|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
препоръчаите ми педиатър в Дианабад
|
|
Автор |
raia_a_a (e_u) |
Публикувано | 31.03.05 20:31 |
|
Моля ако сте доволни много от някои педиатър в 15 ДКЦ(така разбрах че се води) в Дянабад ме светнете кой е той ,че ни предстои местене на там.Също да питам дали е филиал или е поликлиника там за района и въобще доволни ли сте като цяло от това 15 ДКЦ?
А по натам ще питам и кои са мамите от квартала
Благодаря предварително
Рая 17.07.2003
| |
Тема
|
Re: препоръчаите ми педиатър в Дианабад
[re: raia_a_a]
|
|
Автор |
asinka () |
Публикувано | 31.03.05 21:02 |
|
аз съм от Дианабад!казвам го просто да се запознаем, иначе нашият педиатър е в младост!
| |
Тема
|
[re: asinka]
|
|
Автор |
Matzinka (новичка мама) |
Публикувано | 31.03.05 23:40 |
|
И аз съм от Дианабад и имам личен педиатър в 15-та поликлиника, но много рядко ползвам нейните услуги и не мога да кажа от лично впечатление много неща(имам великолепна частна педиатърка при която правим и имунизациите и консултациите). За сметка на това в моя блок има много бебета и една голяма част от тях (5 дечица) са при същата педиатърка и са доволни майките. Жената се казва Весела Тодорова, ет.1, каб.9
| |
Тема
|
[re: Matzinka]
|
|
Автор |
mam4e_mia (непознат
) |
Публикувано | 01.04.05 19:04 |
|
Здравей ние сме от Симеоново ,но също сме в поликлиниката в Дианабад-15 та п-ка.При доктор Василева сме , но да си призная ако се наложи нещо по така разчитаме на една друга лекарка от Пирогов срещу заплащане.Иначе тази докторка от 15та е много свястна оплаквания нямам.
| |
|
А така, как те изловихме....... Казвайте къде излизате да се запозная и с бебундера вече. Ние всеки ден (почти) сме тука  Имаме си баба в квартала.....   
| |
Тема
|
[re: jan bibijan]
|
|
Автор |
Matzinka (новичка мама) |
Публикувано | 02.04.05 23:39 |
|
Хайде, среща в (по-точно в градинката) кафе "Силк" като се пооправи още малко времето . Иначе аз съм в тази част, която е срещу КАТ, а кафето се намира близо до магазин "Фамилия", ако го знаеш?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
SilverElf (Celebrian) |
Публикувано | 03.04.05 00:26 |
|
Ние сме при Д-р Невена Костадинова. Тя ни е и Джи Пи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
raia_a_a (e_u) |
Публикувано | 03.04.05 21:50 |
|
благодаря ви,
интересувам се от педиатър който да е добър диагностик,да не прибягва веднага към антибиотици и когато има нужда (болно дете с вискока Т) да идва в къщи.
Рая 17.07.2003
| |
|
Кафето е в трафопост, нали? Ние там седим винаги - то е на едни приятели, пък градинката е една от малкото свестни наоколо Ще ти пратя телефона на бележка и като решите - пишеш един смс и дохвърчаме
До скоро   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tinkerbell (the bright side) |
Публикувано | 04.04.05 18:23 |
|
Щом търсите такъв педиатър, веднага препоръчвам нашата - д-р Диана Маркова. Кабинетът е на първия етаж, третият отзад напред, Но11, струва ми се. Определено разбира какво очакват от нея родителите и се опитва да отговори на разбиранията им. Много предпазливо изписва антибиотици. Винаги, когато има съмнения, праща на консултация със специалист. Никога не е отказвала посещение вкъщи, при това никога не ми е вземала пари, макар че съм й предлагала. Много е всеотдайна, стои до нощите в кабинета, когато се налага. Обяснява подробно за всичко, което я питаш. Много е предпазлива по отношение на алергии, защото тя самата е с алергия. Почитателка на Боароновата школа (не знам това +, или - е, защото на нас не ни се е налагало да вземаме лекарства, различни от нурофен:)
Минуси:
Веднъж имах съмнение, че Цвета е с розеола, тя каза че такава болест не знае:) (допускам, че мед. й име може да е друго, за това)
Напоследък пред кабинета се струпва бая голяма опашка и, въпреки че имаш час, може да чакаш по 1/2 час за да влезеш. Хубавото, обаче е, че никога не смесва консултациите на здравите деца с часовете на болните. Лошото е, че отидеш ли за една болест, може в чакалнята да лепнеш друга.
Не получих от нея кой знае какъв съпорт по отношение на кърменето. Обаче пък не ми се разсърди, когато кърмех на поискване.
Иначе наистина масово бебетата в квартала са при мацката, дето са я писали по-горе, забравих й името.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|