Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:48 01.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Спешна нужда от майки-доброволки!нови  
Автор magnoliamm (mama na Alex)
Публикувано09.04.05 19:59

Май4ета,спешно се нуждаем от няколко майки-доброволки,които да помогнат за подготовката на боготворителната великденска изложба-базар,която предстои.Поради ли4ни при4ини,художниците-доброволци,които ходеха в домовете в Доганово и Калотина,не могат да продължат да ходят,което озна4ава,4е може да имаме сериозен проблем с направата на нещата за изложбата в София ленд - изрисуването на керами4ните и стъклените предмети.
Идеята ни с Роси/лавендър/ е в сряда или петък тази седмица,да се съберем по 4-5 майки за всеки дом,да отделим няколко 4аса и да отидем да помогнем за направата на нещата.Ще е хубаво и ако някоя от нас разбира по-професионално от рисуване,останалите ще помогнем и с уменията които имаме.
Идеята е да сме две групи по 4-5 мами,едните отиват с Роси в Калотина,другите с мен в Доганово.
Много ще се радваме ако се съберем двете групи ,за да довършим запо4натото от нас-събирането на материалите,и да направим една хубава изложба,с която да наберем средства за тези домове.
Ако не успеем,рискуваме да нямаме достатъ4но неща за изложбата,съответно да разо4ароваме вси4ки тези деца,и най-ве4е да не успеем да им помогнем.

Тема Re: Спешна нужда от майки-доброволки!нови [re: magnoliamm]  
Автор buba_atan (мама на Таня)
Публикувано09.04.05 20:08

Ako решите да е за петък,бройте ме и мен.По принцип не ми се ходи много по домовете,защото предполагам после доста ще преживявам и ще страдам,но не мога да откажа да помогна.поздрави

Тема Re: Спешна нужда от майки-доброволки!нови [re: buba_atan]  
Публикувано09.04.05 20:16

Става и за петък,ще го решим.А относно страданията,когато им помагаш те да страдат по-малко,се 4увстваш много по-удовлетворена,и си наясно пред себе си,4е поне правиш нещо за тях.

Тема Re: Спешна нужда от майки-доброволки! [re: magnoliamm]  
Автор Matzinka (новичка мама)
Публикувано09.04.05 22:09

Ох, много бих искала да се включа, но няма кой да ми гледа бебето Все пак ще видя дали нещо не мога да направя. Вие пишете кой ден и за колко време ще се ходи.

Автор new* (непозната)
Публикувано09.04.05 22:40

И аз искам да дойда. Не мога да рисувам, ама ако мога да направя нещо друго, ще е с удоволствие. Много се разстройвам от такива работи, ама ще се прежаля... Само че дните, в които мога да оставя детето си на мъжа ми са: сряда, четвъртък, неделя и понеделник /следващия/. Защото два работи, два почива.

Тема Re: Спешна нужда от майки-доброволки!нови [re: new*]  
Публикувано09.04.05 22:51

Радвам се,4е имаш желание.Ще уто4ним кога то4но ще ходим.
И пак казвам,за вси4ки ни е разстройващо,но предпо4итаме да правим нещо за тези деца, вместо да си казваме колко много сме 4увствителни, и нищо да не правим за тях.А когато запо4неш да общуваш с тези деца,запо4ваш да ги приемаш като близки,и се радваш когато им помагаш да се развиват и да се 4увстват пълноценни хора.

Автор new* (непозната)
Публикувано09.04.05 22:56

Да, права си.
Само да е в ден, в който мъжа ми не е на работа. Но пък сега като се замислих, мога да помоля и сестра му, да я погледа няколко часа. Ами като кажете деня, ще видим със сигурност, колко ще бъдем.

Тема В Калотинонови [re: new*]  
Автор Xaпka (бирена)
Публикувано10.04.05 00:46

new*, закачам се за теб, защото си последна в момента.

Миналият петък ходихме в Калотина, с един колега и един художник. Децата се скупчиха главно около художника и падна страшна веселба! Като взе да им говори на "колега", да им разказва някакви смешки...Цялата група го гледаше с отворена уста Неговата група рисуваше върху стъкло и глинени фигури. Ятото около колегата Оги правеше кожени ленти, от които би трябвало да стане календар. Моята група беше ...Нина. Най-малкото човече, което видях там. Ние нарисувахме две картини.
Аз очаквах, че ще се разстроя както обикновено, ще трябва да сдържам сълзи и сополи, да се правя на мъж...Истината беше, че за тези деца светът отвън не е така непознат и те не изживяват особено драматично запознанството с нови хора. Директорката им изглежда доста контактна и оправна жена, идват различни хора, води децата по разни мероприятия и това определено им е дало много.
Това е.

Дидини

Тема Re: В Калотинонови [re: Xaпka]  
Автор new* (непозната)
Публикувано10.04.05 01:13

А колко са големи децата?

Тема в Догановонови [re: Xaпka]  
Публикувано10.04.05 12:38

децата също са големи,общителни и не драматизират съдбата си.
Радват се,когато някой се занимава с тях,самите те са самородни таланти,и правят неща,за които не бих се сетила
Така 4е, мами,ние сме тези,дето драматизираме нещата,и пропускаме важното - а то е ,4е можем да им помагаме много, и то само с присъствието си там
С ли4ният си пример,можем да им дадем много пове4е,от няколко подаръка

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.