Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:17 18.05.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Става все по-интересно с това заспиваненови  
Автор oranda (мама на Ники)
Публикувано29.05.05 18:25

Дигам ръце ве4е. Не иска да заспива тоя момък и не иска . Това важи за през деня , за през нощта и изобщо за по всяко време. Понякога се прежалва да дремне в коли4ката , ама то е доста рядко . Дайте идеи особено за ве4ер . Аз съм изчерпана

Тема Re: Става все по-интересно с това заспиване [re: oranda]  
Автор Maktub (обичаща)
Публикувано29.05.05 19:29

Ами... измори го едно хубаво.... да пълзи и каквото си прави там още, така че накрая сам да поиска да спи...
Друго, което се сещам е да промениш нещо в реда на вечерната процедура и например къпането да е баш преди лягане( ако не е така де;) )
Познавам едно дете, което не може да заспи, ако при него има някой... но например моето заспива само ако има някой до него...
Също така, моето дете като му давах млякото точно преди лягане и след като го изпие се унася за малко, но ако не заспи до 5-10мин ставаше диване отвсякъде.... Затова тогава изместих къпането и яденето по-рано, а после след яденето имаше около 45мин, да храносмели и да се донаиграе.....
Надявам се да съм ти била полезна
Успех

Тема Re: Става все по-интересно с това заспиваненови [re: Maktub]  
Автор AVA27 (Gabriel20.09.04)
Публикувано30.05.05 00:02

Ами ако не е време за вечерното хранене(понеже режима е плаващ),единствения начин да се унесе без писъци е със сок.Знам,че е много вредно,но се надявам да няма последствия.Аз така,или иначе по-късно му давам последното за деня мляко и изплаквам устичката с вода.
И понеже сока е гъст(давам умишлено праскова,или кайсия) и по-трудно минава през дупката той дърпайки се унася и дори не го изпива целия(сипвам около 50мл)
Това работи при нас......скоро се надявам и без сок да става работата,ама да видим

Тема Re: Става все по-интересно с това заспиваненови [re: oranda]  
Автор Ancheto* (на Петър)
Публикувано30.05.05 07:39

Да не би да го тормозят зъбки - като гледам време ви е.
Не подкрепям идеята да заспива с млякото или сока. По-добре го поизмори както те съветва Maktub, но не прекалявай много, че може по-лошо да стане.
На неговата възраст, тактиката ми беше да лягаме заедно на спалнята. Затварях очи и той като ме гледаше правеше същото. За 5 минути се унасяше и после го местех в неговото легло. На около годинка се разбраха с баща си по мъжки и започна да си заспива сам в неговото си легло - искам да кажа, че заспиването заедно не го разглези.
Друг източник на "проблема" може да бъде температурата в стаята - ако е много топло ще заспи по-трудно и сънят му ще е доста по-лек.
Забелязала съм, че един цикъл сън е горе-долу 45-50 минути. Случвало ми се е като се събуди след първия сън да не може да заспи още дълго време. Така че гледах горе-долу по това време да съм там, за да мога да кажа 2 пъти "Шш-шш" и той да си се унесе пак.
Успех и не се предавай

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.