|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
дали все още в клуба ни няма друга мама от Перник
|
|
| Автор |
ROSl (преродена) |
| Публикувано | 28.04.05 00:04 |
|
|
Разбрах, че има майчета (бъдещи и настоящи), които се притесняват да се регистрират щото не са от София  . Не бива тъй бе майчета! Няма нищо по-хубаво от нашето клубче в дир-а. Все още се надявам (от 7-8 месеца) ,че ще намеря майче от Пк и затуй пускам пак такваз тема. Ще се радвам да се срещаме и да обменяме знания . Дано да провокирам още някоя мама да стане членка на клубчето  .....
Мно-го-сме, сил-ни-сме!!!  
Жики18.09.03.Боби22.01.05.
| |
|
Тема
|
Re: дали все още в клуба ни няма друга мама от Перник
[re: ROSl]
|
|
| Автор |
lavender (пристрастен) |
| Публикувано | 28.04.05 08:23 |
|
|
moje i da niama Rosi.
Znaesh li,kato idvame niakoi pat do doma shte ti zvannem da piem po kafe.Ti kade si?Doma e v Tabana,nad 6 uchilishte,pod Krakra
| |
|
|
|
дори съм член от първия ден на създаването на този клуб, защото това съвпадна и с новината, че чакам бебе. има и друг член тук (родом от ПК), но понеже не се е разкрила сама, няма и аз да я разкривам:).
все още почти всеки дн ви чета, но напоследък следя и форум Проблемно забременяване.
Роси, аз сега живея в СФ, и в ПК се отбивам веднъж седмично, просто да видя апартамента дали е в ред (да не е е разбит примерно). за съжаление обаче това става за не повече от 30-ина мин. срещта за кафе не ти обещвам, но ще ми е приятно да си пишем на бележки
Весели Великденски празници!
@целува всички в клуба и им желае щастие
| |
|
Тема
|
[re: lavender]
|
|
| Автор |
Kиka (жълтоока) |
| Публикувано | 28.04.05 13:52 |
|
|
Непременно да ми се обадите като има път към Перник!
Много искам да видя дечицата, а кафето с Роската би било истински бонус
| |
|
Тема
|
[re: lavender]
|
|
| Автор |
ROSl (преродена) |
| Публикувано | 28.04.05 23:02 |
|
|
Ще се радвам да се срещнем . Дома го знам, защото живеем точно под него ,на улица Струма до река Струма  . Кога ще имате път насам? Така съм зажадняла за кафенце...
| |
|
|
|
Ами, ако се окаже, че сме съседки, обещавам да ти наглеждам апартамента и да те успокоявам че не е разбит ,всеки път когато пожелаеш !!! Пиши на бележка ако искаш, сериозно ти казвам !
А ако и майчето се престраши да ми пише, ще се радвам мнооооого много ! Допускам дори, че може би се познаваме лично и ще заподозря всичките си познати майки в парка, че ме шпионират  . Ще развия някаква фобия... . Моля те майче, пиши ми !
Весели великденски празници и от мен!!!
| |
|
|
|
а ти като имаш път към София пускай по едно съобщение тук
ще ми е драго да се запознаем, а от работа все мога да се отърва и да имам час за кафе 
| |
|
Тема
|
[re: Kиka]
|
|
| Автор |
ROSl (преродена) |
| Публикувано | 28.04.05 23:20 |
|
|
Ще се радвам да се срещнем тук Кики, а ако доведеш и Ивана да я запознаем с Жики...отново;-).щото са се забравили сигурно ..Той много си пада по красиви момиченца, ориентиран е отрано . Винаги ,когато срещне хубавица, започва да търси най-най-красивото камъче и й го подарява танцувайки  ... Ще бъде забавно))) Ако ми имаш още номера, обещаваш да звъннеш като идвате!!!
| |
|
|
|
Роси, eternity вероятно има предвид мен
Но ти знаеш, че съм от Перник всъщност, за съжаление или не - отдавна не живея там.
| |
|
|
|
Ееееееееееееееее, за теб знам .
Еternityууууууу, нея ли имаше предвид ???
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|