Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:06 05.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Синът ми има гадже?!...нови  
Автор nineto (мама на Иван)
Публикувано23.04.05 19:01

Здравейте мили мамчета!

Моят син е на 5 и 1/2 години и си има "гадже". Сънува я всяка вечер и с голям ентусиазъм ми обснява как се целували и си играели на мъж и жена?
Приемам го нормално и съвсем сериозно отговарям на въпросите му и разговарям с него, с като с голям човек без подигравки, защото искам когато порастне да споделя с мен.
Дали е нормално да проявява такива чувства на тази възраст?
А и вчера ми сподели, че като се целували и "пишката му щръква"???Всеки ден бързаме за градината да не закъснеел, но иначе се учудвам откъде толкова малък проявява кавалерски маниери: изпраща въпросната дама, когато я взимат до вратата и я целува, защитава я от другите момчета и заставал пред удрящите им ръце?Незнам странно аз не си спомням в моите детски години за толкова ранни "любовни"преживявания!
Има ли други мами с подобни ранни влюбени дечица?

Тема Re: Синът ми има гадже?!...нови [re: nineto]  
Автор new* (непозната)
Публикувано23.04.05 19:26

Само това остава... да ги хваща вече пубертета от 5 годишна възраст. Иначе, любов... кво да се прави, ще му мине и още как, в най-скоро време. Едва ли е истинско, както се чудиш, къде ти.........
Ама тук са предимно бебоци. Защо не пуснеш темата и в клуб Родители и деца, да видим там как ще се произнесат ветераните?

Тема Re: Синът ми има гадже?!...нови [re: new*]  
Автор AVA27 (Gabriel20.09.04)
Публикувано23.04.05 19:53

Лелеее и на мен ми е интересно!Давайте мамите с опит.Кажете....
Че ей сега ще се изтъркулят 5 годинки и моят син ще ме сюрпризира с таквиз любови....

Автор pipi_67 (momagain)
Публикувано23.04.05 20:16

Веднага отговарям- аз бях влюбена в един Ивайло- помня му името след 30 години- в 4 група на д.г., но той харесваше една Мишел и нищо не се получи...
А малката ми дъщеря е на 5 и половина и твърдо смята да се ожени за съседското момче, което е на 9... Онзи ден изряза някакви покани от сп.Барби и като надписа една за него, каза, че щяла да го целуне, като му я даде... А днес каза, че щяла да се жени за Боянчо от групагта й, защото Криси не искал... И после умно заключи, че ще вземела решение като порастне, защото имало време до тогава...
Нормално е, а за пишката или е чула, или нещо друго, защото едва ли се случва реално- нямам момче, но знам че това става само при позиви за уриниране... знай, че децата ни са много по- напред с материала от нас...

Автор nineto (мама на Иван)
Публикувано23.04.05 20:32

Ами откъде ще чуе пък и точно в този момент това да се случва?
Питах баща му като по-вещ в тези неща с пишкитеи той каза че и на него като малък му ставало "кокалче", но незнам това може и да си е биологично заложено....

Автор любимa (завинаги)
Публикувано23.04.05 20:40

Стига бе, направо ме закопахте. С дъщеря ми чак такива преживявания сме нямали (не че не се е "влюбвала"), а момчето ми е още малко. Това с пишката направо ме срази, на 5 години? Не че не съм чувала за нещо подобно на мастурбиране дори при 4 годишно (рядко се случва, споко), ама като целуне момиче да му "стане", направо ме закопа.

Автор Tanika (непознат )
Публикувано04.05.05 13:34

Моят син е на две годинки точно, а си има гадже. Всяка вечер като ме види че се прибирам се започва "Маменче айде да ходим при Вики" и се започва едно късане на лалета из градината/те вече не останаха/ за да носим на "гаджето". Той сам ми каза "Мамо Вики е гадже на Жорко" рече и отсече
Но още е малък за проявите на нежност към девойката, въпреки че ако види по телевизията да се прегръщат значи се "обичкат".

Тема Re: Синът ми има гадже?!... [re: nineto]  
Автор cveti_3 (минаващ)
Публикувано04.05.05 15:37

Аз ще си призная, че горе долу в тази въраст и аз имах "гадже". Е, по онова време му викахме "приятел".Казваше се Марин. И това си спомням дори. Знам, че заедно танцувахме и играехме, не си спомням чак за целувки..., но със сигурност си спомням , че си играехме на жена и мъж..така, че според мен е съвсем нормално. За съжаление не знам нито гфамилията му нито нищо след детската градина повече не сме се виждали. Беше голяма емоция и много ме бъзикаха...

Автор arrows™ (сияйна)
Публикувано04.05.05 15:45

В последната група в детската градина непрекъснато си имах гадже. Криехме се в един скришен ъгъл в стаята с шкафчетата и се целувахме и опипвахме. Спомням си, че ако видехме нещо интересно и ново вечер по филмите на другия ден zадължително до иzпробвахме.
Божкеееее, добре че по комунистическо не са давали кой zнае какви еротични филми

Тема Re: Синът ми има гадже?!...нови [re: arrows™]  
Автор cveti_3 (минаващ)
Публикувано04.05.05 16:12

Ами сега?? Май ще ставаме полицаи в къщи, да не гледа това или онова , че знае ли човек

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.