Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:21 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Бебешко олио - препоръчайтенови  
Автор Samsara (непокорна)
Публикувано20.05.05 10:00

Свърши ми кремът против стрии и мисля направо да минавам на бебешко олио, което живот и здраве да остане за бебока.
Препоръчайте някое, което да не е свръх мазно, да не оставя петна по дрехите и най-веажното - да попива бързо.

Тема Re: Бебешко олио - препоръчайтенови [re: Samsara]  
Автор b.o.o (ентусиаст)
Публикувано20.05.05 10:10

Във всеки случай, не Джонсън.
Мая я мазах с преварен зехтин до 2 м, когато реших, че вече е достатъчно голяма, да пробвам олио без притеснения за някаква реакция - но се обрина от гадния Джонсън и до 10 м си я мазах със зехтин... Може да е бабешки зехтина, но според мен за бебетата е по-добро от разни олио-та (е как е мн.ч. на олио?!) с химикалчета и миризми вътре.

Мая е на 1г 10м

Автор Mишeнцe (mama na Bobche)
Публикувано20.05.05 10:29

Samsara,
с бебо ползвах Bubhen от първия му ден. Олио, мялко, гел за измиване, сапунче. Доволна съм.
От олиото имам страхотни впечатления - попива добре, омазнява добре, не ми е оставяло петна по дрехите. Zа себе си не съм го ползвала. Знам че някои не харесват как мирише, но на мен ми харесваше.

Автор temmi (мама на Мартин)
Публикувано20.05.05 10:46

И ние сме на Bubchen. Много съм доволна. От самото начало го използвам няма грешка. Аз направих същата грешка да намажа Марти с Johnson и така се изприщи милия. Мисля, че ще ти свърши и на теб работа. А за коремчето използвах бадемово масло, но е страшно мазно. Помага, макар че пак имам стрии, то с такъв голям корем какъвто беше моя май нищо не може да помогне.

Тема Re: Бебешко олио - препоръчайтенови [re: b.o.o]  
Автор bim_bam (камбанка)
Публикувано20.05.05 11:07

Проблемът в Джонсан-а е, че в Бг специално повечето продукти с тази марка са ментета , затова толкова често бебоците правят алергични реакции. Мой приятел, който е дистрибутор на Джонсън, ми каза, никога да не купувам на детето каквото и да било от тази марка, защото вероятността да попадна на менте е над 90%

Иначе и аз съм с две ръце ЗА Бюбхен!

Тема Re: Бебешко олио - препоръчайте [re: Samsara]  
Автор nadjusha ()
Публикувано20.05.05 11:24

И аз съм за Бюбхен. От началото използваме олио и гел за измиване и съм много доволна. Олио съм използвала и с лайка, и с невен. Много ми харесват и двата вида. Сега мисля да му взема и лятна козметика пак на Бюбхен

Тема Re: Бебешко олио - препоръчайтенови [re: nadjusha]  
Автор milamia ()
Публикувано20.05.05 11:41

Аз бебока го мажа с Чико, но за мен съм си взела Бюбхен с невен и съм много доволна. Попива бързо и кожата става много готина

Тема НЕ СИ КУПУВАЙ...нови [re: Samsara]  
Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано20.05.05 11:45

Джонсън!!!! Мазах Анна с Джонсън една седмица и започна да й се лющи кожата. В никакъв случай не го ползвай!!!

Иначе преди това я мазах със преварен зехтин и със Бюбхен и съм доволна. Чувала съм, че и Мустела били добри.

Анна 8.12.2004

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.