Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:01 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Дете от наркоман??нови  
Автор TaRantulka (FaNtA)
Публикувано16.03.05 10:31

Здравейте! Искам да задам един въпрос който много силно ме вълнува. Мъжа ми от време на време взима наркотици. Сега съм бременна. Наркотиците ще окажат ли някакво влияние върху бебето? Ще се радвам ако компетентните ми отговорят!!

Що пък не?

Тема Re: Дете от наркоман??нови [re: TaRantulka]  
Автор jana (силна)
Публикувано16.03.05 10:38

Според мен по-важното е ти да не взимаш не бащата
Поне по пътя на логиката е така защото бебето щесе развива в твоя организъм и от теб ще черпи всичко ноебходимо за развитието и растежа му. Съжелявам, но не съм много компетентна по този въпрос ако някой друг знаеа нещо повече ще ти напише

Тема Re: Дете от наркоман??нови [re: jana]  
Автор TaRantulka (FaNtA)
Публикувано16.03.05 10:41

Аз не взимам, дори цигари не пуша, но мъжа ми понякога взема наркотици и може чрез спермата му да пренесе нещо и в детенцето.Мерси все пак че ми отгвори:)

Що пък не?

Автор jana (силна)
Публикувано16.03.05 10:45

Не ми се вярва, но за по-сигурно попитай в клуб Медицина. Пак ти казвам според мен няма риск за бебето
Успех

Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано16.03.05 10:45

Какви наркотици взима? Когато е заченато бебето беше ли взел?

Тема Re: Дете от наркоман??нови [re: nikol78]  
Автор Virgo (зодия дева)
Публикувано16.03.05 10:56

Според мен също е много важно дали при зачеването е взел наркотици (или в близките часове) и какви.....

Май имаше нещо за кокаина, но не съм много сигурна и за това не искам да го коментирам.

Тема Re: Дете от наркоман??нови [re: Virgo]  
Автор TaRantulka (FaNtA)
Публикувано16.03.05 11:19

Три дни преди зачеването беше взел кокаин. Много се притеснявам дали ще има последствия за детето?

Що пък не?

Автор milamia ()
Публикувано16.03.05 11:34

Доколкото знам организма чисти наркотика от типа на хероин или кокаин в рамките на 72 часа. Но дори и тогава, важното е майката да не е зависима, защото тя износва плода и нейният организъм трябва да е чист.
Аналогичен е и проблема с алкохола- дали е пил или се е дрогирал по време на зачеването- общо взето няма разлика, а се раждат здрави, прави и хубави дечица, стига майката да е добре през бременността. Така че не се притеснявай излишно, но все пак се съветвай с лекар. Мисля ,че нямаш основание за големи притеснения.Успех

Автор nikol78 (мама на София)
Публикувано16.03.05 11:38

Не мисля, че ще има, но си осмисли живота и прецени искаш ли този мъж да е до детето ти.

Тема Re: Дете от наркоман??нови [re: milamia]  
Автор TaRantulka (FaNtA)
Публикувано16.03.05 11:43

Мерси много:) Вече съм по спокойна:)Дано няма лоши последици върху детенцето ни.

Що пък не?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.