Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:44 28.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Милумил, Аптамил - прилики и разлики?!  
Автор Collibri (слънчева)
Публикувано22.04.05 14:44

Може ли някой да ме просветли - какви са приликите и разликите на Милумил и Аптамил - нали са на една и съща фирма?!

Още кърмя, но се налага понякога да дохранвам или да слагам в пюрето ад.мляко. Досега давах Аптамил 2. Чудя се да минем ли на Аптамил 3? Или да не бързаме?! И дали да не го заменим с Милумил?! Чувала съм че бебетата повече го харесвали....
Правя вечер добавки на Ели с Аптамил 2 и редовно го изхвърлям после, защото тя сукне 10мл и не ще повече.... Не зная дали й стига кърмата, или просто не й харесва вкуса на млякото /според мен е отвратително.... и на вкус и на мирис/...

Дайте ми съвет!

Тема Re: Милумил, Аптамил - прилики и разлики?!нови [re: Collibri]  
Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано22.04.05 14:52

Колибри, Милумила е за деца, които имат проблем с теглото, ароматизирано е леко и е по-гъсто.
А педиатърката ти какво казва. Иначе ние сме на Нутрилон и мога само го похваля, оплаквания нямам, а и е по-евтино

Тема Re: Милумил, Аптамил - прилики и разлики?!нови [re: nikol78]  
Автор treasure ()
Публикувано22.04.05 15:14

Потвърждавам, че Милумил го препоръчват за по-бавно наддаващи деца. Много е вкусно, Алекс го хапваше с огромен апетит. Много съм доволна от него.

Тема Колибри, да те питам нещо?нови [re: Collibri]  
Автор desykv (мама на Алексчо)
Публикувано22.04.05 19:34

А защо не пробваш Хумана, Нан 2 или Фризомел - много са качествени, Алекс е ял и от трите и много му харесват, а пък и миришат хубаво и са вкусни /аз опитвам всичко преди да му го дам!/? Или точно тези 2-те марки си си избрала категорично и защо?

Тема Re: Милумил, Аптамил - прилики и разлики?!нови [re: nikol78]  
Автор asinka ()
Публикувано22.04.05 22:27

бих добавила че нутрилона е най-близък по състав с кърмата!
колкото до това дали да минеш на Аптамил 3 недей щом не иска и това да пие.........!чувала съм че когато започне да изпива големи количества мляко и да не му стига на бебето, примерно 250 мл и повече, тогава е време да минете на следващото , и естествено трябва да имате месеците!
не мога да ти отговоря дали не иска млякото защото не и харесва или защото и стига, аз лично не бих се притеснявала ако бебето е спокойно!
ако все пак прецениш че и е малко кърмата пробвай с по-разреден Милумил!Моята Ели го хареса за разлика от НАН 2!толкова мразеше НАН че съм и го наливала в устата лъжичка, и едвам изпиваше по 30 мл, заспиваше гладна!
но от бебе до бебе разликата е огромна!
успех!дано съм го обяснила добре!и не съм те объркала допълнително!

Тема Re: Милумил, Аптамил - прилики и разлики?!нови [re: Collibri]  
Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано23.04.05 07:56

Аптамилът мисля, че беше за деца с проблеми в храносмилателната с-ма, в смисъл, тези, които повръщат /нещо не беше затворило на стомаха, забравих как се казваше/, имаше някакви фибри /?/, които го сгъстяваха в стомаха, за да не го повръщат; малей, как го обясних, преди 5 години бях много светната, а сега всичко съм забравила

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.