Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:02 01.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За добитъка, Драганов и още нещо...нови  
Автор Heбecнa (истинска)
Публикувано21.04.05 14:52

Мами, вчера и ние минахме през прословутия г- н Драганов /ортопеда/....

Всичко ни е наред , бях впечатлена как се обяви против всички удобствата и улесненията за мамите!
Каза НЕ на проходилките, кошарите, бънджи гащите, коланчетата за прохождане и всичко, по което точех лиги:) Е, с тати решихме да се лишим от красивите глезотийки, нека си лази и "придобива естествен имунитет" чупейки наред инвентара вкъщи, както спомена господина:)
Е, ще се примирим, все пак имаме "дете, а не добитък"

Имаме момиченце и за съжаление не можах да чуя прословутата лекция за момчешките майки, а изгарям от любопитство, някой ще я сподели ли да ми олекне

Редактирано от Heбecнa на 21.04.05 14:54.

Тема Re: За добитъка, Драганов и още нещо...нови [re: Heбecнa]  
Автор GoldenEyeful (just mom)
Публикувано21.04.05 15:01

Браво на вас!
Ама защо против кошарите?

Автор nezy (шашардисаната)
Публикувано21.04.05 15:01

Небесна, нещо имам пропуск! Кава е тази лекция за момчешките майки, хайде другитре да говорят! Ама и ти ме впечатли с това заглавие за добитъка, каква е връзката?
П.П. Знаеш ли, светна ми, да не би доктора да сравнява кошарката с обора, я?

Цвета - 09.05.2000 г.

Редактирано от nezy на 21.04.05 15:04.

Автор dete_viara (непознат )
Публикувано21.04.05 15:05

Здравей.
Ние ходихме при Драганов много отдавна - преди 3 години, но имаше защо.
Така че сложихме гащички, да "стои разкрачена", а после допълни "нали е момиче, трябва да свиква да стои разкрачена". Няма да забравя смущението и убийствения поглед в очите на мъжа ми, но се въздържа - нсе пак трябваше да ходим и следващия месец.

И определено отношението не е само към момиченцата, а към женския пол изобщо.

Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано21.04.05 15:06

На момчешките майки казва, че бащите ни отмъщават като ни правят момченца, защото момиченцата били се гледали до едногодишна възраст, а момченцата до 30 години и после трябвало да му намериш жена, която да продължи да го отглежда. И още един куп неща все в смисъл колко неоправни и зависими от майките си са момчетата, за разлика от момиченцата (например как малките момиченца сами си обували чорапогащниците, а поотрасналите младежи никога не можели да си уцелят от първия път правилното местоположение на лявата и дясната обувка и най-често си тръгвали от кабинета със смъкнати гащи, защото ако майката не има закопчае панталоните те не се сещали Останах с много добро впечатление от доктората - добър професионалист е и има страхотех подход към дечицата, а и корема ме заболя от смях, докато преглеждаше Марти Надявам се да ти олекне сега

Тема Re: За добитъка, Драганов и още нещо...нови [re: nezy]  
Автор Heбecнa (истинска)
Публикувано21.04.05 15:06

Именно, каза, че ако считаме, че имаме добитък, да купуваме кошара

Да не си помислите, че не харесах човека, дори напротив, много ме впечатли, събирам бисерите му!!!

Тема Re: За добитъка, Драганов и още нещо...нови [re: GoldenEyeful]  
Автор Heбecнa (истинска)
Публикувано21.04.05 15:08

Защото било правилно да пълзят навсякъде, не да ги ограничаваме в 1 кв. метър. Като се замисля е абсолютно прав, представям си мен да ме затворят в апартамента и да не мога да изляза, бррр, настръхвам, аз, която ако можеше щях да спя на улицата, ааааа, неееее

Автор GoldenEyeful (just mom)
Публикувано21.04.05 15:16

А ясно, защото мойта хубавица само спеше и сега спи в нея.

Автор bim_bam (камбанка)
Публикувано21.04.05 15:19

Абе, аз също така си мислех, докато бебка беше малка, ама ела да видиш, като пролази...
Понеже се гледаме сами /таткото работи нон - стоп, бабите са далече/ сега най- ценният ми помощник е кошарата за игра. Иначе дори до тоалетната не мога да отида на спокойствие. Да не говорим да си върша всичката друга работа из къщи.
Иначе е много хубаво, ако можеш да изпълниш всички препоръки на доктора, ама не се заричай още от сега

Тема Re: За добитъка, Драганов и още нещо...нови [re: Aдpиaнa]  
Автор Heбecнa (истинска)
Публикувано21.04.05 15:21

Знаех си, че ще ми каже някой, ей, мерси, ще спя спокойно значи тази нощ

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.