Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:15 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Дискомфорт при секс?нови  
Автор Lichinka ()
Публикувано28.05.05 10:36

Родих преди почти 5 месеца, а още изпитвам неприятни усещания по време на секс - пари, понаболява... Основният проблем всъщност май е в твъдре оскъдното овлажняване, да не кажа, че никакво го няма. Започнахме да използваме един гел за целта, Глайтгелен май беше, но не е същото като естественото овлажняване. Някой имал ли е подобен проблем, на какво може да се дължи? А и какво да предприема, де?

Тема Re: Дискомфорт при секс?нови [re: Lichinka]  
Автор Slanchezara (щастлива мама)
Публикувано28.05.05 10:45

Здравей,
нито си първата, нито ще си последната с този проблем. При мен продължи към 7 месеца.
Гинеколожката ми каза, че било нормално, особено ако майката кърми... След като спрях и мина още 1 месец нещата се оправиха, ама ... сега е другата крайност, та ходя с превръзки.
Около 1-1,5 години е възтановяването на хормоналния баланс на организма. Няма нищо страшно и нищо не трябва да правиш. Нещата се оправят от самосебе си.

Тема Re: Дискомфорт при секс? [re: Lichinka]  
Автор nevermore (минаващ)
Публикувано28.05.05 10:49

мда-а-а. При мен продължи 9 месеца, докато установят, че имам неизлекувана гъбична инфекция още от раждането + някакви бактерии. Съветвам те да идеш на лекар за влагалищен секрет, за да си сигурна, че не е от нещо такова. Иначе сухотата е нащо нормално след раждане и повечко търпение му е майката - при някои жени нещата се нормализират бързичко, при други - не толкова.

"Only this, and nothing more"

Тема Re: Дискомфорт при секс?нови [re: nevermore]  
Автор SveGab (мама на Габче)
Публикувано28.05.05 12:54

И при мен беше същото, само че аз някъде към 3 месец не издържах /пък и тогава ми дойде на ум, че може и от инфекция да е/, та се оказа точно това...

Габи - 21.10.2002г.

Тема Re: Дискомфорт при секс?нови [re: Lichinka]  
Автор klemy (mama na Nikol)
Публикувано28.05.05 23:39

Мда,оскъдно овлажняване,нядали има мама,която да го е прескочила....И аз съм така,пробвай с по-дълга любовна игра...и после по-внимателно...и така.Общо взето като девствениците,ама какво да правиш?Аз се чудех дали да го купя този Глейд...не знам какво си...каква му е цената?

Тема Re: Дискомфорт при секс?нови [re: klemy]  
Автор Slanchezara (щастлива мама)
Публикувано30.05.05 10:35

Не беше скъп - май 6 лв беше някъде, ама върши работа. А и е икономичен

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.