| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     пътуване и силна музика 
 | 

|  
| Автор | 
vivita (минаващ) |  
| Публикувано | 12.04.05 11:54 |  
             |  
           | 

Привет на всички,
 Как сте? 
 Аз пак съм се изпопритеснила за хиляди неща, но главно следните
 Значи в началото на март много пътувахме ... бяхме планирали отпуска от много отдавна със приятели и направо се разбихме от път ... и после миналата седмица цяла семица ми беше лошо ама ужасно лошо и особено като си помислих за път, нищо не ми се ядеше освен картофи и ябълки ... и почивните дни не се чувствах добре ... но пак реди време бяхме си взели билети за концерт и в неделя вечерта отидохме ние на концерт - 2 часа дум-дум направо го чуствах в корема ... ужас и пак пътувахме насам - натам ... 
 е проблема е че от вчера не ми е лошо ама изобщо мога да ям като прасе и нищо ми няма ... и сега ще се побъркам ... да не е станало нещо да не е спряло развитието на бебето ... да не би да се е случило наи-лошото? 
 Направо ме е хванала депресия откакто почетох че може развитието на бебето да спре и изобщо да не го усетя ? Така ли е? Има ли други симптоми? На какво да обърна внимание? Утре съм на лекар но до утре сигурно цял ден и цяла нощ ще рева ...

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: пътуване и силна музика
[re: vivita]
 | 

|  
| Автор | 
Devina (мама на Зори) |  
| Публикувано | 12.04.05 12:59 |  
             |  
           | 

И аз като бях във втори месец бременна ходихме на концерт. Думкането беше яко, а и ние доста си поскачахме и викахме. Нищо й нямаше на бебка. Човечето е толкова мъничко и толкова добре се е сгушило вътре, оградено-няма страшно! Не си мисли лоши работи   Късмет!

Зорница - 21.Ноември.2004

|   |  

| 

|  
           | 

Айде пък и ти, спряло било развитието...  
 Аз до последния ден и пътувах, и на силна музика се радвах - не съм забелязала ни най-малки негативни последствия! Недей се втрещява с подобни страхове от сега, че до края ще ти се вземе акъла  
 Успех и лека бременност!

|   |  

| 

|  
           | 

На мен пък вчера ми се наложи малко да побягам след един автобус и да прескачам ограда.Сестрата от поликлиниката ме видя и ми се скара./Ти от сега ако мислиш така да я караш.../.После малко ме наболя корема,но може и да е било , че малко се притесних да не съм ни направила нещо.Днес слава богу съм добре.Като изключим,че май настивам.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
denika_sf (непознат
) |  
| Публикувано | 12.04.05 14:10 |  
             |  
           | 

хей,по спокойно,аз с първата бременност в 1-2 месец бях на концерта на Металика.Може да ти е странно,но дори в един момент заспах на стадиона,бремеността не прощава,ей 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: denika_sf]
 | 

|  
| Автор | 
vivita (минаващ) |  
| Публикувано | 12.04.05 14:31 |  
             |  
           | 

благодаря ви на всички и дано сте прави  
 а от паниката няма да се оттърва лесно просто съм трагичен случай   и каде що прочета за рискове и проблеми все ме кара да изтръпвам . а и сега като ми ги няма симптомите ще си стоя на тръни до утре дано всичко е наред

|   |  

| 

|  
           | 

Е как "дано сме прави"?!?   Щом още не вярваш ще ти кажа, че във втория месец аз пътувах до Виена и обратно, там се спуках от 7-дневно обикаляне по музеи, концерти, паркове, дворци и заведения, на Пратера не пропуснах ни една въртележка или скоростно влакче - що висене с главата надолу висях и що пищене изпищях!   
 Та твойте кахъри направо нищожни ми изглеждат  
 Шегата настрана - нищо не може да ти стане, ако всичко протича нормално. При условие, че се налага специално внимание от твоя страна, лекарят ти веднага ще те информира. И моят съвет - чети колкото е възможно по-малко бременна литература, особено свързана с рискове и проблеми  

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
Pyжa (цвете) |  
| Публикувано | 12.04.05 16:20 |  
             |  
           | 

Не се притеснявай, изчакай си прегледа и тогава ще разбереш че нищо лошо не се е случило.
 Обаче опитай се малко да се поспреш, понамали темпото на живот. Когато разбереш че си бременна трябва да мислиш за двама - себе си и бебето. :)

Кака Лора – 26.Февруари.2004

|   |  

| 

|  
           | 

браво и на теб щом си се престрашила да идеш чак до там. 
 лекарката ми каза да си ходя на работа нормално и просто да ида на преглед след 3 седмици т.е утре ... Но за тези 3 седмици аз не си седнах на д-то 

А иначе има риск защото имам 2 полипа   но ме предупредиха само за кървене. т.е ако се появи кървене да тичам в болницата, но аз нямам кървене.
 но след като ме изпоплашиха с полипите сега чета всичко наред и си поставям какви ли не страшни диагнози   
 та дано всичко е наред иначе не знам какво ще правя  

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: Pyжa]
 | 

|  
| Автор | 
vivita (минаващ) |  
| Публикувано | 12.04.05 16:48 |  
             |  
           | 

знам и се опитвам, но всичко беше много отдавна планирано и платено при това с други хора, просто нямах избор ... сега вече няма планове и няма да се мръдна изобщо докато всичко не мине добре - повече никакви планове с никакви хора ... ще мисля за двама и трима защото и половинката е толкова разтревожен и развълнуван че ако зависи от него ще ме остави да стоя само в къщи. Даже искаше всички ангажименти да отмени ... 
 Сега голямия му ужас е защо ме боли мене кръста и какво може да е проблема ... каза ли ми тои да си стоя мирно и кротко ...  

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |