|
Тема
|
За помпите да кърма
|
|
Автор |
Mashenka (непознат
) |
Публикувано | 24.03.05 15:38 |
|
Моля Ви помогнете ми със съвет.Чудя се коя помпа за кърма да избера да не е много скъпа, но все пак с добри показатели.Днес ходих гледах, ама продавачките пълни невежи, не могат да обяснят като хората..
| |
|
Avent
| |
Тема
|
Re: За помпите да кърма
[re: summer]
|
|
Автор |
molokov (koktail) |
Публикувано | 24.03.05 17:07 |
|
Avent
Но внимавай - не е като д ане са чупливи и най-вече в стерилизатора
| |
Тема
|
[re: Mashenka]
|
|
Автор |
Pyжa (цвете) |
Публикувано | 24.03.05 17:14 |
|
Аз бих ти препоръчала ръчната пмпа на Avent, понеже съм я ползвала и съм много доволна. Не знам каква е цената й на БГ пазар, при мен тукв САЩ е около $50, това е една от по-ефтините помпи тук, понеже е ръчна. Тук повечето мами се глезят и си купуват електрически, на които цената може да стигне до около $200.
Кака Лора – 26.Февруари.2004
| |
Тема
|
[re: Pyжa]
|
|
Автор |
Blondi (hohi) |
Публикувано | 24.03.05 18:02 |
|
Avent
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Devina (мама на Зори) |
Публикувано | 24.03.05 20:18 |
|
Аз ползвах на Авент и съм много доволна. Препоръчвам ти я!
Зорница - 21.Ноември.2004
| |
Тема
|
[re: Devina]
|
|
Автор |
mirelle (непознат
) |
Публикувано | 24.03.05 20:30 |
|
Avent Струва си до последната стотинка!
| |
|
Ами то при толкова много гласове не знам дали има смисъл, ама да пусна и аз един за Авент.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
любимa (завинаги) |
Публикувано | 24.03.05 21:10 |
|
Вече всички са ти препоръчали Авент - ако ти е скъпа, може да си я купиш втора употреба за около 45 лева. Има много обяви във форумите на бг-мамма:
| |
|
И аз си взех Авент, и не съм ползвала друга, но с изключение на първите 2 седмици, когато много ми помогна, сега стои в гардероба с надеждата да я ползвам евентуално за следващо бебче. Та мисълта ми е - не се знае дали ще ти трябва. Може да вземеш от някой временно в началото, пък ако ти трябва за повече да си я купиш. Моя бебок си цоква много добре, имам много кърма и въобще не се цедя. Само в началото се бях надула в гърдите и беше ужас с толкова много кърма, но сега всичко се подреди. Ако решиш даже мога да ти дам временно мойта помпа.
| |
|
|
|
|