св.София,(секцио)

24. Виктор, 4300кг, 53см * makemesmile

25. Никол, 3570кг, 53см * Tania_P

Редактирано от Чeтa на 23.04.05 14:59.

Тема Re: СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЧЕТА 2004 НА 7-8 МЕСЕЦАнови [re: AVA27]  
Публикувано21.04.05 20:31

Извинявам се,че данните отгоре са само копирани,но моите възможности се простират до тук.

А имаме нужда от нова тема.Надявам се,че все пак ще пишем в темата,защото на последък не сме никак редовни.Да ви кажа липсва ми времето,коато бяхме бременни и споделяхме и темата ставаше огромна и трудна за отваряне.

Вижте например августинките каква страхотна тема са си спретнали,влезте и вижте какво колажи са направили със снимките и имената на децата!Направо им завидях!
Новите септемврийки също са много активни.А вместо данните за момче/момиче да са само с различен цявт,те са сложили картинки на щъркел,който носу съответно розово,или синьо вързопче.Браво на момичетата!
Да вземем пример от тях,а?

Иначе днес бяхме на консултация.Габи вчера направи 7 месеца и е 73 см и 8500 кг.Педито каза да почваме попарата,а аз смятам от другата седмица да почва кухнята.Утре-петък ще го запиша.

Зъби-няма.Не се обръща.Ходи с проходилката,сяда много добре сам и пее.
Това са новостите около нас.
Вие как сте?

Автор lavender (пристрастен)
Публикувано21.04.05 22:09

pri nas niama novosti

zabi-nikakvi
obrashta se i se varti kato pumpal,v prohodilka oshte ne go slagam.Izchakvam s mesnite piureta........
mi,mai e tova

Автор satelitka (Мама на Деница)
Публикувано21.04.05 22:39

Бубе, ти хубаво си копирала списъка, ама така нашият сайт със снимки пак го нама в него. Последно flavi пуска тема и тогава й напомних, че сме забравени за втори път и тя обеща да коригира списъка и да го прати на някоя мама, която ще пуска нова тема, защото тя започва работа и няма време.

И ние бяхме на консултация днес. Дени тежи 7 650, ръст 71 см., обиколка глава 43,5 см., об. гърди - 45 см. Пак си поплака от докторката докато траеха тези процедури и прослушването. Накрая за капак й биха ваксина в "бутчето".
Вече ще отпадне сутрешното кърмене, попарата ще я давам по-рано за закуска, на обяд вече ядем храна от детска кухна 4-ти ден. Вече може да й давам сурови настъргани, намачкани или пасирани плодове /засега ябълка и банан/. Първите два дни явно се адаптира към храната от кухнята, но вече добре я хапва. Десерта го давам следобед. Вечер е на кърма. Няма още зъби, седи стабилно, много скача в нечии ръце, още нямаме бънджи гащи и проходилка, но скоро ще вземем. Бръщолеви бебешкия и издава писъци, крясъци и др. възклицания на радост. Много силен глас има - певица ще става май......
Това е от нас засега.

Тема Re: СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЧЕТА 2004 НА 7-8 МЕСЕЦАнови [re: lavender]  
Автор cvete1 (непознат)
Публикувано21.04.05 22:50

и аз да се включа - та да се задържи темата на първите страници!
ако някой може ще се радвам и нас да включите в списъка, но ако не може няма да се сърдим я .
ние още не седим стабилно, но бебка има огромно желание за това! върти се като пумпал и даже днес регистрирахме първото падане от дивана /той не е много висок/. притеснена съм и сега я следя, но за сега нещата изглеждат добре. незнам дали трябва да я заведа на доктор и какво да правя... дали е достатъчно само да я следа - дали се държи нормално.

Тема Re: СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЧЕТА 2004 НА 7-8 МЕСЕЦАнови [re: cvete1]  
Публикувано22.04.05 10:46

Спокойно за падането!
Моят Габи не се върти още,но вече пада няколко пъти.Онзи ден падна от спалнята по очи на земята.Малко плака,но аз гледам да го забаламосам нещо,че да забрави,че е много жален миличкия.Вече свикнах с тези падания.А най-интересното е,че уж не се върти,а пада вече многократно.Странно....

