Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:27 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Раждане в Шейново при д-р Неновнови  
Автор kukki (непознат )
Публикувано17.04.05 16:09

Здравейте,
терминът ми е на 24 юни и съм се спряла на д-р Ненов в Шейново.
Ако сте раждали при него, ще се радвам да разбера мнението ви.

Редактирано от kukki на 17.04.05 16:10.

Тема Re: Раждане в Шейново при д-р Неновнови [re: kukki]  
Автор nade (непознат )
Публикувано17.04.05 17:05

поздравления за избора. Преди година и половина родих при него дъщеря си. Този човек изцяло преобърна възгледите ми за раждане съпроводено от стрес, мъка и болка. Не усетих болка, а само безкрайно внимание и загриженост. Навтория час след раждането станах да ходя и слязох по едни стълби. Разкъванния нямах. Само два вътрешни шева, накойти конците така и не разбрах кога са паднали. От раждането няма и следа.

Тема Re: Раждане в Шейново при д-р Ненов [re: kukki]  
Автор tes (джелсомино)
Публикувано17.04.05 19:59

Здравей,
на мен ми предстои раждане при същия лекар, терминът ми е на 22 май. Досега впечатленията ми са като за наблюдаващ бременността ми лекар и съм възхитена. Две мои приятелки родиха при него, и двете са страшно доволни. Ненов е много добър специалист. Надявам се всичко да е наред и при мен, и на теб пожелавам успех!

Автор tswete (usmihnato)
Публикувано18.04.05 14:30

За мен е много добър специалист, внимателен и отзивчив, а и е много симпатичен! Взима правилните решения навреме. Внимателен е при прегледите (което аз усетих като по десет пъти на ден ми проверяваха разкритието). Работи с добър анестезиолог, грижи се за теб след раждането, следи за теб състоянието на бебето, помага с кърмене, изцеждане... Аз и след раждането съм му звъняла и винаги е бил отзивчив.
За повече подробности виж този линк

не съм го направила активен, щот не мога.
Успешно раждане, без притеснения,
поздрави
Цвете

Редактирано от Чeтa на 18.04.05 15:14.

Тема Re: Раждане в Шейново при д-р Неновнови [re: tswete]  
Автор kukki (непознат )
Публикувано19.04.05 16:19

Много ви благодаря за мненията Надявам се и при мен всичко да мине безпроблемно

Автор kalli (kalinka)
Публикувано19.04.05 17:59

И ние се надявамe, kukki

Тема Re: Раждане в Шейново при д-р Неновнови [re: nade]  
Автор Heмиpницa (вече мирясала)
Публикувано19.04.05 19:24

1. Мнение на бъдеща мама във форума на bg-mamma:
"Бременна съм в 10 г.с.
Тази бременност ми е 1-ва .През деня эабелязах розово зацапване по бельото си.Ходих на преглед при моята гинеколожка.Гледа ме на ехограф и ми даде рецепта.През ноща към 23ч пак имах зацапване но този път беше по червено.Отидохме в Шейново в спешния кабинет.Попаднах на млада д-ка която ме прегледа и извика един друг д-р.Разбрах после,че е д-р Ненов, който започна да ме разпитва: Къде ходя на консултация ? Защо нямам талон за болницата ? Трябвало пак да ме прегледа, но ако му платя.Моят случай не бил спешен.Здравно осигурена ли съм и ако не, трябва да платя престоя в болницата.След това почна да ми обяснява,че това кървене било много опасно. Щял да мине следващия ден да ми напише едни инжекци, ако искам, но са малко скъпички.След цял пазарлък ме приеха в 309 стая.Сутринта като минаха на визитация Чалманов и Димитров( даже не си заслужава да ги нарека д-ри) се държаха отвратително и се чудeха, защо са ме приели.След визитацията ме извикаха в манипулационната за преглед.На моите обяснения, че вече два пъти съм преглеждана не обърнаха внимание.Прегледа ме Димитров ,толкова грубо,че ми се засили кървенето. Коментираха другите лекари от болницата.Нямам думи да опиша лошите им колегиални отношения.Стоях там 5 дни .Изписаха ме без обяснения ,а великия д-р Ненов, който щеше да мине да ми напише едни инжекций не му видях очите и до днес.Възмутена съм от такива д-ри и таково отношение.Дано не са всичките им лекари такива. Ще бъде жалко за хубавите неща които съм чела и чула за Шейново."

