| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Проблемно забременяване 
 | 

|  
| Автор | 
mariam (непознат
) |  
| Публикувано | 17.03.05 17:26 |  
             |  
           | 

Скъпи майки!
 Искрено се радвам и забавлявам да чета за вашите радости и проблеми!
 Аз самата за съжаление съм от "съседния" клуб -  за Проблемно забременяване. Бих искала да ви помоля да споделите, ако сте имали подобен проблем и, разбира се, успешно сте го разрешили. 
 Преди всичко ме интересуват случаите, при които е имало хормонални проблеми, липса на овулация и т.н., какъвто е моят случай. 
 Предполагам, че вече е имало обсъждания по този въпрос, но ще ви бъда благодарна, ако споделите. Мисля, че вашите разкази ще помогнат и за "повдигане на духа" в съседния клуб... Защото мъката и отчаянието понякога са огромни...

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Проблемно забременяване 
[re: mariam]
 | 

|  
| Автор | 
mariam (непознат
) |  
| Публикувано | 17.03.05 17:33 |  
             |  
           | 

Съжалявам, без да искам изпратих постинга два пъти...
 Не е нарочно...

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
mam4e_mia (непознат
) |  
| Публикувано | 17.03.05 17:51 |  
             |  
           | 

Здравей, аз лично проблеми с това не съм имала , но за съжаление две мои познати са имали.Сигорна съм , че ти си била при доста "специалисти" пиша го в кавички защото някак си ми се струва , че е доста модно в момента да си преписват лекарите специалист по безблодие итн.Моите приятелки точно от такъв тип лекари си изпатиха. Не се отчайвай едната вече е щастлива майка вследствие на проведено лечение при един доктор , мисля ,че имито му е Лачев.Не знам дали ти говори нещо , но ако изявиш желани ще потърся кординатите му.Ще се радвам ако мога да ти помогна.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: mam4e_mia]
 | 

|  
| Автор | 
mariam (непознат
) |  
| Публикувано | 17.03.05 18:08 |  
             |  
           | 

Много ти благодаря за "включването"!
 Права си, аз също много си изпатих от т.нар. "светила" и до голяма степен състоянието ми е резултат от лекарски недомислици.
 Аз съм на 32г., чакаме бебето вече от 3г. и психически ми е много трудно да запазя "равновесие"...
 Ще ти бъда благодарна за всякакво съдействие.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
mam4e_mia (непознат
) |  
| Публикувано | 17.03.05 20:00 |  
             |  
           | 

Здравей отново, преди малко се чух с мойта приятелка Казва се Цвети и ми даде телефона на доктора.Той е 0888454793.Този доктор работи в майчин дом ,но има и частен прием в друг кабинет.Някаде до НДК.Дано ти свърши работа.Стискам ти палци.Пиши как ти се развиват нещата.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
Kиka (жълтоока) |  
| Публикувано | 18.03.05 15:23 |  
             |  
           | 

Не мисля, че мога да ти дам информация, която не може да се намери в клуб Проблемно забременяване или в сайта на Зачатие.

Искам само да ти кажа, че ти стискам палци и искрено се надявам скоро да ни се представиш официално и да се похвалиш с двете чертички!!!

Дай Боже!
   Това ми е нослето!

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: Kиka]
 | 

|  
| Автор | 
mariam (непознат
) |  
| Публикувано | 18.03.05 16:07 |  
             |  
           | 

Благодаря на всички за подкрепата!
 Истината е, че съм обиколила почти всички възможни доктори и съм правила какво ли не...

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
mirelle (непознат
) |  
| Публикувано | 18.03.05 18:48 |  
             |  
           | 

Здравей мила Мариам!Аз също имах проблем със забременяването и то когато вече имах едно дете.З овулацията помага цигапан екстракт от рога на северен елен.Има го по всички аптеки.След като няколко години не можах да забременея за 2 път с цигапана стана още от 1 месец.Даже не го бях допила .Не искам да ти давам напразни надежди но нищо не ти пречи да опиташ.Ако не ти помогне със сигурност няма да ти навреди.Това е и антиоксидант ще ти изчисти организма.Успех и кураж и ми пиши на лични.Дано скоро да се похвалиш с коремче!!!!!!   

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
Eon (t) (вярвам) |  
| Публикувано | 18.03.05 20:16 |  
             |  
           | 

Здравей Мариам!
 Зная как наистина понякога отчаянието е голямо и как ти се струва, че щастието няма да те споходи... Прекарах в "съседния клуб"  към година и половина... тъжно ми става и сега когато се сещам за тези моменти, макар че както се вижда от лентичката по-долу, очаквам своето бебе всеки момент! Попаднах там след като имах мисед в 12 седмица... и после се почна - 6 месеца пазене; добре, после "веднага" се забременявало... и ето на първия месец след отмяна на забраната - на мен ми закъснява с цели 10 дни! Отивам на д-р - фоликулярна киста; и на другия месец пак и пак и пак... После следва -3 месеца противозачатъчни - добре, а още по-добре, защото след спиране на противозачатъчни също веднага се забременява! Е - пак не! Решихме да стимулираме овулацията с Клостил и на втория месец бях бременна...
 Неимоверно много дължа на момичетата от "проблемното". За моя радост тези, които познавах по времето когато и аз посещавах клуба, вече отдавна се преместиха тук, с много малки изключения. Някои преди мен, други малко след мен, но на всички нас се сбъдна съкровенната мечта! Пожелавам същото и на теб и на всички останали! 
 Успех!

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
mileta (нова) |  
| Публикувано | 23.03.05 17:47 |  
             |  
           | 

Здравей, напълно те разбирам, повече от 10 години искахме да имаме второ дете, първото го родих много млада, но все не се получаваше, имах проблеми с овулацията, последваха безкрайни курсове на стилумация, хормонални препарати, които ми докараха миомен възел, заради него докторите ме обиавиха за безнадежден случай - трябвало да се оперира и повече не ме лекуваха. Тогава с мъжа ми отидохме в центъра за лечебен глад на д-р Георгиева в Банкя, изкарахме един курс от 10 дни и последвашо лечено хранене( това през юни 2004) , след това направих два курса с Мужик корен ( билка, която се пие по схема ) и сега съм бременна в шестия месец, термина ми е 1 юли, не знам какво помогна, дали билките или това че вече се бях примирила, не знам, но не се отчайвай, сега съм на 38 години и съм много щастлива , че не се отказах. Надявам се всичко да мине добре и да стана майка здраво момиченце( така казвал видеозона). Желая ти успех!
  [image]http://lilypie.com/days/050703/0/21/1/+10/.png[image/]

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |