|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Някои казвал ли ви е , че ви е грозно бебето?
|
|
Автор |
steelfirebabe () |
Публикувано | 17.04.05 07:34 |
|
това е просто шега...
но се чудех оня ден докато бях в магазина... защо всеки казва колко е хубаво бебето, някога някои да ви е казъл ъъъъъъъъъъъ пфу че грозно 
| |
|
Свекървата на майка ми, когато видяла брат ми за първи път брат ми й казала, "Уф, това пък дете колко ни е грозно, дали верно е наше"...всъщност тя й го казала, защото брата на баща ми и неин любим син си имал момиченце и жена му не можела повече да има деца и майка ми била тази, която родила момченце...Тези думи на баба ми много са наранили майка ми, но пък брат ми е бил здраво дете и израстна хубав мъж...Абе само много злобен и нещастен човек може да каже такова нещо.... ...
| |
|
Ами сигурно защото всички бебета са хубави 
С нокти и зъби до край своята чест отстоявай!
Не остарявай, Любов, моля те, не остарявай!
| |
Тема
|
Re: Някои казвал ли ви е , че ви е грозно бебето?
[re: lady Marian]
|
|
Автор |
miroslava (нов човек) |
Публикувано | 17.04.05 07:47 |
|
Да, хубави , миловидни и беззащитни! Как може да ти хрумне да кажеш, че някое е "грозно", обаче се случва и освен това се случват и много по-лоши неща, така че не трябва да се обръща кой знае колко внимание...Баста и кой от къде е...
| |
Тема
|
[re: steelfirebabe]
|
|
Автор |
honey13 (scorpio) |
Публикувано | 17.04.05 08:16 |
|
Всъщност да Беше се завъртяла тук една особа, айде няма да й казвам ника, дето разправяше, че бебетата (като цяло) били страшно грозни и какво толкова сме им се умилявали 
Абе, малоумници навсякъде...
Ралица, 20.Х.02г.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Andrea$ (Andy) |
Публикувано | 17.04.05 08:30 |
|
Казвали са ми го няколко по-възрастни жени, за да не я "урочасат" 
| |
Тема
|
[re: Andrea$]
|
|
Автор |
ruja72 (новак) |
Публикувано | 17.04.05 09:18 |
|
На сестра ми една жена и беше казала че детето имало много голяма глава и дали това е нормално.
А той е даже с мьничка. А и някога да ми каже някой че не се хубави няма да повярвам. По принцип редовно откьдето минем се спират да ги гледат- ама те са наистина интересни защото са сьс хубава матова кожа(все едно са били на плаж) едната е с руса коса и черни очи, а другата е с черна коса и сиво-сини очи и са истински чипоноски. На мьжа ми и на баща му приличат 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
maiche () |
Публикувано | 17.04.05 09:31 |
|
Бабите из махалата най-редовно и казват "Пу-пу, грозна, мръсна, акана". От време на време ми се извиняват "Ти нали знаеш, че на бебе така се говори".... И със сина ми беше така, та съм попретръпнала. Все се сещам обаче за една приятелка от Англия - беше си довела детето на ваканция и то я питало "Мамо, защо всички тук ме плюят?" 
| |
|
От съпруга ми знам, че племенницата му се родила много синя и жилеста. То това си е нормално, но майка му /майка и на сестра му и баба на племенницата/ много се сепнала. Моят мъж цял ден я успокоявал, че малката сега е грозна, но ще се оправи като се оформи и порасне малко. Наистина сега малката е най-бялото момиченце, русо със сини очи.
| |
|
Ами щото ще му се случи случка, затова. В най-добрия случай ще се отърве със словестно излияние с доста обиден характер за неговата персона, а току попадне въпросния някой и на по-агресивен татко, може и да поотнесе малко юмруци и шамари
И аз се шегувам естетвено, ама аз грозно бебе не съм виждала... всичките са малки и беззащитни, красиви, нежни...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|