Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:36 09.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Синът ми е хиперактивеннови  
Автор MeRiAm (непознат )
Публикувано09.05.05 12:28

Здравейте !
Синът ми е на 5 и половина год. Хиперактивен е , т.е. постоянно е в движение , маха с ръце и крака , изостава в развитието си / има проблем с комуникациите - не иска да говори , а когато иска не знае какво да каже/.
Лекувах го с хомеопатични средства , ефекта е че стана по - спокоен . Но според мен трябва нещо по-сериозно . Той трябва да навакса другарчетата си - има много да учи , за да ги настигне .
искам съвет - х(да продължа ли с хомеопатията или да се обърна към традиционната медицина
Благодаря!

Тема Re: Синът ми е хиперактивеннови [re: MeRiAm]  
Автор toutou (и Янчето)
Публикувано09.05.05 12:34

Здравей! Мисля, че трябва да потърсиш помощ от добър детски психиатър(не психолог)-първо да се постави точна диагноза и да се предприеме план за лечение. С хомеопатия такива неща не се лекуват. може и да има полза-казваш, че има успокоителен ефект, още по-добре , но само на това не разчитай. Няма нужда да ти казвам, че трябва да се вземат мерки на време, за да няма проблеми в развитието на детето по-нататък.
Успех.
За добър детски психиатър може да се поинтересуваш в Детска психиатрия в Мед. Академия, за съжаление точни координати не знам.
Успех

Редактирано от toutou на 09.05.05 12:35.

Автор SilverElfМодератор (Celebrian)
Публикувано09.05.05 12:57

Лекуват се с хомеопатия, но мисля че трябва да се обърнеш към класически хомеопат. Ако те интересува пусни ми бележка.

Автор veni1 ()
Публикувано09.05.05 13:15

Нуждаете се от детски невролог, не психиатър , за да се диагностицира проблема. Имам координати на лекари в гр.Пловдив и София. Моля те пиши ми какво хомеопатично лек. използвате?

Ицо - 9.02.2001

Тема Re: Синът ми е хиперактивеннови [re: veni1]  
Автор toutou (и Янчето)
Публикувано09.05.05 13:40

Е, вярно е , че невролога трябва да прегледа детето за да се изключи неврологично увреждане, но по принцип лечението се провежда от психиатър. Поне във Франция е така, пък и това ми е професията...

Тема Re: Синът ми е хиперактивеннови [re: SilverElf]  
Автор MeRiAm (непознат )
Публикувано09.05.05 13:53

Не зная точното лекарство , което ми дава доктора .
За доктора съм чувала че е много добър .

Автор Grami ()
Публикувано09.05.05 14:09

Диагноза може да ти постави невролог или психиатър
Иначе ти трябва психолог , който до работи с детето, той ще ти дава и указания какво точно да правиш
Трябва много работа и усилия и от двете страни

Автор honey13 (scorpio)
Публикувано09.05.05 14:31

Виж тази тема:

, дано да ти помогне.
И аз бих ти препоръчала да продължиш с хомеопатията, но също така би могла да попиташ хомеопата си дали не използва цветните есенции на Бах - действат много бързо при малки деца.
Успех!

Ралица, 20.Х.02г.
Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!

Тема Re: Синът ми е хиперактивеннови [re: honey13]  
Автор veni1 ()
Публикувано09.05.05 15:34

И аз съм пробвала есенции на Бах, но честно казано не намерих никаква промяна. Сега сина ми пие хомеопат. сироп Quietude .

Ицо - 9.02.2001

Автор nezy (шашардисаната)
Публикувано09.05.05 15:36

Задължително го заведи на детски невролог и детски психиатър. Проблемът трбява да бъде решен преди детенце да тръгне на училище, иначе ще продължи да изостава освен в комуникациите и в учението. Действай и не отлагай повече!
Успех!

Цвета - 09.05.2000 г.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.