|
Тема
|
поддържане на форма
|
|
Автор |
Sweet_gold (усмихната) |
Публикувано | 20.05.05 06:58 |
|
Здравейте, момичета Имам въпрос към вас:
Ще попречи ли на евентуална моя бременност това, че всеки ден карам на велоергометъра вкъщи по около 8 км.? Никак не ми се иска да се отказвам - това е всъщност единственият начин да поддържам форма...
| |
Тема
|
Re: поддържане на форма
[re: Sweet_gold]
|
|
Автор |
sema (african) |
Публикувано | 20.05.05 08:10 |
|
няма!Виж ако евентуално забременееш - тогава ще видим каква фитнес програма да ти спретнем !
| |
Тема
|
Re: поддържане на форма
[re: Sweet_gold]
|
|
Автор |
lta (Meche) |
Публикувано | 20.05.05 10:11 |
|
Да си кажа - моят мъж присъства на раждането и двамата сме много доволни. Даже казваме, че раждахме заедно ;). Той е много щастлив, че бе при мен, че ми помага по време на контракциите (разтриваше ми кръста по препоръка на една от акушерките). И най-вече, че видя малкото ни човече при първия му дъх. Изживяването е по-силно, когато са двама, стига истински да го желаят :). Съпреживяването на раждането на детенце е един от наипрекрасните мигове в живота.
Поздрави!
| |
|
Ако все още не си бременна няма проблем..
Но ако си....мисля, че ще трябва да го спреш..
Поне на мен ми забраниха да карам!
| |
|
дори и за бременни. Тука масово карат с коремите. Така че според мен няма страшно. Само че трябва все пак да имаш предвид някои особености на бременността и да не се претоварваш - не е препоръчително да се преуморяваш. Ама то тялото ти само ще ти подскаже кога да си починеш - ти само се вслушвай. Нищо прекалено не е хубаво нито за небременни, а още по-малко за бременни
| |
Тема
|
Re: карането на колело е много полезно
[re: DreamNow]
|
|
Автор |
Sweet_gold (усмихната) |
Публикувано | 20.05.05 18:47 |
|
Благодаря ви
В момента работим по въпроса - имаме си вече батко на 6 години и решихме, че е крайно време да се опитаме да му "направим" компания. Дано да стане и всичко да е наред.
Значи засега ще си карам на велоергометъра, а след това може пак да се обърна към вас за съвет  
| |
|
|
|
|