Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:56 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема препоръчайте педиатър за късно захранваненови  
Автор zlatkap (зверчето)
Публикувано06.06.05 20:25

мили майчета,
моля ви дайте ми координати на педиатър който е привърженик на късното захранване /5-6месец/ при условие че имам достатъчно кърма.
педито на моята дари е от "Старата школа" и вече настоява да й давам сокчета но аз още не искам...
защо, след като имам достатъчно кърма, нали световната здравна организация препоръчва захранване от 5м?
моля ви препоръчайте ми някой педи който е на моето мнение...

Тема Re: препоръчайте педиатър за късно захранваненови [re: zlatkap]  
Автор gugu (ентусиаст)
Публикувано06.06.05 21:27

От 6ти месец. Е, има и други условия като намален смукателен рефлекс, самостоятелно седене. Нашата докторка ни препоръчва захранване с оризова каша 4тия месец, че се развивахме бързо. Но аз на моя глава си я захраних 6тия месец и то с морков и ябълка по българскому (незнам защо ми звучеше по-логично).
Така, че ако нямате сериозни търкания с докторката и я харесвате иначе може да си останете при нея, като на своя глава да си изчакате 5-6 месеца или когато си решите за захранването.

Не мога да помогна с коордонати. Но пиша за да ви поздравя с решението, т.к. съм привърженик на късното захранване!

Тема Re: препоръчайте педиатър за късно захранваненови [re: gugu]  
Автор zlatkap (зверчето)
Публикувано06.06.05 21:51

благодаря за отговора!
лошото е, че докторицата всеки път ме пита "даде ли и вече сокче" и аз се чудя какво да й отговоря... не искам да си помислям какво ще и казвам като трябва и пюренца да започвам... да я лъжа ли, що ли... ми нали ако има някакъв проблем тя няма адекватно да подходи защото ще е заблудена че може да е от храната /или от лирсата й/
та такива мити въпроси ми се въртят...
поздрави

Тема Re: препоръчайте педиатър за късно захранване [re: zlatkap]  
Автор vini77 (Инат)
Публикувано06.06.05 22:09

Ако си решила да я лъжеш и кажи, че си и дала сокче и малката е оревала квартала от появилите се колики....
Така ще спреш въпросите и само за известен период от време.
(това на майтап разбира се)....

Най-добре е да се спогодите някак си, защото ако си решила или неможе да намериш друг лекар...не е хубаво още от сега да се лъжете!

Успех!

Автор jana (бебе Ния)
Публикувано06.06.05 22:45

Няма какво да се лъжете да не стане после беля. Или й кажи, че си решила да не захранваш на малката или я смени.

Автор SilverElfМодератор (Celebrian)
Публикувано07.06.05 00:18

Е как ще се чудиш какво да й кажеш. Право куме у очи! Ти си му майка на това дете, не тя решава, нали? Кажи, че си решила така и толкова, като се опъва я сменяй... Като не иска да чете и да се развива професионално нейна си работа.

Автор nety (новак)
Публикувано07.06.05 09:31

Педиатърът при който аз ходя- Д-р Субев препоръчва захранване от 5-ия месец. Дотогава само на кърма. Това е най-доброто за бебето. Ако се интересуваш и искаш повече подробности пусни ми бележка.

Тема Re: препоръчайте педиатър за късно захранваненови [re: SilverElf]  
Автор zlatkap (зверчето)
Публикувано07.06.05 15:41

в крайна сметка така и ще направя, само че сега си търся първо заместник

Автор Kлep (женствена)
Публикувано07.06.05 15:59

Моята педиатърка е от "новата школа", но зависи къде живееш - все пак важно е да ти е наблизо. Аз съм в "Младост".

Тема Re: препоръчайте педиатър за късно захранваненови [re: Kлep]  
Автор zlatkap (зверчето)
Публикувано07.06.05 18:42

живея в св. троица и наистина младост не ми е много близо но ако не успея да намеря друга ще ти пусна бележка за координатите
поздрави

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.