Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:06 18.10.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Голи кълкинови  
Автор boo™ (ентусиаст)
Публикувано20.05.05 08:57

Времето в последните дни се оправи (не броя вчера следобед, когато валя) и температурите стигат 25-30 градуса. Аз вече пускам Мая по кълки - вчера например по рокличка, чорапки и отворени обувчици - а бабешкото природонаселение ме гледа все едно на Антарктида съм го извела детето така... Една бърза справка - аз ли приучвам детето към моржуване, или не съм сама?

Тема Re: Голи кълкинови [re: boo™]  
Автор CЛЪHЦE (усмихнато)
Публикувано20.05.05 09:08

Светльо ходи по голи кълки отвсякъде, но освен от бабите, аз отнасям учудени погледи дори от мамите
Но човека така е свикнал.
Давай смело

Автор lta (Meche)
Публикувано20.05.05 09:15

Не си сама! И Йоан е по голи кълки в топлото време, ама днес е с космонавт . Какви са тия температурни разлики не знам, ама е някакъв ад! Дано бързо се оправи времето, че ще перколясам!

Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано20.05.05 09:28

и ние миткаме по голи кълки, още повече, че купих на Еленка 2 феерични роклички и бързаме да ги разходим! За съжаление няма да е днес, защото в София времето е ГАДНООО! Дано при вас е по-добро! освен това аман от мами и баби по късо ръкавче, а дечицата - поларени костюмчета!

Тема Re: Голи кълкинови [re: CЛЪHЦE]  
Автор _sv_ (новак)
Публикувано20.05.05 09:57

Ne se pritesnqvai ot horskite pogledi i mneniq. Vagnoto e vsqka majka da si gleda deteto taka, kakto misli che e naj-dobre za nego.
Az vodq moq sin po kusi pantalonki i bluzki s kus rukav v toplite dni (20-25 gradusa). No puk predi nqkolko dni- tochno v edin takuv topuk sledobqd - vidqh maika, koqto oblichashe 3-4 godishnoto si dete (koeto tochno beshe polzvalo gradinkata za toaletna) pyrvo s vulnen chorapogashtnik i posle s pantalon. Ta sigurno i az sum q izgledala po syshtiq nachin, po kojto men me gledat kato vidqt kak e oblechen sina mi... Mi kakvo da se pravi - razlichni hora, razlichni mneniq.

Тема Re: Голи кълкинови [re: bubanka]  
Автор vini77 (Инат)
Публикувано20.05.05 10:05

Не си само ти..и мен ме гледат като
ама не ми пука...детето обича да му е хладно и приятно.
Даже онзи ден едни ми се скараха, че била саааааамо по чорапки....уф...много ги обичам такива.
Изпоти ли се като.......пък на мен ми дават акъл...
Ами съблечете се бе хора..не давайте акъл.

Хайде дружно да се съблечем

П.П. Само дето днес не става.

Тема Re: Голи кълки [re: boo™]  
Автор Katia (непознат )
Публикувано20.05.05 10:22

Тук, когато е топло (18-25 градуса), децата в махалата са по къси панталони и къс ръкав фанелки и боси. Моя син също много обича да си играе вън бос. Даже през лятото повечето деца са по бански само, а тук лятото е около 25 градуса.

Автор Free Soul (светла)
Публикувано20.05.05 10:26

Аз извеждам 7месечната бебка по къс ръкав, навън събуваме чоропите и ма'аме по боси краци. Щом на мен ми и жега, и на детето му е горещо.

Enjoy Life!

Автор Maлko_koтe (Най-дивата)
Публикувано20.05.05 10:46

И моето бебе онзи ден беше по къси ръкавки и с голи и боси крачета и го пекохме 4 часа навън.После обиколихме магазини и пазари и навсякъде му се радваха , а той беше много щастлив ,че е бос и непрекъснато си лапаше крачетата и риташе.И точно баба му го разсъблече и пече така, тя все за това дава зор да го съблича и пече. От време - навреме когато майка ми спи при него, спят на отворена врата на балкона и той спи много хубаво,но мен ми е студено и аз не отварям.

Автор Virgo (виновна)
Публикувано20.05.05 10:51

И аз съм от майките дето учат децата на моржуване.
Като се роди я държах на 16-18 градуса и вече от месец е само по чорапи

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.