|
Тема
|
въпрос за яслите??
|
|
Автор |
anaLena (далечна позната) |
Публикувано | 29.03.05 18:11 |
|
Momchenceto mi e na 14 mesetsa i mislya ot esenta da go pusna na yasla, zashtoto e mnogo obshtitelno i samoto to tursi kontakti s drugi detsa. Vizdam go, che se chuvstva dobre sred mnogo igrachki, priyatelcheta it.n, dori izobshto zabravya za men!
Vuposut mi e dali mozete da mi preporuchate niakoi yasli, ne znam... moze bi chastni? Dali izobshto chastnite sa po-dobri ot durzavnite?! Do kolkoto znam yaslite sa spored mestoziveeneto, no na men ne mi e problem da vodya sina mi s kola. I kakvi sa taxite???...
Interesuva me grupite da ne sa suvsem golemi, za da se obrushta poveche vnimanie na detsata, usloviyata da sa dobri i personalut da e dostatuchno vnimatelen s malkite. Mai iskam prekaleno mnogo?! 
Редактирано от Чeтa на 29.03.05 18:12.
| |
|
нашето момче е в ясла в кв.Иван Вазов, държавна е, много сме доволни
по принцип групата му е от 20-ина деца, но повече от 10 никога не съм виждала.
обръщат им внимание, децата се забавляват чудесно и им е много по-добре там отколкото с бавачка в къщи
| |
Тема
|
Re: въпрос за яслите??
[re: anaLena]
|
|
Автор |
iva78 (гъба Пънчушка) |
Публикувано | 30.03.05 09:36 |
|
Това, което искаш със сигурност ще го намериш в частните ясли.По-малко деца, повече внимание, но и повече пари.Ако можеш да си позволиш запиши детенце в частна.
Митка е в държавна и групата е около 20 деца.Грижат се за тях, но все пак са 20 деца и 2 госпожи....
Можеш да запишеш детето в която и да е ясла.Вече не са по местоживеене.Таксата в държавните ясли е около 40 лв на месец.
| |
|
|
|
|