|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема
|
има ли бъдещи априлки
|
|
Автор |
zlatkap (зверчето) |
Публикувано | 12.12.04 15:56 |
|
здравейте бъдещи майчета,
има ли такива от вас които са с термин през април? порових се в темите назад но не видях априлска тема...
споделете как се чувствате, бебчо рита ли, с колко кила сте отгоре, мислите ли си вече за раждане и ориентирали ли сте се при кого, как се справяте със стриите ....въобще всичко за което се сетите :)
аз вече усещам бебчо и това много ме успокоява и радва, обаче има дни в които си кротува и тогава ме хващат едни страхове.....
иначе съм качила вече 7 кила , доста е и по този повод сигурно вече се обзаведох със стрии по гърдите (сега ги мажа ама кел файда). също съм станала много ревлива, хормони ли са, що ли е и аз незнам.
хайде, чакам вести от вас
поздрави

| |
Тема
|
Re: има ли бъдещи априлки
[re: zlatkap]
|
|
Автор |
sara_a (щастлива) |
Публикувано | 13.12.04 13:06 |
|
Здравей Zlatkap. Моят термин е на 6 април.Наистина никой не е пускал тема за априлчетата.Аз също умирам от кеф, когато го усещам, а то не спира да мърда. Мисля, че като не го усещаш не значи че бебо не е добре, просто си спи. Качих 10 килограма и се чувствам много дебела и не знам до април колко ще стана . Нямам още стрии никъде, но още е рано. Големият ми проблем е запекът .При теб вижда ли дали ще е момче или момиче. При мен все се крие. Всичко друго се вижда, но това не.
Целувки!!!
| |
Тема
|
[re: sara_a]
|
|
Автор |
r_s (непознат
) |
Публикувано | 13.12.04 13:18 |
|
Здравейте, аз съм за края на април - 27-ми,та току виж и началото на май Е,важното е да сме живи и здрави,а пък те бебчовците си знаят кога да се появят. Аз си правих БХС,както и кръв и урина във втория месец /сега трябва пак да ходя/ а също и фетална морфология /мисля че така се казва/ на видеозон в Майчин дом. Казаха че ще е момиченце, или поне засега не се вижда пишленце, но аз нямам особени претенции към пола . Случи се вече на няколко пъти да го усетя как рита, но много много не се задълбочавам да го следя. Ами това е, май разказа стана доста дълъг..
| |
Тема
|
|
|
Автор |
r_s (непознат
) |
Публикувано | 13.12.04 13:22 |
|
Забравих да кажа,че в началото доста повръщах и отслабнах цели 5 кг. Опитвам се сега да наваксвам, макар че не винаги ми се яде . Общо взето май съм качила само 3 кг. Купихте ли си зимни дрешки за бременни и откъде? Аз си купих един панталон по-голям размер от тези които преди носех и общо взето все още ми става, но ще трябва до края на месеца да си купя нещо за бременни
| |
Тема
|
[re: r_s]
|
|
Автор |
sara_a (щастлива) |
Публикувано | 13.12.04 13:35 |
|
аз си купих един гащеризон, един ми даде моя приятелка, а вчера си купих и един панталон от магазин за бременни. Тук във Варна магазини за бременни зная само 2 от верига "Рени". Досега не ми беше комфортно във тези дрехи, но сега когато корема тръгна напред са незаменими.

| |
Тема
|
|
|
Автор |
Eon (t) (вярвам) |
Публикувано | 13.12.04 14:18 |
|
Здрастиии!
Ако закъснея 7-8 дни, може и аз да мина към априлките . Иначе и аз май реввам от най-малкото нещо. Малко ми е притеснено от това, че май е време да се ориентирам към конкретен лекар и болница за раждане, ама...
догодина.
Поздрави
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MM (za mama) |
Публикувано | 13.12.04 15:03 |
|
Е и аз съм по принцип за март - 31-ви - но ако бебчо реши да последва стъпките на по-голямата си сестра, която се роди 3 дни след термина, може да се окаже и априлче.
Вече почти не ми става лошо, което до скоро ме тормозеше, дебелея си, особено напоследък - вече съм качила почти 10кг. . Но общо взето като си гледам дневника от предишната бременност се движа в същите рамки. Малко ме е страх от коледните празници и голямите гастрономични изкушения покрай тях, но ще гледам да не прекалявам, че и ми става доста тежичко вече като хапна. Ама то и затова изкушението да се хапва по малко но на често е още по-голямо.
Преди две седмици ни казаха, че пак ще е момиченце - е нищо не се знае до последния момент все пак, но ние ще се радваме и на момиченце и на момченце еднакво силно.
Бъдещата кака май вече започна да разбира какво става, дори преди няколко дни като се бях разстроила за нещо и дойде да ме гушне и да ме успокои и ми галеше коремчето и говореше за бебе. Много ми стана мило....
Леко бременеене на всички и целувки на коремчетата.
Анна 07/09/2002
| |
|
Аз съм за 10 април!
Съвсем накратко само да се запиша в "списъка", а отделно ще пиша надълго. Килограмите растат за съжаление, а всички казват, че от тук натам става страшно, но колкото толкова...
Против стрии се мажа с един крем на Galenic и да ви кажа съм много доволна - не е мазен, попива бързо, мирише супер и въобще всичко ми харесва и въпреки че съм напълняла вече 10 кг още нямам стрии. Надявам се така да е.
За сега толкова накратко и набързо.
Поздрави и пак да се "чуваме" 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zlatkap (зверчето) |
Публикувано | 13.12.04 19:54 |
|
здравей сара,
радвам се 4е ми отговори и 4е 6те раждаме почти по едно и също време. моят термин е някъде 12-15 април /не могат да го изчислят точно/. права си че бебо много спи и затова не се обажда, днес 1 докторка ми го каза и вече се чувствам по-спокойна. на мен ми казаха че ще е момиче, ама аз не вярвам... като знам как бъркат, ще взема да се настроя и после ще ми е криво. и аз също се притеснявам за килата, ама сега друго е по-важно, нали
целувки и от мен!
| |
Тема
|
[re: MM]
|
|
Автор |
zlatkap (зверчето) |
Публикувано | 13.12.04 20:05 |
|
здравей мм,
а би ли казала миналият път колко кг качи общо миналия път, та и аз да видя накъде съм тръгнала изглежда че от всички момичета, които са писали, само r_s е още фиданка а и масово са им казали момичета....тез доктори май недовиждат, ще има изненади
за дрехите- аз си купих 1 дънки за бременни от 1 магазин до НДК и съм мн. доволна пък и са на нормална цена според мен.
а за доктори изглежда никой още не се е ориентирал съвсем така че, миличка Еon-не си самичка.
поздрави на всички априлки и леко бременеене!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
|
|
|