Тема
|
кога започва да личи?
|
|
Автор |
anastasiya (непознат
) |
Публикувано | 05.06.05 21:17 |
|
vuv vtori mesets sum(po-tochno v 9-ta sedmica) i nyama nishto oshte...koga zapochva gore dolu da si lichi?
Редактирано от Чeтa на 06.06.05 09:09.
|
|
|
ами при всеки е различно на мене по сериозно ми пролича към 6мес. до преди това всеки мислеше че само съм напълняла лекичко на някои започва да им личи от 3-я на други от 4-я мес.....но това всъщност имали значение така или иначе ще си проличи леко бременеене
|
|
Тема
|
Re: koga zapochva da si lichi?
[re: anastasiya]
|
|
Автор |
bimba (викината мама) |
Публикувано | 05.06.05 21:44 |
|
наистина е различно,най-често между4 и5 месец по- осезаемо Редактирано от bimba на 05.06.05 21:53.
|
|
|
мале тая кукла е станала истинска госпожица като я гледам на снимката а като се сетя на предни снимки колко мъничка беше сега направо си е пораснало детенце и все такава сладурана си е ...да ти е жива и здрава де че аз се отплеснах от темата ама как да не пиша в случая  
|
|
Тема
|
[re: anastasiya]
|
|
Автор |
wiskas (щастлива мама) |
Публикувано | 05.06.05 23:07 |
|
О,не бързай още На мен 4-тия месец започна да ми личи и то ако сложех блуза по мен тясна,иначе в 5-ти месец вече явно си ми личеше.
|
|
Тема
|
[re: wiskas]
|
|
Автор |
milamia () |
Публикувано | 05.06.05 23:33 |
|
Аз на Нова година си сложих тясна рокля и половината от компанията реши,че съм напълняла, а родих на 21 март. Така,че всичко е индивидуално
|
|
Тема
|
[re: milamia]
|
|
Автор |
Kitke (Bube) |
Публикувано | 06.06.05 07:47 |
|
аз съм в 24 седмица и вчера комшийката с която си говорим всеки ден ми каза, абе нещо напълняля ми се вождаш...... да нс еи бременна! Боже на мен си ми личи от 3 месец а тя се сетила нашата
|
|
|
Като гледам сме почти заедно, но на мен вече си ми личи Може би защото се бях леко понасвинила преди да забременея, не знам... Наистина си е строго индивидуално
Ралица, 20.Х.02г.
|
|
Тема
|
Re: кога започва да личи?
[re: honey13]
|
|
Автор |
vini77 (Инат) |
Публикувано | 06.06.05 09:26 |
|
Ееее...споко човече
На мен чак в 6месец ми пролича.
При всеки е индивидуално.
Лека бременност!

|
|
Тема
|
Re: кога започва да личи?
[re: vini77]
|
|
Автор |
dineva (непознат) |
Публикувано | 06.06.05 11:10 |
|
На мен вече ми личи.Аз в четвърти месец доста си похапнах и качих още 4 кг.Общо 8.Пък и преди да забременея напълнях с още 2-3.Абе не е за разправяне.Но много си зависи с какво си облечена.С широки дрехи ако съм никой нама да разбере,но с впити от 1 месец ми личи.
|
|