Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:36 05.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема дали все още в клуба ни няма друга мама от Перникнови  
Автор ROSl (преродена)
Публикувано28.04.05 00:04

Разбрах, че има майчета (бъдещи и настоящи), които се притесняват да се регистрират щото не са от София . Не бива тъй бе майчета! Няма нищо по-хубаво от нашето клубче в дир-а. Все още се надявам (от 7-8 месеца) ,че ще намеря майче от Пк и затуй пускам пак такваз тема. Ще се радвам да се срещаме и да обменяме знания. Дано да провокирам още някоя мама да стане членка на клубчето.....
Мно-го-сме, сил-ни-сме!!!

Жики18.09.03.Боби22.01.05.

Тема Re: дали все още в клуба ни няма друга мама от Перникнови [re: ROSl]  
Автор lavender (пристрастен)
Публикувано28.04.05 08:23

moje i da niama Rosi.

Znaesh li,kato idvame niakoi pat do doma shte ti zvannem da piem po kafe.Ti kade si?Doma e v Tabana,nad 6 uchilishte,pod Krakra

Тема ima [re: ROSl]  
Автор eternity (експериментатор)
Публикувано28.04.05 11:49

дори съм член от първия ден на създаването на този клуб, защото това съвпадна и с новината, че чакам бебе. има и друг член тук (родом от ПК), но понеже не се е разкрила сама, няма и аз да я разкривам:).
все още почти всеки дн ви чета, но напоследък следя и форум Проблемно забременяване.
Роси, аз сега живея в СФ, и в ПК се отбивам веднъж седмично, просто да видя апартамента дали е в ред (да не е е разбит примерно). за съжаление обаче това става за не повече от 30-ина мин. срещта за кафе не ти обещвам, но ще ми е приятно да си пишем на бележки

Весели Великденски празници!

@целува всички в клуба и им желае щастие

Тема Re: дали все още в клуба ни няма друга мама от Перникнови [re: lavender]  
Автор Kиka (жълтоока)
Публикувано28.04.05 13:52

Непременно да ми се обадите като има път към Перник!
Много искам да видя дечицата, а кафето с Роската би било истински бонус

Тема Re: дали все още в клуба ни няма друга мама от Перникнови [re: lavender]  
Автор ROSl (преродена)
Публикувано28.04.05 23:02

Ще се радвам да се срещнем. Дома го знам, защото живеем точно под него ,на улица Струма до река Струма. Кога ще имате път насам? Така съм зажадняла за кафенце...

Тема Re: imaнови [re: eternity]  
Автор ROSl (преродена)
Публикувано28.04.05 23:12

Ами, ако се окаже, че сме съседки, обещавам да ти наглеждам апартамента и да те успокоявам че не е разбит ,всеки път когато пожелаеш!!! Пиши на бележка ако искаш, сериозно ти казвам!
А ако и майчето се престраши да ми пише, ще се радвам мнооооого много! Допускам дори, че може би се познаваме лично и ще заподозря всичките си познати майки в парка, че ме шпионират. Ще развия някаква фобия.... Моля те майче, пиши ми!

Весели великденски празници и от мен!!!

Тема Re: imaнови [re: ROSl]  
Автор DarkCat ()
Публикувано28.04.05 23:14

а ти като имаш път към София пускай по едно съобщение тук

ще ми е драго да се запознаем, а от работа все мога да се отърва и да имам час за кафе

Тема Re: дали все още в клуба ни няма друга мама от Перникнови [re: Kиka]  
Автор ROSl (преродена)
Публикувано28.04.05 23:20

Ще се радвам да се срещнем тук Кики, а ако доведеш и Ивана да я запознаем с Жики...отново;-).щото са се забравили сигурно..Той много си пада по красиви момиченца, ориентиран е отрано. Винаги ,когато срещне хубавица, започва да търси най-най-красивото камъче и й го подарява танцувайки... Ще бъде забавно))) Ако ми имаш още номера, обещаваш да звъннеш като идвате!!!

Тема Re: imaнови [re: ROSl]  
Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано29.04.05 00:16

Роси, eternity вероятно има предвид мен
Но ти знаеш, че съм от Перник всъщност, за съжаление или не - отдавна не живея там.

Тема Re: imaнови [re: dodo_dodo]  
Автор ROSl (преродена)
Публикувано29.04.05 00:48

Ееееееееееееееее, за теб знам .
Еternityууууууу, нея ли имаше предвид???

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.