|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Какво установих за дрехите за бременни...
|
|
Автор |
miroslava (нов човек) |
Публикувано | 27.04.05 11:08 |
|
освен че са грозни и доста скъпи, са и най-неудобните дрехи които имам....Всъщност установих, че в БГ никой не мисли и не влага и капка творчество....Купих си един "бременен" панталон от магазин МАМА и когато съм с него се чувствам сякаш някой ме души, той е от тези който отзад имат ластик с илици, а отпред коланче с тока...и се пристягат ( направо "препасват") под гърдите...Е добре, че не купих два ( бяха по 60 лева)....Всъщност най-удобни са ми "нормалните" панталони с ластик или ниска талия, от произведено в БГ си купих 3 такива панталона за общо 58 лева и няколко туники, по 15 (!!!!!) лева.....Май Джънгъл беше казала, че ако искаш да изглеждаш нормално докато си бременна трябва просто да си купиш обикновена конфекция, но с няколко размера по-голяма.....Хем не даваш много пари, хем си имаш приличен набор от дрешки, хем след като родиш всичко лесно се стеснява и си става пак...
Бременната в БГ има един панталон или гащЕризон и задължително изглежда "покъртително"...Е не мога така.......
| |
Тема
|
Re: Какво установих за дрехите за бременни...
[re: miroslava]
|
|
Автор |
cveti_3 (минаващ) |
Публикувано | 27.04.05 11:32 |
|
Най-после някой на моето мнение. Точно така , Мирослава!!
Моето мнение е същото все едно като съм бременна и вече спирам да съм жена и да желая а изглеждам що годе добре. ДКазвам що годе защото съм дебеличка, избивт ми пъпки и т.н. т.е. не съм така перфектна както обикновенно.;-) Да не говорим да искам да ми е удобно. аз обаче имам проблем с конфекцията тъй като вече си ми трябва 50 размер , а те стигат най -далеч до 44 в най-добрия случй. С една дума и конфекцията не ме оправя.

| |
Тема
|
|
|
Автор |
Slanchezara (щастлива мама) |
Публикувано | 27.04.05 11:37 |
|
Ами зависи от модела... аз бях огромна още от 3-ти месец и нон стоп гледаше докторката да не би да се види някое скрило се 2-ро.... а голе номера свършиха 4-ия месец
но гащеризона си ми беше много удобен... удя се сега дали ще съм ОК в него
Иначе си го купих от магазина на Самуил Мамма и беше 60 и нещо лв 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3лaBeщицa (новак) |
Публикувано | 27.04.05 11:43 |
|
Има конфекция до 56 номер, но не е в луксозните магазини, така че момичета не се притеснявайте. Аз съм си по едра поначало и винаги си купвам конфекция, никога не съм си шила по поръчка, но редовно си купувам № 48, 50 и 52. Може би вие не сте обърнали внимание на това, защото сте слабички, но се огледайте - има много дрехи, които са за по едри жени и вършат чудесна работа за бременни, които не искат да изглеждат безобразно в парцалите, които се предлагат.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dafna ((((,)))) |
Публикувано | 27.04.05 11:47 |
|
Ох...явно коремите ви не са достатъчно големи
Корема ми е огромен, а всъщност в дупе и крака не съм чак толкова дебела. Ако сложа номер дреха, който да ми става в кръста, цялата изглеждам огромна. Тя е с широки крачоли, не подчертава извивката под корема и така стои "бъчвено".
С дрехите за бременни, поне краката и корема ми се очертават и не изглеждам, като плондир.
С тункиа, каквито са ми огромни циците, приличам на бабка. Определено нещо по- очертаващо ми стои по- добре. Поне се виждат отделните части на тялото ми.
Пробвах дънките на мъжа ми със смъкната талия...ами честно казано, в единия крачол мога да си сложа и двата крака. Отделно, че като седна и корема ми натежи отгоре ми стискат и правят резка под корема.
Най- добре ми стоят прави дънки за бременни, с ластичето отзад, които всъщност са си най- обикновенни дънки, тесни, с място за корема. Също и един много широк и свободен гащеризон, който при движение ти очертава извивката на тялото(не от тези дебелите, дървените).
Та, си е въпрос на телосложение. На мен обикновената конфекция с няколко номера по- голяма ми стои, както казваш "покъртително".
| |
Тема
|
[re: 3лaBeщицa]
|
|
Автор |
cveti_3 (минаващ) |
Публикувано | 27.04.05 11:53 |
|
Моля те спомени един магазин, като единственото ми изискване към дрехите е да са от естествени материи-памук и т.н, а не ликра и полиестър, защото съм алергична. Аз където и да влеза 48 размер им е най-големия. Явно не улучвам магазина. ПОмагай!! Кажи ми поне един магазин. За момента имам едингащиризон, който си ми е много удобен , на фирма РЕни от Варна, но с него карам от 2 месеца. Искам да го сменям от време на време с нещо
| |
Тема
|
[re: 3лaBeщицa]
|
|
Автор |
miroslava (нов човек) |
|
точно така, има един базар " ЕВРОПА" на Екзарх Йосиф, на 2 етажа, на втория продават само дамаски, та на първия, в ляво, до стълбите има една фирма, която продава страшно много панталони на ластик и туники, най-различни цветове и не са лоши въобще за периода....Цените са макс. до 30 лева, а размерите до 58....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vesi1 (лудата) |
|
Добре че бях бременна лятото, та го изкарах с рокли, които си ми бяха отпреди(с висока талия и надолу леко широчки). Уших си собственоръчно един гащеризон от памучен плат и с него за по-студено време. А съвсем накрая с едни панталони на таткото с връзки за регулиране на талията - абе все едно за бременни ги бяха правили
В магазин за бременни не съм влизала изобщо и то като гледам по-добре
А с гащеризона действител изглеждах тройна, ама аз бях с огромен тумбак. В осмия месец като ходих да проучвам по болници и да разглеждам и все ме питаха дали съм за приемане .
Борис 12.09.2003
| |
|
се сблъсках с друг проблем. Тъй като още съм само в 3-я месец, не ми се налага да нося Бог знае колко големи дрехи - снабдих се само с два панталона от ластични материи, в които се чувствам свободно. Но реших да си набавя роклички за лятото и кротко се изтупах в един магазин за бременни. Още с първия опит - О, УЖАС! Такива едни симпатични роклета с платка на бюста и надолу разкроени, в свежи цветове - веселяшка история. Влизам в първата - около корема - пей сърце и място за 2-3 бебета, на бюста... ми за него място няма. С втората - историята се повтаря. И така няколко пъти. Първата, в която влязох свободно, беше разтеглива, но дълга и права - бях същинска лелка. Като попитах: защо така, ми беше отговорено нещо от сорта: "Ми те, нашите манекенки са слабички, на тях на ревюто им ставаха". Замислих се какво ще правя в летните месеци, като се увелича с още някой и друг сантиметър..
Та, така..
За пореден път се убеждавам, че модното, практичното, удобното и комай - добре изглеждащото са понятия, нямащи много общо помежду си.
| |
Тема
|
[re: Dafna]
|
|
Автор |
miroslava (нов човек) |
Публикувано | 27.04.05 11:59 |
|
ами този панталон на ластик, за който говоря, си е с нормални и широки крачоли ( не е като клин), освен това много удобно ако ластика ти стяга може да мине под корема....Ама още не ми е толкова голям корема, та може и да се отрека от казаното ....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|