Тема Re: СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЧЕТА 2004 НА 7-8 МЕСЕЦАнови [re: satelitka]  
Публикувано22.04.05 10:52

Светле,абсурд просто да права такива сложни процедури,като добавяне в списъка на нещо.....
Просто бях така добра да отворя нова тема,защото никой не се сеща и всички си бият пас.При августинките няма такова нещо.Никой не бута другия да отвори нова тема
Та по всичко съдя,че нашия си септемврийски 2004 клуб е на доизживяване,колкото и да не ми е приятно

И понеже Уискас все още я няма,пак искам да помоля,ако някой и има координатите(мобилен телефон в частност),да ми го пусне на бележка,ако се притеснявате нещо да ми го дадете(едва ли,но все пак..),питайте я дали да ми го дадете,че искам да и пиша смс,понеже не се подвизава в нета нещо.

Следващата тема(ако има такава),може да я отвори някой,който по-ги разбира нещата,така че да добави новостите.
До скоро

Автор galq4 (мама на Стела)
Публикувано22.04.05 11:13

здравейте мили мами и бебоци от нас!!!
ще започна първо с лошите новини,тъй като отдавана не съм писала.и така-стела падна вече от спалнята ни,и един път седейки вън на пейката си удари главата.това в рамките на една седмица и много ми беше гадно.но доктора каза че ше свикна.
по-лошото е че сме с нисък хемоглобин(103),а доктора ми каза че под 110 е анемия.също така и урината и е замърсена.за сега не предприемаме нищо,защото няма смисъл да я бодем толкова начесто.на 12.05 сме на консултация и тогава ще и пусне пак изследвания.понеже скоро почнахме месото и жълтъка се надявам че ше се оправи,ако не почваме да пием желязо.а за урината след гергиовден ще давам три поредни сутрини.(свеки работи в болница и там ще я изследват).
хубавите новини-вече седим стабилно,казваме(разбирА СЕ неосъзнато)-мамама,татата,дадада,абабаб и такива разни.
на проходилка ортопеда ни е казал след 8 навършени месеци,така че скоро и ние ще щъкаме насам натам.като я държа изправена,стела си стои стабилно на краката,не подскача и за това нямаме нужда от бънджи.
иначе в квартала сме голяма тайфа от майки с бебоци,по цял ден сме навън и за това не ми остава време за писане и въобще за нет.моля да ме извините,но сега се разписах с дългия си постинг.

бубе,как вървят приготовленията за сватбата?
а, и момичета как сте с възвръщането на формата.аз съм още 5 кила отгоре,остава ми 1см да си закопчая едни от старите дънки,но общо взето съм недоволна от себе си.не че се хваля,но преди имах много хубаво тяло и вече изгубих надежда че ще си го върна.но....нямам време за съжаление за по-специални грижи.
поздрави и целувки от мен и стела.

Автор cvete1 (непознат)
Публикувано22.04.05 11:22

Благодаря за успокоението /за падането/!
значи не е необходимо да я водя на доктор малката пакосница.
а относно мерки и теглилки ние сме най-малките от септемврийските сладурковци и ще ходим на консултация чак след две седмици и тогава ще се отчетем .

Тема Re: СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЧЕТА 2004 НА 7-8 МЕСЕЦАнови [re: galq4]  
Публикувано22.04.05 11:34

Галче,изчакай с притесненията около анемията и урината.

За урината само като си помисля как трудно се взима на момиченце,ще се поизмъчиш с тези 3 стерилни урини.Дано резултатите са добри,че иначе ще се наложат антибиотициц(както при нас)

Уф,ама ти отвори темата за килограмите.И аз преди си бях много добре,ама сега,като се видя на снимки и се виждам че съм си освинена в горната част на тялото.Иначе краката и дупето са ми слаби,но от кръста нагоре съм като борец
Имам още около 5-6 кила и аз,но не виждам как ще ги сваля.Мързи ме

Относно сватбата-остава около месец и половина,ние сме почти готови с подготовката,но както и да го смятаме,все излизат нови и нови разходи....А ни се иска да спестим от тук,от там,че да останат за сватбено пътешествие,което плануваме.Ще видим,здраве да има само!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.