|
|
|
Тема
|
DOVE
|
|
| Автор |
Haди (благородна) |
| Публикувано | 03.04.05 21:46 |
|
|
Какво мислите за DOVE новата серия стягащи кремове и лосиони за тяло ? Някои ползва ли ги и дали биха предпазили от получаването на стрии?
| |
|
Тема
|
Re: DOVE
[re: Haди]
|
|
| Автор |
dss_ () |
| Публикувано | 04.04.05 00:06 |
|
|
тези кремчета са за СЛЕД раждането, а не за преди  преди да родиш и най -вече след около 5-тия месец кожата ти започва да се разтяга много силно от вече доста попораснатово бебче и има нужда от кремчета, които да я отпуснат, да я увлажнет и омазнят, а не допълнително да я стегнат така че ако ги използваш ефекта ще е обратен на очаквания от теб
има специални кремчета и мазила против стрии, които се използват за мазане по време на бременността, аз например ползвах на Нивеа бебешкото олио, което се препоръчва и за бременни, ползвах и крема на Дева против стрии, и едно масло от серия ароматерапия, ама много силно миришеше и ме дразнеше  ползвах ги едно след друго, не едновременно, да не останеш с погрешно впечатление   е, има и доста по-скъпични, на виши и т.н., ти ще си прецениш, аз лично нямах нито една стия след раждането, но дали се дължи на мазилата, не знам.......... повечето хора казват, че ако си предразположен с кавото и да се мажеш, пак ще се появят стрии, а ако не си предразположен... и с нищо де не се мажеш пак няма да се появят, но все пак е добре да се мажеш с нещо , за да избегнеш неприятното усещане за опъване на кожата :-)))
успех
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jana (силна) |
| Публикувано | 04.04.05 11:48 |
|
|
Чесно да си призная аз от серията на Dove не съм доволна. Бих ти препоръчала по-скорода си вземеш на Дева има един крем против стрии сега той ще ти е най-от полза 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Devina (мама на Зори) |
| Публикувано | 04.04.05 12:53 |
|
|
Аз също не съм доволна от Dove! Нито от кремовете, нито сапуни, шампоани и т.н.
Зорница - 21.Ноември.2004
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Haди (благородна) |
| Публикувано | 04.04.05 17:20 |
|
|
Dove от кремовете ( стягащите имам впредвид ) да не са от тези дето преминават в кръвта и да не бива да се ползват ?!? 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
aлбeнaди (take it easy) |
| Публикувано | 04.04.05 19:12 |
|
|
Аз си взех на Avon крем против стрии. Не че имаше ефект, но поне за мое успокоение...
Пък след раждането си вземи от стягащите, но пак много се съмнявам в ефективността им...
Анна 8.12.2004
| |
|
|
|
Тези точно кремове не съм ги ползвала,но иначе много харесвам всичко на Dove.Имам на Л'Ореал против стрии,но да знаеш,че си е до кожа и няма крем,дето ще те спаси,ако си предразположена и ако напълнееш много.Зависи си.
| |
|
|
|
аз съм ползвала боди-лосион за тяло за суха кожа на Нивеа /кожата на корема ми така ми опъваше и ме сърбеше/
мажех се всеки ден обилно по корема, бедрата, дупето и бюста. е, появиха се тук таме стрии, но мънички и го преживях
2-рия път се мажех с едно против стрии на Ив Рош, по-скъпо беше, към 20 лв. тубичката, 2 ми стигнаха. нямах нови стрии
3-тия път също минах без стрии, ползвах масла на Икаров и боди лосион на Българска роза
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Haди (благородна) |
| Публикувано | 05.04.05 08:59 |
|
|
Купих си вчера на Nivea мляко за тяло , но не трябваше да бързам четох че пускали някаква сериа на Mustela ( май така беше ) специално за бременни за предпазване от стрий и за намаляване на новопоявилите се .Ще взема и това да си купя май 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Dafna ((((,)))) |
| Публикувано | 05.04.05 11:20 |
|
|
Вече я има по аптеките. Преди 2 дена ми дадоха тестерче на крема против стрии 2 в 1 и ...направо се захласнах Много ми хареса! Попива бързо, мирише на нещо, като ... ябълка с канела...много вкусно ( възможно е на теб да ти мирие н друго, де ) и е някак...лек... Сравнявам го с този на Дева, с който се мажа от началото. Той е мазен, тежък и попива по- трудно...а за миризмата да не казвам, че направо ми се драйфа вече от него
Аз си купих крем за лице+този на Дева и сега няма да си го взема, незнам дали има и за кога вече, но много ми хареса! Препоръчвам ти го. Е, дали помага...никой неможе да каже.
ПП. чета си постинга...все едно за крем за ядене говоря 
| |
|
|
|
|