Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:43 16.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема хайде, момичета .... и ноември наближава ,нови  
Автор sun_shining (непознат)
Публикувано19.05.05 15:36

термин 23.11.05

Вчера на УЗ - ИЗНЕНАДА!!! Първо си мислех, че е абсурд да се види толкова рано пола на бебето, но се видя ...

До вчера можех да се закълна, че ще си имам девойка / а и аз си исках, пък и таткото/, милех за "нея", говорех и в ж.р. и ИЗНЕНАДА!!!

Не било бебка, а бебчо. И като гледам снимката/ днес през половин час я вадя от чантата и я разглеждам/ няма никакво съмнение. Жалко, че не зная как да я приложа.

Тема Re: хайде, момичета .... и ноември наближава ,нови [re: sun_shining]  
Автор r_aqua (непознат )
Публикувано19.05.05 16:50

Най-накрая!Аз съм за 30.11.,ама съм се записала в декемврийския клуб,щото то не се знае.:-)Ние пък сме девойка!

Тема Re: хайде, момичета .... и ноември наближава ,нови [re: r_aqua]  
Автор sun_shining (непознат)
Публикувано19.05.05 17:08

е щом си ноември, значи си ноември - стой си /и/ тук!

Браво за девойката.

Абе аз се чудя как може ние да знаем пола, а някои от мамите за септември - още не. Все ми се струва, че е ужасно рано. Сигурно много зависи от УЗ-то.

Целувки

Автор r_aqua (непознат )
Публикувано19.05.05 17:32

Може би зависи и накъде е обърнато д-то!:-)Между другото имаше и още една мама за ноември при декемврийките...

Автор terryberry (:))
Публикувано19.05.05 19:26

Ето къде ще ни избягя половината от декемврийското клубче
Моят термин е за началото на декември, но като знам колко по-рано се роди синът ми, съм в очакване на ноемврииска изненадка
И на мен вече ми се иска да зная пола на бебето - така съм се навила че е момиче
Нямя да ви разводнявам повече темата, но си запазвам правото да надничам тук.
Поздрави

Автор crazy_chick ()
Публикувано19.05.05 20:00

Здрасти и от мен!
Аз съм за 04.11, но тъй като ще раждам със секцио при всички положения, лекарят ми каза, че може и да е през октомври. Ще си седя тука при вас, обаче, щото нашия татко е роден на 04.11 и мноооооого ми се иска и бебето да е тогава
За пола и аз съм любопитна вече, по-следващата седмица ще се опитаме да разберем
Имам син на 1.г и 5м., така че и на още едно момче ще се зарадвам, но пък едно момиченце за разнообразие също е добре дошло!

Леко бременеене на всички ви!

Автор deni_beni (traveller)
Публикувано19.05.05 22:27

E-e-e, браво на теб Sun_shining! Най-сетне и нашата компания се заформя. Аз имам две дати-23.11 и 27.11 така 4е при вси4ки случаи съм в ноември. И аз бях позалитнала при мамите от декември.... и се радвам че се събираме група. На вас вси4ки как ви определиха пола - само с УЗ ли?
Аз ще ходя в понеделник...значи ако имам късмет-ще разбера.
Късмет на всички!

Тема Re: хайде, момичета .... и ноември наближава ,нови [re: deni_beni]  
Автор r_aqua (непознат )
Публикувано20.05.05 09:58

На мен ми го определи апокрифната семейна таблица завещана на баба ми в родилния дом.Не се смейте!Действа безотказно и безгрешно няколко поколения,включително и на близки,приятели и познати.Необходимо е да се знае месеца на зачеване и възрастта,на която е била майката в момента на зачеване(навършени години).

Автор gerygirl (кротката)
Публикувано20.05.05 10:10

Ами ето ме и мен.......... термин 02.11.

Вчера разбрах че ще имаме девойка и съм много щастлива.
Леко бременеене и да си почивате през празниците.

Автор HELlANA (непознат)
Публикувано20.05.05 13:10

Здравейте, моят термин е на 18. 11. В четвъртък сме на преглед , дано и ние имаме късмет да разберем пола на бебчо. Четох, че някои мами го усещат още в 15 седмица. При вас как е?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.