Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:41 05.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема DOVEнови  
Автор Haди (благородна)
Публикувано03.04.05 21:46

Какво мислите за DOVE новата серия стягащи кремове и лосиони за тяло ? Някои ползва ли ги и дали биха предпазили от получаването на стрии?

Тема Re: DOVEнови [re: Haди]  
Автор dss_ ()
Публикувано04.04.05 00:06

тези кремчета са за СЛЕД раждането, а не за преди преди да родиш и най -вече след около 5-тия месец кожата ти започва да се разтяга много силно от вече доста попораснатово бебче и има нужда от кремчета, които да я отпуснат, да я увлажнет и омазнят, а не допълнително да я стегнат така че ако ги използваш ефекта ще е обратен на очаквания от теб
има специални кремчета и мазила против стрии, които се използват за мазане по време на бременността, аз например ползвах на Нивеа бебешкото олио, което се препоръчва и за бременни, ползвах и крема на Дева против стрии, и едно масло от серия ароматерапия, ама много силно миришеше и ме дразнеше ползвах ги едно след друго, не едновременно, да не останеш с погрешно впечатление е, има и доста по-скъпични, на виши и т.н., ти ще си прецениш, аз лично нямах нито една стия след раждането, но дали се дължи на мазилата, не знам.......... повечето хора казват, че ако си предразположен с кавото и да се мажеш, пак ще се появят стрии, а ако не си предразположен... и с нищо де не се мажеш пак няма да се появят, но все пак е добре да се мажеш с нещо , за да избегнеш неприятното усещане за опъване на кожата :-)))
успех

Автор jana (силна)
Публикувано04.04.05 11:48

Чесно да си призная аз от серията на Dove не съм доволна. Бих ти препоръчала по-скорода си вземеш на Дева има един крем против стрии сега той ще ти е най-от полза

Тема Re: DOVE [re: Haди]  
Автор Devina (мама на Зори)
Публикувано04.04.05 12:53

Аз също не съм доволна от Dove! Нито от кремовете, нито сапуни, шампоани и т.н.

Зорница - 21.Ноември.2004

Автор Haди (благородна)
Публикувано04.04.05 17:20

Dove от кремовете ( стягащите имам впредвид ) да не са от тези дето преминават в кръвта и да не бива да се ползват ?!?

Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано04.04.05 19:12

Аз си взех на Avon крем против стрии. Не че имаше ефект, но поне за мое успокоение...
Пък след раждането си вземи от стягащите, но пак много се съмнявам в ефективността им...

Анна 8.12.2004

Тема Re: DOVEнови [re: aлбeнaди]  
Автор Blondi (hohi)
Публикувано04.04.05 19:56

Тези точно кремове не съм ги ползвала,но иначе много харесвам всичко на Dove.Имам на Л'Ореал против стрии,но да знаеш,че си е до кожа и няма крем,дето ще те спаси,ако си предразположена и ако напълнееш много.Зависи си.

Автор DarkCat ()
Публикувано04.04.05 21:37

аз съм ползвала боди-лосион за тяло за суха кожа на Нивеа /кожата на корема ми така ми опъваше и ме сърбеше/

мажех се всеки ден обилно по корема, бедрата, дупето и бюста. е, появиха се тук таме стрии, но мънички и го преживях

2-рия път се мажех с едно против стрии на Ив Рош, по-скъпо беше, към 20 лв. тубичката, 2 ми стигнаха. нямах нови стрии

3-тия път също минах без стрии, ползвах масла на Икаров и боди лосион на Българска роза

Автор Haди (благородна)
Публикувано05.04.05 08:59

Купих си вчера на Nivea мляко за тяло , но не трябваше да бързам четох че пускали някаква сериа на Mustela ( май така беше ) специално за бременни за предпазване от стрий и за намаляване на новопоявилите се .Ще взема и това да си купя май

Автор Dafna ((((,))))
Публикувано05.04.05 11:20

Вече я има по аптеките. Преди 2 дена ми дадоха тестерче на крема против стрии 2 в 1 и ...направо се захласнах Много ми хареса! Попива бързо, мирише на нещо, като ... ябълка с канела...много вкусно ( възможно е на теб да ти мирие н друго, де) и е някак...лек... Сравнявам го с този на Дева, с който се мажа от началото. Той е мазен, тежък и попива по- трудно...а за миризмата да не казвам, че направо ми се драйфа вече от него
Аз си купих крем за лице+този на Дева и сега няма да си го взема, незнам дали има и за кога вече, но много ми хареса! Препоръчвам ти го. Е, дали помага...никой неможе да каже.

ПП. чета си постинга...все едно за крем за ядене говоря

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.