2. Другото което четох за него в същия форум е, че ако се наложи бебо да се появи събота или неделя, д-р Ненов не си помръдвал от вилата си извън София, дори да си му платила кеш.

Аз много държа да си пиша с наблюдаващия бремеността ми по мейла и да го питам за всякакви въпроси, които ме засягат. Тъй като първо бях се насочила именно към д-р Ненов, му писах мейл - отговори ми след ТРИ СЕДМИЦИ. Именно това ме отказа да се занимавам с този доктор. Шейново ми е на две крачки, под носа ми е, но избрах друг лекар и друга болница.

Тема Re: Раждане в Шейново при д-р Неновнови [re: kalli]  
Автор kukki (непознат )
Публикувано19.04.05 19:32

Благодаря, Кали! Да ти се връща при второто догодина!

Автор kalli (kalinka)
Публикувано19.04.05 20:19

Само след теб!

Тема Така....да поразкажа малко и азнови [re: Heмиpницa]  
Автор kalli (kalinka)
Публикувано19.04.05 20:31

От този, така НЕНАРЕЧЕН д-р от тази жена,бременна в 10 г.с., имам 2годишно наблюдение и опит.

По стечение на обстоятелствата имах проблеми със забременяването.

По стечение на обстоятелствата се налагаше да си говорим с въпросния д-р почти всеки ден.Когато не ми вдигаше,после ми звънеше той,при все,че не знаеше кой се обажда!

По стечение на обстоятелствата се наложи изключително сложна операция.

По стечение на обстоятелствата след това забременях, благодарение ИЗЦЯЛО от така НЕнаречения д-р Ненов.

По стечение на обстоятелствата имах ИЗКЛЮЧИТЕЛНО трудна бременност.
Той ме следи, постоянно му звънях по тел, един път ходих по спешност в Шейново след припадъци и кървене.Той дойде,не съм плащала...Говорихме после и в 2 часа ПРЕЗ НОЩТА!Той ми звънна!(каква невероятна "комерсиалност и незаинтересованост", разбираш ли!)
Имах и още куп други проблеми,които той следеше и ми помагаше, но няма да ви отегчавам с подробности!

По стечение на обстоятелствата имах 2дневно изключително трудно раждане, д-р Ненов беше с бъбречна криза и минаваше няколко пъти пътя Пирогов-Шейново в СЪБОТЕН ден (я,пропуснал е извънградската си вила!) заради мен!
След всички ужасни проблеми родих, докато той(д-ра де!) стенеше от болки.
Имате ли сте бъбречна криза? Ако,да,знаете за каква болка става въпрос.
После,в болницата идва всеки ден на консултация,пак си говорехме по тел. ако имам проблем.
Благодарение на него кърмих 7 месеца,защото и там имах проблеми.

.....

А по време на 2дневния ми престой в болницата,докато родя, се налагаше да стоя по няколко пъти в предродилна зала.Видях със очите си как се държи Ненов с родилки,които не познава.От това,което видях си мисля,че ако раждам случайно,ще се моля да се падна при него.

Та така,де!

П.С. 4 мои приятелки родиха при него и го уважават и... (хайде да не преувеличавам, щях да кажа боготворят!)Други 2 забременяха благодарение на него.

Извинявам се,ако съм отегчила някой,ама как да се въздържа да не коментирам!

И още...смятам,че комуникацията с гинеколог по имейл е малко несериозна.
Ама това си е мое мнение,де...

Редактирано от kalli на 19.04.05 21:46.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.