|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Уголемяват ли се зърната на гърдите при кърмене?
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 10.04.05 18:15 |
|
Питам може би малко тъп въпрос,но преди години съм виждала жени,които кърмят и ми е правило впечатление огормните им (за моите разбирания) размери на зърната на гърдите.Това се получава от кърменето или са им били такива?А ако така се получава-след спиране нормалните размери възвръщат ли се?Надявам се... Първо,че не ми се вижда никак естетично и второ...ще взема някой път в тъмното да извадя на любимия някое око...
| |
Тема
|
Re: Уголемяват ли се зърната на гърдите при кърмене?
[re: Blondi]
|
|
Автор |
bejb (слънчице) |
Публикувано | 10.04.05 18:31 |
|
ами ще те разочаровам, но моите си останаха по-големи. Преди за забременея ми бяха малки и не ми стърчаха така. А сега не стига че са по големи ами нямам шанс да облека блуза без сутиен. Гърдите ми си върнаха предишните размери, а зърната останаха по-големи и стърчащи. Сега изщобщо не могат да омекват и да се сливат с ареолата както ставаше преди за забременея и да кърмя.
Но не се притеснявай за любимия. На мъжете май им харесват големи и стърчащи зърна...
Даже имаше една серия на "Секса и града" в която голям хит бяха изкуствените зърна. Големи и стърчащи. Та едната мацка с такива зърна изпосвали всички мъже в полезрението си :))
Monika 11.12.2001
| |
Тема
|
[re: bejb]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 10.04.05 18:36 |
|

| |
Тема
|
|
|
Автор |
medusa (Мамино Меде) |
Публикувано | 10.04.05 18:57 |
|
На мен са ми...как им викаха... "плоски зърна" ли беше, лично на мен ми се вижда много грозно, определено бих предпочела стърчащи :)))? Такива си останаха и след 9 месеца кърмене на Цоко, да видим дали Ането ще ги оправи :))) Уж бях чела, че с цокането се оправяли плоските зърна и си щръквали, ама цъ. Много й завиждах на майка ми (бог да я прости) за отчетливите зърна, моите още от пубертета си бяха разпльокани като медузи :)
Обаче тъмните "кръгчета" около тях ми станаха като на африканка, а като добавим, че висят и като печени чушки, сравнението е поразително точно :). Сигурно нарочно природата ги прави големи, като се роди бебето, та да бъде по-голяма мишената и по-лесно да я нацелва хлапето :))))))
| |
Тема
|
[re: medusa]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 10.04.05 19:51 |
|
Много образно,забавно и...изключително отчайващи "успокоения".
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mapчeтo (:-)))) |
Публикувано | 10.04.05 20:13 |
|
Нали има естетична хирургия:)). Ако е много отчайващо положението, ще прибегнеш до "услугите" и.

| |
Тема
|
[re: Mapчeтo]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 11.04.05 00:26 |
|
И какво-ще ми изрежат половината зърна????? Нещо не си го представям.
| |
Тема
|
Re: Уголемяват ли се зърната на гърдите при кърмен
|
|
Автор |
[desi] (мама) |
Публикувано | 11.04.05 00:34 |
|
Аз само да ти кажа, че и да не кърмиш пак ще се "деформират"
това става през бременността и първите дни след раждането основно....
хормони..какво да ги правиш....
и за малко успокоение - след няколко години си се оправят от самосебе си :)
а това че след кърмене гърдите стават за известно време уши на кокер-шпаньол е само за известно време :)
разбира се ако полагаш грижи за гърдите си де.... ако не се грижиш за тях и те няма да те радват.
| |
Тема
|
Re: Уголемяват ли се зърната на гърдите при кърмен
|
|
Автор |
alisiqn (sladkata) |
Публикувано | 11.04.05 00:50 |
|
Моите зърна си бяха големи ипреди да забременея. Теб какжо те притеснява относно големите зърна? Те са по-секси
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bib.bib () |
Публикувано | 11.04.05 01:48 |
|
И двата пъти докато съм курмила зърната ми изхвърчаха и се уголемяваха. След края на първото кърмене се върнаха до старите си габарити. Сега кърмя по веднъж на ден и точно тези дни се бях загледала, че на практика пак са върнали "нормалните" си размери.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|