|
Тема
|
препоръчайте педиатър за късно захранване
|
|
Автор |
zlatkap (зверчето) |
Публикувано | 06.06.05 20:25 |
|
мили майчета,
моля ви дайте ми координати на педиатър който е привърженик на късното захранване /5-6месец/ при условие че имам достатъчно кърма.
педито на моята дари е от "Старата школа" и вече настоява да й давам сокчета но аз още не искам...
защо, след като имам достатъчно кърма, нали световната здравна организация препоръчва захранване от 5м?
моля ви препоръчайте ми някой педи който е на моето мнение...
| |
Тема
|
Re: препоръчайте педиатър за късно захранване
[re: zlatkap]
|
|
Автор |
gugu (ентусиаст) |
Публикувано | 06.06.05 21:27 |
|
От 6ти месец. Е, има и други условия като намален смукателен рефлекс, самостоятелно седене. Нашата докторка ни препоръчва захранване с оризова каша 4тия месец, че се развивахме бързо. Но аз на моя глава си я захраних 6тия месец и то с морков и ябълка по българскому (незнам защо ми звучеше по-логично).
Така, че ако нямате сериозни търкания с докторката и я харесвате иначе може да си останете при нея, като на своя глава да си изчакате 5-6 месеца или когато си решите за захранването.
Не мога да помогна с коордонати. Но пиша за да ви поздравя с решението, т.к. съм привърженик на късното захранване!
| |
Тема
|
[re: gugu]
|
|
Автор |
zlatkap (зверчето) |
Публикувано | 06.06.05 21:51 |
|
благодаря за отговора!
лошото е, че докторицата всеки път ме пита "даде ли и вече сокче" и аз се чудя какво да й отговоря... не искам да си помислям какво ще и казвам като трябва и пюренца да започвам... да я лъжа ли, що ли... ми нали ако има някакъв проблем тя няма адекватно да подходи защото ще е заблудена че може да е от храната /или от лирсата й/
та такива мити въпроси ми се въртят...
поздрави
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vini77 (Инат) |
Публикувано | 06.06.05 22:09 |
|
Ако си решила да я лъжеш и кажи, че си и дала сокче и малката е оревала квартала от появилите се колики....
Така ще спреш въпросите и само за известен период от време.
(това на майтап разбира се)....
Най-добре е да се спогодите някак си, защото ако си решила или неможе да намериш друг лекар...не е хубаво още от сега да се лъжете!
Успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (бебе Ния) |
Публикувано | 06.06.05 22:45 |
|
Няма какво да се лъжете да не стане после беля. Или й кажи, че си решила да не захранваш на малката или я смени.  
| |
Тема
|
|
|
Автор |
SilverElf (Celebrian) |
Публикувано | 07.06.05 00:18 |
|
Е как ще се чудиш какво да й кажеш. Право куме у очи! Ти си му майка на това дете, не тя решава, нали? Кажи, че си решила така и толкова, като се опъва я сменяй... Като не иска да чете и да се развива професионално нейна си работа. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nety (новак) |
Публикувано | 07.06.05 09:31 |
|
Педиатърът при който аз ходя- Д-р Субев препоръчва захранване от 5-ия месец. Дотогава само на кърма. Това е най-доброто за бебето. Ако се интересуваш и искаш повече подробности пусни ми бележка .
| |
Тема
|
[re: SilverElf]
|
|
Автор |
zlatkap (зверчето) |
Публикувано | 07.06.05 15:41 |
|
в крайна сметка така и ще направя, само че сега си търся първо заместник 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kлep (женствена) |
Публикувано | 07.06.05 15:59 |
|
Моята педиатърка е от "новата школа", но зависи къде живееш - все пак важно е да ти е наблизо. Аз съм в "Младост".
| |
Тема
|
[re: Kлep]
|
|
Автор |
zlatkap (зверчето) |
Публикувано | 07.06.05 18:42 |
|
живея в св. троица и наистина младост не ми е много близо но ако не успея да намеря друга ще ти пусна бележка за координатите
поздрави
| |
|
|
|
|