Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ? за второ детенови  
Автор bla_bla ()
Публикувано20.05.05 11:13

Как и кога се решихте да имате второ дете?

И мислите ли сега, че изборът ви е бил добър?

Тема Re: ? за второ детенови [re: bla_bla]  
Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано20.05.05 11:42

Ние решихме да си направим второ дете, за да не пращаме Цоко на ясла, че ни беше жал :))) Щяхме да го правим август, за да може точно като ми свърши майчинството, да започне второто, ама то зело че "станало" през юни. Значи, второто бебе беше от любов към Цоко, един вид, ама взехме та и него го заобичахме и сега само незнам какво ще правим с второто и яслата като ми свърши майчинството... :))))) Мислим че изборът ни е бил много добър, и двете са съвсем професионални деца, с всички екстри, направо ес класа :)

Тема Re: ? за второ дете [re: bla_bla]  
Автор milamia ()
Публикувано20.05.05 11:43

Двайсет години след като родих първото девойче / вече кака за женене/ решихме... и имаме второ. Мисля, че изборът ни е добър, като гледам каква всеобща веселба е в къщи.

Автор SilverElfМодератор (Celebrian)
Публикувано20.05.05 11:55

Супер тема, мерси за което. Аз също се интересувам, въпреки че ми е още рано.

Тема Re: ? за второ детенови [re: SilverElf]  
Автор Grami ()
Публикувано20.05.05 11:56

И аз тъй.....въпреки че не ми е рано

Тема Re: ? за второ детенови [re: milamia]  
Публикувано20.05.05 11:57

Хе хе, супер сте. Тъкмо каката ще има показно за бебета, една школовка няма да е излишна. Моята майка ме е раждала преди 30 години и понеже нямам братя и сестри ми беше много трудно, а тя нищо не помнеше от едно време.

Автор nezy (щастлива мама)
Публикувано20.05.05 12:00

Ами след 4 години, е можеше и след три, достатъчно го искахме и сега ни е много хубаво. Основното беше каката да поотрасне, че много, много боледуваше. Сега е самостоятелна и много ни помага!

Цвета - 09.05.2000 г.

Тема Re: ? за второ детенови [re: Grami]  
Публикувано20.05.05 12:01

Действай, не се мотай много много, че времете лети и не прощава никому. Аз съм се зарекла, че детето ми няма да расте само. Тук лесно с е гледат деца, ама да има само кой да ги ражда, че много кила станах след раждаднето.

Тема Re: ? за второ детенови [re: SilverElf]  
Автор Grami ()
Публикувано20.05.05 12:03

ААА дай де не се мерим на кила
А иначе....под секрет има някакъв план....да видим...

Автор Defi_d (Mamma)
Публикувано20.05.05 12:29

Здравей bla_bla!
За второ дете се решихме с татенцето след като синчето ни навърши 6год.,защото септември тази година ще си имаме първокласник-и....така или иначе мама трябва да си стои в къщи поне 1 година/да изпращам и посрещам първокласника,а и на занималня не смятаме да го записваме защото много наши познати впоследствие са се откаэвали от занималня,че не са доволни/ и да учим с първокласника...... и си казахме,а защо ли да не пробваме с един удар 2 заека-и бебе и първокласник....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.