Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:46 27.10.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Off: батут?нови  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано18.04.05 09:33

Спомням си, че някъде по Коледа една от майчетата беше писала за някакъв батут, който продавали в Метро. Може ли някой да ми каже колко струва (ориентировъчно) и дали е достатъчно безопасен за 2 и половина годишна скачачка?
Също така бих искала да ви попитам за някакъв друг подарък, подходящ за нейната възраст. В ТСМ бях мернала преди време много интересна играчка, нещо като детска ролба - пързалка с течаща вода и някакви играчки, но докато се наканя, вече я бяха купили...

Ралица, 20.Х.02г.

Тема Re: Off: батут?нови [re: honey13]  
Автор Silvita (полудяла)
Публикувано18.04.05 10:44

Ей

съм гледала разни страхотни играчки като къщички с топки вътре да се пъхат малчовците, такива неща - сигурно го знаеш тоя магазин, но поне може да те насочи. И да кажеш после какво се подарява за първи рожден ден, че засега един голям стар кашон ми се струва най-подходящ :))) Мръсен, естествено, иначе няма да е интересно да го лапаме

Автор Rampelina (мама на Вальо)
Публикувано18.04.05 10:51

Току-що разгледах каталога на Метро, този батут е на промоция. Ето параметрите:

размери 2.5 х 2.5
предпазна мрежа
макс. тегло 100 кг
Цена 199 лв. без ДДС

Тема малко офф на офф-а:)нови [re: Rampelina]  
Автор jan bibijan (ralka)
Публикувано18.04.05 11:14

Има ли каталог на на Метро онлайн? Ние си търсим пък камион за сядане и прибутване с крака.......

Тема Re: малко офф на офф-а:)нови [re: jan bibijan]  
Автор Rampelina (мама на Вальо)
Публикувано18.04.05 13:00

Влез в www.metro.bg и си въведи номера на клиентската карта. Не съм опитвала, разглеждам каталозите им с промоциите, които изпращат на клиентите си.
Такъв камион гледах наскоро, много хубав беше за около 20 лв., ама убий ме - не мога да се сетя къде. Ако ми се избистри паметта, ще пиша. Защо не провериш и в сайта на Комсед?

Автор maximoci (pepeliashka)
Публикувано18.04.05 13:47

Ако ще взима надуваем батут,по-добре да взема този :

1/3 от цената в МЕТРО и изглежда по-добре

Но аз си мисля,4е става дума за класи4ески батут,за който аз бях питала преди време ... :

А аз намерих трамплини на KETTLER :

като цената на трамплин 96 см -120лв ;трамплин 122 см -170лв .
Надявам се да съм била полезна!

Автор SilverElfМодератор (Celebrian)
Публикувано18.04.05 16:47

Миналата седмица тук имаше смъртен случай на дете скачало на батут. Паднало назад и си ударило си главата. В болницата при прегледа всичко било наред. Детето не станало на сутринта от леглото.
Не искам да ви плаша.
Просто си пазете децата.

П. П. Пиша това, колкото и да ми е неприятно. Просто искам някой ден да нямам гузна съвест, че не съм го споделила с вас.

Тема Re: малко офф на офф-а:)нови [re: Rampelina]  
Автор jan bibijan (ralka)
Публикувано18.04.05 16:55

Благодаря за идеите! Ще съм благодарна и за още инфо
Поздрави
П.П. Елфче, направо ни "уби" ентусиазма..... Може би трябва да са по-големи децата или да купят такъв надуваем с предпазител отстрани.......

Тема Re: малко офф на офф-а:)нови [re: jan bibijan]  
Автор SilverElfМодератор (Celebrian)
Публикувано18.04.05 17:07

Дано в случая най-лошото нещо си останат думите ми. Идвало ли ти е на ум, че това колкото и безобидно да изглежда може да е опасно? Някой може да каже, че щом го произвеждат за деца са си направили сметката... абе то и проходилките са за бебета, ама в Канада са зазбрарнени със закон.

Тема Re: малко офф на офф-а:)нови [re: SilverElf]  
Автор steelfirebabe (mama na Massimo)
Публикувано18.04.05 17:39

Интересно ми е зашто са забранени, знаеш ли???
Купих проходилка ама не съм доволна и сега ще я връщам та ми се ще да знам защо са забранени преди да си избера нова???

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.