Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:15 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Памперс Актив?нови  
Автор anidimova (munka)
Публикувано25.03.05 14:27

Момичета една мацка ми каза,че купила Памперс Актив на своето детенце от някаква денонощна аптека в Дружба.Били много хубави,не правят червени черти на дупето и крачетата.
Някоя от вас пробвала ли ги е или виждали ли сте ги някъде???
Бих искала да ги пробвам.

Тема Re: Памперс Актив? [re: anidimova]  
Автор Zamechtana (мама на Алекс)
Публикувано25.03.05 14:44

Здравей,
Аз наскоро купих пакет Jumbo, 5-ца (11-25кг), на пакета пише Active Baby. Предполагам тях имаш предвид. От BILLA. Самите памперси са по-шарени и между крачетата са по-тесни от стария модел. Харесват ми и мисля, че са му по-удобни на моя син. На цена бяха като старите.

Редактирано от Zamechtana на 25.03.05 14:45.

Тема Re: Памперс Актив?нови [re: Zamechtana]  
Автор anidimova (munka)
Публикувано25.03.05 14:52

Да,точно за тях говоря.Ще взема и аз да купя на Владето да ги пробвам.Дано няма пропускания.

Тема Re: Памперс Актив?нови [re: anidimova]  
Автор miladarling (февруарка)
Публикувано25.03.05 15:01

А това че са по тесни между крачетата,дали не е лошо за по-малките бебоци.Или може би този модел Actve са само по големите размери?

Автор tinta (мама)
Публикувано25.03.05 15:08

във темата от вчера за новите памперси, написах че не пропускат и т.н
е да ама съм излъгала
нощес така бяха пропуснали че детето беше вир вода, вярон че пише че събира 250 мл, той изпи 1 чаша вода и 1 шишенце мляко и сигурно е повече от 250, ама и преди така е правил пък не са пропускали;(((((((

Тема Re: Памперс Актив?нови [re: miladarling]  
Автор anidimova (munka)
Публикувано25.03.05 15:09

Аз не съм ги пробвала,събирам мнения сега,но мисля че са по-удобни за по-големите дечица.Нека пробвалите да споделят.

Тема Re: Памперс Актив?нови [re: tinta]  
Автор anidimova (munka)
Публикувано25.03.05 15:17

Ама пропускат ли?
Еееееееееее,не ме разкандардисвайте де:(((

Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано25.03.05 15:57

Пропускат. Ние вече не купуваме Памперс. Трябваше да ги сменям на 2 часа, че Цоко пие много вода. А от старият вариант сменях само по 4 бр. на 24 часа, тоест издържаха по над 6 часа, последният го слагах вечерта и до сутринта Цоко си беше сух, а с новите трябваше да го преобувам на няколко пъти нощем.

Автор coccinella (мама на Калоян)
Публикувано25.03.05 15:58

На нас не ни пропускат. През нощта също не. Оказа се, че тези които съм купила са точно Activ baby. Цената, обаче, е по-висока. На пакета пишешея, че са нови.

Автор Slanchezara (щастлива мама)
Публикувано25.03.05 18:40

Аз пък съм супер доволна от новите. По-удобни са за прохождащия ми сладкиш, много течност поемат (дъщеря ми поглъща по близо 700 мл течности на ден), отиват ми на ден 4-5 памперса. Близки са до кройката на Либеро с това стеснение, а те на Софи много добре й пасваха. Аз съм доволна. Ама ми се стори, че малко им е по-висока цената (джъмбото е с 1-2 лв по-скъпо от преди)
Така че - от квартално магазинче вземи 3-4-5 памперса да ги пробваш и ако си доволна - давай смело, ако ли не... сменяш марката.
Успех!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.