Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема кога започва да личи?нови  
Автор anastasiya (непознат )
Публикувано05.06.05 21:17

vuv vtori mesets sum(po-tochno v 9-ta sedmica) i nyama nishto oshte...koga zapochva gore dolu da si lichi?

Редактирано от Чeтa на 06.06.05 09:09.

Тема Re: koga zapochva da si lichi?нови [re: anastasiya]  
Автор malka s4et-ka (слънце)
Публикувано05.06.05 21:30

ами при всеки е различно на мене по сериозно ми пролича към 6мес. до преди това всеки мислеше че само съм напълняла лекичкона някои започва да им личи от 3-я на други от 4-я мес.....но това всъщност имали значение така или иначе ще си проличилеко бременеене

Автор bimba (викината мама)
Публикувано05.06.05 21:44

наистина е различно,най-често между4 и5 месец по- осезаемо

Редактирано от bimba на 05.06.05 21:53.

Тема Re: koga zapochva da si lichi?нови [re: bimba]  
Автор malka s4et-ka (слънце)
Публикувано05.06.05 23:02

мале тая кукла е станала истинска госпожица като я гледам на снимкатаа като се сетя на предни снимки колко мъничка беше сега направо си е пораснало детенце и все такава сладурана си е ...да ти е жива и здрава де че аз се отплеснах от темата ама как да не пиша в случая

Автор wiskas (щастлива мама)
Публикувано05.06.05 23:07

О,не бързай ощеНа мен 4-тия месец започна да ми личи и то ако сложех блуза по мен тясна,иначе в 5-ти месец вече явно си ми личеше.

Тема Re: koga zapochva da si lichi?нови [re: wiskas]  
Автор milamia ()
Публикувано05.06.05 23:33

Аз на Нова година си сложих тясна рокля и половината от компанията реши,че съм напълняла, а родих на 21 март. Така,че всичко е индивидуално

Тема Re: koga zapochva da si lichi?нови [re: milamia]  
Автор Kitke (Bube)
Публикувано06.06.05 07:47

аз съм в 24 седмица и вчера комшийката с която си говорим всеки ден ми каза, абе нещо напълняля ми се вождаш...... да нс еи бременна! Боже на мен си ми личи от 3 месец а тя се сетила нашата

Тема Re: кога започва да личи?нови [re: anastasiya]  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано06.06.05 09:17

Като гледам сме почти заедно, но на мен вече си ми личи Може би защото се бях леко понасвинила преди да забременея, не знам... Наистина си е строго индивидуално

Ралица, 20.Х.02г.

Тема Re: кога започва да личи? [re: honey13]  
Автор vini77 (Инат)
Публикувано06.06.05 09:26

Ееее...споко човече
На мен чак в 6месец ми пролича.
При всеки е индивидуално.

Лека бременност!

Тема Re: кога започва да личи?нови [re: vini77]  
Автор dineva (непознат)
Публикувано06.06.05 11:10

На мен вече ми личи.Аз в четвърти месец доста си похапнах и качих още 4 кг.Общо 8.Пък и преди да забременея напълнях с още 2-3.Абе не е за разправяне.Но много си зависи с какво си облечена.С широки дрехи ако съм никой нама да разбере,но с впити от 1 месец ми личи.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.